Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky zajímalo by mě jakýma barvama máte vymalované doma pokoje? Vím že většinou je to bílá, ale mě se to moc nelíbí, mám ráda barevnější, jak to máte vy? ![]()
Obývací pokoj máme šedo-bílý, kuchyň zelenou, ložnici oranžovou a dětský pokoj žlutý
Ahoj, my máme každej pokoj vzatej barvou snad krom koupelny a záchodu. Jídelnu a obývák máme modrej, kuchyně je žlutá, ložnice je zelená, pokoj pro hosty je světle zelenej (rozředěná zelená po tom co nám zbylo z naší ložnice
), naše holky mají pokojík ve vínové a chodbu máme ve světle starorůžové. Prostě papouškovej barák ![]()
My máme obývák světlounce žlutý, dětský pokoj žlutý, nahoře je jakoby cimbuří hradu obtažené hnědou, v koupelně jednu stěnu modrou a jinak všude bílou, ale taky se mi nelíbí. Ale vzhledem k tomu, že plánujeme za rok stěhování, tak už to měnit nebudeme. V novém bydlení bych taky ráda víc barev, ale zase ne každý pes jiná ves, radši bych to jednotnější, jen dětské pokoje vymalujeme podle přání dětí. ![]()
My máme všechno bílou, akorát v předsíni máme kousek zdi kávový kvůli rozbití dlouhé zdi a optickému prohloubení.
Ložnice zeleno-bila, pokojiček oranzovo-bila, kuchyn červeno-bila +šedy vyklenek strop, obyvak zeleno-fialovo-bila, koupelna žluto-bila
Obývák jedna stěna hnědá, druhá jemná oranžová, kuchyň křiklavě oranžová (jen jedna stěna), ložnice jedna stěna středně a druhá stěna světle hnědá, pokoj syna žlutá a zelená a v šatně moje strana křiklavě růžová. Ale teď předěláváme 4 místnosti, takže vše bude jinak ![]()
@onajeblond Detsky pokoj svetle zluta se vzorem s bilym nabytkem, zbytek tmavy nabytek a bile zdi. Kuchyn bila a seda vymalba a sparovka.
Mam trauma z detstvi, kdy kazdy pokoj musel byt alespon dvoubarevny. Jak u papousku. Bila se neomrzi. Pokoj vypada vzdy ciste a je jednodussi vymenit barevne doplnky nez malovat.
@LucianS u nás zase bylo všechno bílé
ale taky máme každou mísnost jiné barvy a budem to měnit.. Už se mi to nelíbí a navíc zas jdou do mody přírodní jemné barvy, než dát tmavě oranžové, zelené, k modré, fialové.. Kamarád je malíř pokojů tak říkal, že lidi už vybírají spíš jemné barvy, ale říkal, že někdy zůstal v šoku co lidi chtějí.. Třeba cleý pokoj tmavě modrý a nebo třeba i tmavě fialový- světle lila je pěkné třeba s bílou..
Máme bílé zdi, mně se zase nelíbí barevné
Když jsme to tu koupili, tak jsme museli všechny ty šílené barvy přemalovat, byly všude. Brčálově zelný záchod byl nejlepší ![]()
@KatkaX píše:
Máme bílé zdi, mně se zase nelíbí barevnéKdyž jsme to tu koupili, tak jsme museli všechny ty šílené barvy přemalovat, byly všude. Brčálově zelný záchod byl nejlepší
No asi jak podle koho
![]()
@fillia píše:
Ahoj, my máme každej pokoj vzatej barvou snad krom koupelny a záchodu. Jídelnu a obývák máme modrej, kuchyně je žlutá, ložnice je zelená, pokoj pro hosty je světle zelenej (rozředěná zelená po tom co nám zbylo z naší ložnice), naše holky mají pokojík ve vínové a chodbu máme ve světle starorůžové. Prostě papouškovej barák
Jo to bude ono, to co se mi líbí ikdyž je to blázinec
![]()
Předsíň a kuchyň máme hodně světle béžový, obývák olivově zelená v kombinaci s bílou, ložnice bílá s hodně fotkama, velká dcera má pokoj červeně vymalovaný, malá růžově ![]()
@onajeblond píše:
Jo to bude ono, to co se mi líbí ikdyž je to blázinec![]()
![]()
![]()
Přesněěě
Vypadá to vesele a když barva omrzí tak se to přebarví ![]()
@onajeblond Tak my máme „semafor“ ![]()
Chodba a kuchyň zářivě zelené jablko, obývák jedna stěna bordó, zbytek vanilka. Ložnice sytě tmavější žlutá - nekřiklavá. A dětský bude teď předěláváme) jedna stěna cihlová a zbytek světlá písková. Záchod a koupelnu máme v takové světlě meruňkové.
Teď se jen směju, co by mému výčtu barev řekl nějaký chlap… ![]()