Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My tedy rekonstruujeme, ale chceme(chci
) to takhle- obývák světlá fialová, kuchyn bílá(stejně 3/4 kuchyně je linka), chodba světle modrá, ložnice bílá a pokoj, který bude někdy dítěte taky zatím bílý
@onajeblond píše:
Ahojky zajímalo by mě jakýma barvama máte vymalované doma pokoje? Vím že většinou je to bílá, ale mě se to moc nelíbí, mám ráda barevnější, jak to máte vy?
jeden pokojík, původně v něm i dcera spala, je žluto-zelený, dvě strany zelené, dvě strany žluté. Druhý pokojík, v něm děti nyní spí, je růžovo-modrý.
Ale nevím, zda jsi se ptala na dětské pokoje či všeobecně. Ostatní místnosti máme bílé, ještě jsme je nestihli vymalovat. Jen pracovna je a zůstane bílá.
Bíle, já totiž zase nesnáším barevné stěny, doladili jsme to obrazy ![]()
My máme obývák světle šedý a kousek fialový, ložnice je hnědá. Jinak ostatní je bílé do kuchyně plánuji kousek tapety s červenočernýma kytkama
Chodba - zelená
obývák + kuchyň - oranžová
herna - zelená + tmavě žlutá
ložnice - café latté
pokojíček - růžovo-fialový
pokoj pro hosty - šedivý
kancelář - oranžová + tmavě modrá
My máme celý byt vanilkovou, jen pokojíky děcek světle modrou a starorůžovou a hygienické místnosti bílou.
Oživuji diskuzi ![]()
Obývák spojený s kuchyní byste vymalovaly jakou kombinací barev?
A kdyby jednou barvou, tak kromě bílé jakou?
Kuchyňská linka je světlá, obývák nábytek černý…
Teď je kombinace žlutá a světle hnědá, spíš béžová…
Furt se nemůžu pro jakoukoliv barvu nadchnout ![]()
dík ![]()
Zásadně čistě bílou. A když už něco, tak jen nějaký minimalistický detail neutrální barvou - šedou, hnědou. My máme detail černý. Je to nadčasové a neokouká se to.
Svetlounce seda nebo bezova. Nebo na 1 stenu dat tapetu. Rozhodne ne zadny fialovy, cerveny, zeleny a podobne hnusny barvy a kombinace, co frcely pred 20 lety.
V obyvaku mame na polovine zdi (jedna dlouha strana, jedna kratka strana) tapety, zbytek bile.
Nabytek je bily a sedacka sedocerna.
@Jogrr to je moc hezký detail, ten lustr. I když nemám ráda žádný barvy, snesu jen bílou, šedou a béžovou
tak tohle je fakt dobrý ![]()
Lepší barvu jak bílou na malování ještě nikdo nevymyslel. k tomu třeba barevný pruh v zemitých barvách, šedá je taky fajn. a vyraznejsi detaily.