Barva sedačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
4.1.16 15:24

Barva sedacky

Holky prosim o radu, mame oranzove steny a cerny nabytek v obyvaku a chteli bysme si koupit novou sedacku. Jen nevim, jakou barvu. Bojim se, ze kdyz koupime cernou, tak to bude uz moc tmave vsechno…Nemate nekdo neco podobneho? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.1.16 15:32

@lekna7 jo, trochu a sedačku červenou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
4.1.16 15:41

To máte docela tvrdý kontrast stěn a nábytku…sedačkou bych se to snažila trošku utlumit a volila bych buď béžovou nebo světle šedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.1.16 15:54

Ale když budeš mít světlou (béžovou, světle šedou) sedačku, hned na ní bude flek, já jsem spíš pro tmavé sezení (tmavomodrá nebo tmavošedá by vám k tomu šla), je to mnohem praktičtější. :nevim: Anebo si přes ni hoďte tygří deku, mají teď i v IKEA. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.16 16:19

To asi nechces slyset ale ja bych prvně vymalovala jinak než na oranžovo:D
jinak bych taky volila šedou/šedobílou.. i když to je těžký, záleží, jak to tam celkově vypadá, kolik máte prostoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.1.16 16:23
@černá kočka píše:
To asi nechces slyset ale ja bych prvně vymalovala jinak než na oranžovo:D
jinak bych taky volila šedou/šedobílou.. i když to je těžký, záleží, jak to tam celkově vypadá, kolik máte prostoru..

Právě. Záleží na spoustě věcí. I kolik tam mají vystavených blbinek, nebo jestli je to spíš vzdušný prostor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
4.1.16 16:29

Tak černá sedacka doplnena oranzovymi polstarky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.1.16 16:35

Šla bych do světlé - nějaká smetanová, nebo kapučíno, nebo ta šedá. Sice to bude nepraktická barva, ale opticky by mi to ladilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hankahank
4.1.16 16:37

My máme červené stěny a tmavší nábytek a sedačku taky červenou. Už je té červené na mě moc, tak sedačku přikrývám bílým přehozem :-) a uvažujeme o nové a šla bych do světlé nebo šedé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný