Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosim o radu, mame oranzove steny a cerny nabytek v obyvaku a chteli bysme si koupit novou sedacku. Jen nevim, jakou barvu. Bojim se, ze kdyz koupime cernou, tak to bude uz moc tmave vsechno…Nemate nekdo neco podobneho? Diky
To máte docela tvrdý kontrast stěn a nábytku…sedačkou bych se to snažila trošku utlumit a volila bych buď béžovou nebo světle šedou.
Ale když budeš mít světlou (béžovou, světle šedou) sedačku, hned na ní bude flek, já jsem spíš pro tmavé sezení (tmavomodrá nebo tmavošedá by vám k tomu šla), je to mnohem praktičtější.
Anebo si přes ni hoďte tygří deku, mají teď i v IKEA. ![]()
To asi nechces slyset ale ja bych prvně vymalovala jinak než na oranžovo:D
jinak bych taky volila šedou/šedobílou.. i když to je těžký, záleží, jak to tam celkově vypadá, kolik máte prostoru..
@černá kočka píše:
To asi nechces slyset ale ja bych prvně vymalovala jinak než na oranžovo:D
jinak bych taky volila šedou/šedobílou.. i když to je těžký, záleží, jak to tam celkově vypadá, kolik máte prostoru..
Právě. Záleží na spoustě věcí. I kolik tam mají vystavených blbinek, nebo jestli je to spíš vzdušný prostor. ![]()
Šla bych do světlé - nějaká smetanová, nebo kapučíno, nebo ta šedá. Sice to bude nepraktická barva, ale opticky by mi to ladilo. ![]()
My máme červené stěny a tmavší nábytek a sedačku taky červenou. Už je té červené na mě moc, tak sedačku přikrývám bílým přehozem
a uvažujeme o nové a šla bych do světlé nebo šedé.