Barveni vlasu, ano&ne?

474
7.12.05 09:13

Barveni vlasu, ano&ne?

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli si muzu nechat dat u kadernika nabarvit vlasy, kdyz jsem tehotna? Nekde jsem slysela, ze to nesmi. Uz si nepamatuji :( jak jsem to resila pri prvnim tehotensvi?

Diky za vase nazory,

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kdoviktera
7.12.05 09:32

Ahoj Simo,

já si myslím, že klidně můžeš. Sama jsem absolvovala při obou těhotenstvích několikero melírování a vždycky to bylo úplně v pohodě.

Tak ať jsi brzo nejkrásnější :wink:

Katka

• Citovat
  • Upravit
8276
7.12.05 09:37

Ahoj,
já jsem byla na barvení a melíru asi v 7.tt, až pak jsem se doslechla, že se to prý nemá. Ale jinde (i n poradně gynekologa na www.porodnice.cz) jsem zase četla, že to nijak ublížit nemůže :wink: Tak si vyber :roll: Každopádně mám zdravou holčičku :wink:
Příště bych asi nebarvila v prvním trimestru, pro jistotu, je to choulostivé období, kdy se všechno utváří, ale později už bych v tom neviděla problém :wink: Když se podíváš na těhulky a čerstvé matky okolo, jen málokterá nemá obarvené vlasy…to by muselo být problémových miminek :wink: Takže neboj a po 12.tt bych do toho klidně šla.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.12.05 09:50

Ahoj, vlasy se barvit nemaj. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.05 09:58

Sany,
jak jsi na to přišla? Já jsem naopak všude četla, že to je stará pověra, že barvením vlasů se mimču nemůže absolutně ublížit. A nebylo to jen z jednoho zdroje.

Jana+Kačenka skoro jednoroček

• Citovat
  • Upravit
625
7.12.05 10:01

Pardón, nebyla jsem přihlášená, což je mi záhadou, jak k tomu došlo 8O
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.12.05 10:17

Ahoj Simonko,

s tím si nedělej hlavu, každá kadeřnice nebo doktor ti řekne zaručeně něco jiného.

Já když jsem byla těhotná tak jsem si nechávala barvit vlasy úplně normálně a mám zdravou holčičku.

Teď je těhotná moje švagrová a naše rodinná kadeřnice jí doporučila, že během těhotenství se žena cítí někdy špatně a má ty svoje nálady, tak že vlasy se barvit naopak mají aby si žena svojí náladu zlepšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.12.05 10:20

Ahoj.
V netové poradně doktora Kouckého (viz.virtuální porodnice-poradny)se na toto téma ptalo spousa maminek.Jeho odpověď vždy jednoznačně zněla: jde o babské povídačky.Takže hurá k holiči,ať máme hezké nastávající maminky :lol:

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.12.05 10:21

Mě zas bylo řečeno, že se vlasy nemaí barvit. Alespoň v 1. trimestru. že ten čpavek (doufám, že jsem si dobře zapamatovala tu látku, která škodí), který je v tom není dobré čichat. Tak nevím.
Ale každopádně jak se říká všeho s mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
7.12.05 10:27

Nojo, ale cpavek se tam daval za bolsevika…ted jsou barvicky, ktere skodi minimalne a smrdi taky malo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.12.05 10:32

Ahojky, jsem ve 32 tt a s barvením nemám problém,dokonce jsem si sama udělala melír,v knížkách sice píšou,že barva může chytnout jinak,ale když si nejseš jistá,tak zkus jen pár pramínků a čekej na reakci a pak teprve celou hlavu,píšou to i v každém návodu,já to tak zkusila s tím melírem a přítel byl nadšený.Přeji hodně úspěchu a krásnou hlavičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
7.12.05 10:33

Ahoj!
Já zase slyšela, že někomu v těhotenství (podobně jako při menstruaci) hůře chytá barva, takže aby pak zbytečně neutratil penízky za barvičku v kadeřnictví, kdyby mu to pak nechytlo.
Ale co vím, tak spoustě ženám to chytá normálně.
Co se týká škodlivosti pro miminko, tak to by mě taky zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
7.12.05 10:38

Ahojky :lol:

Som v 20.tt a vlasy si farbim, nerobim si z toho tazku hlavu, je pravda, ze kazdy vravi nieco ine…uz som aj pocula, ze vraj sa nema farbit na cierno, lebo cierne farby obsahuju nejaku skodlivu latku 8O …takze by som velmi nestresovala :wink: Jedine, ked som bola naposledy u kadernicky, robila mi melir a nedala ma pod tej stroj /neviem ako sa vola/, pod ktory ma dava, aby rychlejsie chytila a lepsie drzala farba.
Takze maminy, budte krasne, nech sa vas mimiskovia pri porode nezlaknu, hehe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.12.05 10:42

Jak nám dokážou v těhu zahrát na city, že? :lol: :lol: :lol:

Já bych si vlasy nabarvila; pokud by to nešlo, tak ať mi kdokoliv řekne, co by v dnešní době těhulka mohla… :wink:

Užívej těhu a buď krásná těhulka, jak tu někdo psal. Myslím, že celková pohoda vyváží to, že si měla na hlavě 20min barvu… Fakt mi toto tvrzení v dnešní době přijde jako hloupost… A kdyžtak vybírej šetrnou barvu.

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
7.12.05 10:58

Ja si taky vlasy asi dvakrat barvila v tehotenstvi a mam zdravou dceru.
Ale je fakt, ze jsem si v Anglii( v te dobe jsem tam bydlela) po prvnim barveni precetla v materialech od porodni asistentky, ktera me mela na starost, ze se tehotne zeny nemaji barvit(proc uz si nepamatuju, zkusim se podivat, jestli to jeste nekde najdu). Cetla jsem to pak jeste nekolikrat i jinde(ale jen v UK) a je pravda, ze jsem se dozvedela jeste spoustu dalsich veci, ktere by tehotne nemely napriklad z jidel, na coz me v Cechach nikdy nikdo neupozornil. Takze, ja nevim, ale mozna na tom neco bude, je se ale ridim radou, ze nic se nema prehanet a tak jsem barveni jen omezila.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky