Barvičky do vany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19692
31.10.11 11:28
draga píše:
Z dm kupuju barevný šumivý tabletky mají modrý, zelený, červený …pak mají takové jakoby barvy na mytí v tubě to je zase příjemně voňavý, dál mají takové pěny …moje dítě na tom ujíždí…takže doporučuji :)

Ahoj,muzu se te prosim te zeptat dneska jsem koupila Tygrovi ty tablety do vany.Jak se ta barva z tela potom smyje???Jen jsme do nich nahledly mokryma rukama a nejde to dolu ani zaboha.Tygr to samozrejme bude chtit dneska do vany a ve stredu jdeme na alergologii,tak aby se nas nelekly,ze prislo nejake zommbi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
1.11.11 18:52

Nesahat mokryma rukama!Hodit suchou rukou rovnou do vody a neobarvi se nic a nikdo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
5.11.11 21:50
promiň čtu to až teď…no smývat to jde dost těžko ale zjistila, že to jde dobře vlhkýma ubrouskama (třeba taky z DM) snad jste to na alergologii zvládli a mudra nemusela řešit podivné zbarvení dítěte :)
gorina píše:
draga píše:
Z dm kupuju barevný šumivý tabletky mají modrý, zelený, červený …pak mají takové jakoby barvy na mytí v tubě to je zase příjemně voňavý, dál mají takové pěny …moje dítě na tom ujíždí…takže doporučuji :)
Ahoj,muzu se te prosim te zeptat dneska jsem koupila Tygrovi ty tablety do vany.Jak se ta barva z tela potom smyje???Jen jsme do nich nahledly mokryma rukama a nejde to dolu ani zaboha.Tygr to samozrejme bude chtit dneska do vany a ve stredu jdeme na alergologii,tak aby se nas nelekly,ze prislo nejake zommbi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí