Trápí nás zoubky

20.10.11 11:53

Trápí nás zoubky

ahojky,chci se poradit,mému 7měsíčnímu synovi teď rostou zoubky,a a moc mi řve když ho dávám večer spát.Dala jsem mu panadol baby aby mu to snížilo bolest,ale i přesto jakmile ho dám do postýlky nastane mega řev,nevím jestli to je těmi zuby a nebo něčím jiným.Prosím poraďte. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
20.10.11 12:04

ahojky, my v lékárně koupili za stovku „Calgel“, tím dásničky namažeme a během deseti minut o nich nevíme :palec: Opravdu to pomáhá, a nejen nám, co jsem tak slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 12:05

Ahoj :mavam: …před měsícem jsem tady taky psala,měla jsem ten stejný problém.Jedna maminka mi doporučila homeapatika chamomilla vulgaris 15ch a pomohlo to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.10.11 12:05

Já už přesně nevim, ale co pamatuju, tak Tadula si dal vždy záležet… Ne jeden zub, ale rovnou dva naráz,takže prujmy, horečky, řev… No byl to mazec.. Dávala jsem chladici kousátka, čipky, calgel… A hooodně trpělivosti…

• Citovat
  • Upravit
1517
20.10.11 12:06
eVerča píše:
ahojky, my v lékárně koupili za stovku „Calgel“, tím dásničky namažeme a během deseti minut o nich nevíme :palec: Opravdu to pomáhá, a nejen nám, co jsem tak slyšela.

Ten gel taky máme a je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 13:47

:wink: děkuji moc za radu,calgel koupím a vyzkouším.On totiž můj malej vždycky když ho dávám spát tak je řev na celé kolo,nevím co s tím jestli je to fakt těma zubama nebo něčím jiným :nevim: třeba dnes v noci se mi vzbudil v 1 ráno a zase řev na celé kolo,tak jsem ho vzala do náruče a byl klid, jakmile jsem ho dala do postýlky tak řev :roll: tak jsem ho vytáhla a povídala jsem si sním než usnul a to usnul až o půl 3 ráno.Proč tohle dělá??že řve na celé kolo a nechce spát??přitom si pořád tře očička a jde vidět že je už unavený že chce spinkat,ale jakmile ho položím tak začne ječet.Je to moje první dítě,tak proto se tak ptám,protože už si nevím rady. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
20.10.11 14:13

Ještě lepší zkusšenost než s Calgelem (ten nám moc nezabral) mám s Mundisalem, co mi v lékárně doporučili - stojí stejně, zabere do 2 minut a působí hlavně 2-3 hodiny :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.10.11 15:16

Ahoj, přeju pevné nervy :hug: . Malý začaly růst zuby 10. srpna, od té doby má vždy minimálně 5 dní teploty kolem 40°C, kadí, hystericky brečí, zhubne, nespí, … , pak dostane rýmu a kašel, ma týden klid a opakuje se to a to má venku teprve 3 zuby :zed: . Už jsme byli i na krvi a odběru moči, ale nikde nic, tak je to k zůbům. Nám nepomáhá ani Paralen, Nurofen, Calgel, kousátka a všechny možný věci, takže nezbývá než vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 18:11

tak já už koupila ten calgel,tak jsem zvědavá jaká bude první noc.A nějaké rady aby se mému malému spalo v noci dobře a moc často se nebudil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
20.10.11 19:45
vladusinka píše:
A nějaké rady aby se mému malému spalo v noci dobře a moc často se nebudil??

Tak to bych taky ráda věděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.10.11 20:56

nám se osvědčil calgel a chladivá kousátka. Když se prořezávaly první zoubky měli jsme koupený malý zubní kartáček, pomáhalo, když ho jen tak kousala. Kamarádce se osvědčil mundisal gel. Je nám 16 měsíců a do dnešního dne se nám vyklubalo 16 zoubků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí