Denní pití mléka

Anonymní
19.10.11 17:41

mléko

Mám klučíka 2roky 9měsíců a pije Nestlé junior 1. Dřív jsem mu dělala 210ml ráno a 240ml večer. Jenže teď si začal chodit přidávat. Mlíko miluje odmala, kaše, jogurty, pudinky odmítá-nevím proč-ani kakao nebo ochucené mléko. Takže teď pije tak 8dl za den. Chci se jen ujistit že v tom není problém. Ptala jsem se dr když jsme tam zrovna byli, jen jestli mu něco nechybí-řekla, že by mu to ŃEMUSELO uškodit, že to snad bude jen přechodné. A to je ten dotaz, rozleželo se mi to v hlavě až když jsme vyšli z ordinace. Jak to myslela :nevim: jak by to mohlo uškodit?
Omlouvám se za anonym, ale poslední dobou jsem četla dost diskusí kde zakladatelky uráží a vysmívají se jim.
Jediné co mě napadlo, že se po tom mlíce třeba hodně přibírá??? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
19.10.11 17:53

My to máme podobně. Vojta vypije klidně litr mlíka denně, prostě asi jenom že mu to chutná. Kupujeme teda kravské a nijak to neřeším.
Pro ty mladší děti má mlíko myslím nějaký vliv na ledviny, ale kravské, to UM snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
19.10.11 17:54

Já nevim, ale když mu chutná a ostatní jídlo (ovoce, zelenina, maso) jí taky, tak bych to neřešila :nevim:
Tělo si většinou řekne o to, co potřebuje :nevim:
A nechápu proč by tě měl někdo urážet kvůli mlíku, ten anonym je podle mě zbytečný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.10.11 18:20

Nas Samik vypije denne minimalne 0,5l mlika,ale jsou i dny,kdy vypije klidne litr.Kupujeme kravske,nikdy nebyl zadny problem,mleko miluje tak jako ja i tatinek :) Prvni co rika,kdyz se rano probudi je Mamíííí,mlíííko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.11 18:29

jojo taky mi Tomášek hned ráno křičí mlíko a pak večer. Taky mi prababička říká, že se po tom mlíce přibírá, tak nevím :nevim: . Malej je takový hezky oplácaný dítko :-D 98cm, 16,5kg.Když jsme teď byli v nemocnici a malej nejedl, sestry říkali, že to u něj vůbec nevadí, že má zásoby :-x pak nejedl a pil jen to svoje mlíko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
19.10.11 18:39

Moji dva taky milují mlíko :mrgreen: Dcerka ten půllitr denně vypije v pohodě (pije už kravské od 18m), kluk má denně skoro litr UM (pije večer,v noci a ráno)… nemyslím že by jim to mělo nějak uškodit. a váha? dcerka skroo ve 3 letech 12kg, kluk má odhadem něco kolem 10kg, nevím přesně,za měsíc jdeme na 18m prohlídku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.10.11 18:57

Náš Robíno pije od malička hodně mlíka, v současné době to jsou cca dva litry denně a nemyslím si, že by mu to škodilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.11 19:01
Raduš.ka44 píše:
Náš Robíno pije od malička hodně mlíka, v současné době to jsou cca dva litry denně a nemyslím si, že by mu to škodilo. :nevim:

tyjo fakt 8-o ?Kolik mu je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.10.11 19:19

Tak nas ma vetsinou rano 250ml,v poledne tak 150ml,vecer 250ml a jeste do postele 150ml :)
A kolikrat si da treba jeste i u babicky.
A ze by po tom nejak pribiral,to se rict neda,je to nase vyzle :) ma 92cm a 13,5kg ale je teda fakt,ze on vsechno vybeha.
Jo a jinak jogurty,sýry,to taky ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 20:31

UM je kravsky mliko, jen trochu upraveny ;) Pokud se ho pije moc, skodit samozrejme muze. Co se tyce mlika, neda se rict, ze si telo samo rekne, na mliku se da ziskat slusna zavislost. Dva litry denne jsou fakt moc! Telu se pak nemusi dostavat dulezity latky, jejichz vstrebavani blokuje vapnik z mlika. A ani s vapnikem to neni moc slavny, protoze mliko okyseluje organismus a ten to vyrovnava prave vyplavovanim vapniku. Takze fakt to radsi neprehanet ;)
Zakladatelko, neni nic jednodussiho, nez se dr. zeptat, jak to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.11 20:52

děkuji všem :wink: uklidnili jste mě.
ashamyslíš, že tak do 1litru denně to je v normě? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
29730
19.10.11 20:59

Pro kojence jo ;) Nazor si musis udelat sama, ja si nemyslim, ze je mliko po odstaveni cimkoliv prinosny, ale to pak musis brat v uvahu cely jidelnicek. Zeptej se svoji dr., jak to myslela a kolik ti doporuci. Kdysi mi bylo u nejstarsiho doporuceno 0,5 l v roce a pul po odstaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.11 20:59
asha píše:
UM je kravsky mliko, jen trochu upraveny ;) Pokud se ho pije moc, skodit samozrejme muze. Co se tyce mlika, neda se rict, ze si telo samo rekne, na mliku se da ziskat slusna zavislost. Dva litry denne jsou fakt moc! Telu se pak nemusi dostavat dulezity latky, jejichz vstrebavani blokuje vapnik z mlika. A ani s vapnikem to neni moc slavny, protoze mliko okyseluje organismus a ten to vyrovnava prave vyplavovanim vapniku. Takze fakt to radsi neprehanet ;)
Zakladatelko, neni nic jednodussiho, nez se dr. zeptat, jak to myslela.

tak to koukám, to sem vůbec nevěděla :oops: já když sem čekala malýho, tak všechno jídlo šlo většinou ven. Ale jak blázen sem pila mlíko-měla jsem na něj furt chuť, litr denně plus jesenky jahodový mlíčka. Nabralajsem 25kg i když jsem jinak nicmoc nesnědla. Ale to sem nepatří…asha-litr denně pro malýhoje v normě, nebo ubrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.11 21:01

jo už čtu odpověď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.10.11 21:12

K tomu okyselování organismu, já četla, že okyseluje jen polotučný mlíko, plnotučný je zásaditý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí