Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
, mám prosím Vás dotaz. Zjistila jsem, že jsem těhotná (// na testu), ale mám jít dneska na barvení hlavy ke kadeřnici? Neuškodí to nějak? Můžu si barvit vlasy v těhotenství? A dále se chci zeptat, jestli Vás některou bolelo v kříži po ovulaci při uhnizďování vajíčka…Mě totiž dost a někde jsem četla, že to není dobré znamení.
Mimi bych si moc přála i s manželem! ![]()
ahoj,
nedokážu posoudit, jak moc barvy na vlasy škodí, ale v kadeřnictvích většinou používají daleko kvalitnější barvy, než jaké jsou dostání v obchodech - nejsou tak agresivní. Já bych to taky potřebovala, neb už mi roste dost bílejch vlásků
V kadeřnictví se mi nechce nechávat tolik peněz, tak si asi koupím nějakou tu barvu bez amoniaku, snad by to mělo být v poho ![]()
ahoj kdysi jsem četla, že barvení v těhu korna zesvětlovací tony není moc dobré, takže jsem nebarvila.ale kadeřnice mi řekla, že jinak maminky normálně chodí, asi to je na každé z nás
Taky jsem četla, že barvení není v těhotenství moc dobré. Ale řekla bych, že když půjdeš jednou a nenechá ti to tam moc dlouho, nic se nestane. Znám spoustu holek co v těhotenství měnily barvu vlasů jako psanec na útěku ![]()
Jinak uhnízďování vajíčka mě bolelo jako čert, takže jsem strávila tři dny v posteli s ohřívací lahví na břiše - to jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná, myslela jsem, že se mi blíží hodně bolestivá MS. O tom, že by ta zahnízďovací bolest byla špatné znamení slyším prvně. U mě to teda neplatilo, bolelo to fest a mám krásnou zdravou Adélku ![]()
já jsem se normálně barvila u obou těhu…to už by člověk nemohl dělat vůbec nic ![]()
Ja chodim na melir a ptala jsem Dr a ten na me koukal jak vyorana mys, proc bych jako nesmela ![]()
Ale taky jsem to slysela..
no podle mě čim mín chemie tim líp… ale třeba můj dr tvrdí, že to nevadí, že víc vadí procházka v centru prahy
. každohpádně od kadeřnice jsem slyšela že někdy je to loterie, že to v těhu chytá flekatě nebo vůbec apod.
Normálně jsem chodila a chodím se barvit. Kadeřnice mi říkala, že odstín může být maličko jiný, ale neměla jsem nikdy problém, ale barvím se nahnědo.
Barvení vlasů se v těhotenství nedoporučuje především proto, že se může stát, že barva nechytne tak, jak by měla (jak jsi byla zvyklá před těhu). Aspoň takhle nám to říkala PA na kurzu pro těhotné. Moc zdravé to taky není, ale pokud nebudeš vlasy barvit třikrát denně
tak bych se toho nebála, po rušné ulici taky chodíš, ne? A tam je škodlivých látek možná daleko víc.
byla jsem na barvení u kadeřnice v těhu 3× a dobrý i barvy chytly tak, jak měly.
Barvení tedy neřeším, protože bych musela chodit šedivá jak myš. Chodím jednou za tři měsíce těhotná, netěhotná.
Ahoj,
já si barvila vlasy cca každé tři týdny, páč mám ultrakrátký vlasy a musim je tedy barvit pořád a vůbec nic se nedělo - na světě je kluk jako buk
, jenom mi občas bylo trošku nevolno z „vůně“ barvy, tak jsem víc větrala
, jinak taky jsem slyšela, že to může chytit jiný odstín, ale já to nepozorovala
Ahoj,byla jsem v 8tt a teď znovu v 15 tt,všechno naprosto v pohodě.Odstín i melíry v pořádku,jako před těhu.Speciálně u kadeřnice bych se nebála vůbec.Mají šetrné barvy.Člověk se hned lépe cítí ![]()