Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky snazilky, jsem tu nova a protoze ostatni diskuze jsou zabehle tak jsem se rozhodla zalozit novou … snad se nekdo prida a rozbehneme tuto novou diskuzi ![]()
Ahoj Peti, já jsem sice už vedle ve skupině, ale ráda se k tobě přidám, jestli chceš … a nebo pojď klidně ty k nám
Jsme v menším počtu a máme spoustu holek, co se přidaly nedávno ![]()
Ahoj Peťule, tak už jsme sice někde jinde, ale ráda se přidám
Taky se snažíme od ledna… Jinak jsme tady taky úplně nová…
ahojte holky .. tak to jsem rada ze se nekdo pridal
takze obe dve se snazite od ledna? My jsme zacali hned po Novem roce a tesim se az se to podari coz ale vubec nevim kdy, za jak dlouhou dobu bo mam problemy se stitnou zlazou a s tim to nebude az tak lehke otehotnet, ja jen doufam, ze se to podari
a jakpak jste na tom vy, kolik vam je?
Peti no mě je 20 a snažíme se od února … jo, problém se štítnou žlázou ti nezávidím, ale snad se brzo zadaří i přes to ![]()
tak to jo … me je 21, v dubnu bude 22 .. takze to jsme skoro stejne
beres nejake vitaminy na podporu otehotneni?
Tak mi je 25 a říkám si stále, že jsem mladá a zdravá tak to půjde
. Teď jsme začla měřit BT, ale asi se na to vyprdnu a nechám to na přírodě. Prostě buď a nebo…akorát by z toho všeho zešílela a stejně tomu nerozumím. Stačí jaké informace jsem pochytila a možná je lepší nevědět ![]()
Tak snad ta štítná žláza nebude moc problém a půjde vám to hnedka ![]()
Beru akorát kys. listovou, ale tak tu tady bere asi každá … jinak já ještě k tomu beru železo, ale to proto, že vím o jeho nedostatku umě … a co ty? No tak to za chvíli oslavuješ
To jsi asi býk či beran, ne?:)
Via - jojo to si take rikam mlada, zdrava az na tu stitnou zlazu, beru asik uz 10 let hormony, pravidelne chodim na kontrolu a v tehotenstvi budu take vice sledovana a budu mit nasazenou vetsi davku prasku. Take nejake informace mam ale nic se nema zase prehanet ale jak rikas nechat na prirode ![]()
Weruska - tak to ja beru calibrum babyplan od ledna. Joo uz to bude za chvilku, jsem byk ![]()
Peti no a řešíte to nebo necháváte přirozenou cestou všechno?:)
Přesně Peti, příroda je mocná čarodějka a co se má stát se stane…
Taky beru Balibrum babyplane, vitamíny jsou třeba. No takové hormony nejsou žádná sranda. Ale určitě to klapne a za chvíli budeme všechny tři maminy
Sešly jsme se tu celkem v podobném věku, to je fajn
A odkud jste holky?
Já teď bydlím v Praze a vy? Jo, bála jsem se, že tady holky v mém věku nebudou, ale nás tady je ![]()
Hormony jsou šílený … nikdy by mě nenapadlo, že když budu brát HA, můžu mít pak problémy s otěhotněním, hlavně jsem v té době ani na nějaké otěhotnění neměla myšlenky, za to teď se budu bít do hlavy, když bude nějaký problém ![]()
Já jsem z Moravy, takže opačná strana ČR ![]()
No taky jsme netušila, že otěhotnět po vysazení HA není tak jednoduché, ale bylo to nejednoduší řešení když jsme dítě ještě nechtěla. Je to hrozně individuální, každé tělo reaguje úplně jinak. Někomu tačí si HA nevzít dva dny a jsou v tom a někomu to trvá déle. Ale tak sad se s tím to tělo brzo srovná a začne normálně fungovat. není se čemu divit, že je chudera trošku zmatené, když jsme to brala 7 let. Jo a holky a nevíte jak to je pokud nedochází k ovulaci? Čeká se než se to srovná samo nebo může pomoci i Dr.?
Ahoj holky, můžu se přidat?
Jsem sice asi o trošku starší než vy, ale to snad nevadí, ve snažení jsou si asi všechny ženský rovny
Bude mi 30, už za měsíc…fuj, hrozný číslo, a konečně sem našla toho pravýho chlapa, se kterým sme se začli teď v únoru snažit…nebo spíš přestali se chránit…Brala sem HA asi 9 let, takže síla, vysadila sem na začátku února,pak MS proběhla, ale teď se zatím nedostavuje. Nevím jestli mám na ní čekat, nebo jít k doktorovi, aby mi jí vyvolal..Těhule nejsem, na papírek sem čurala
Jinak sem si koupila Femigard a Bio Spirulinu, to mi doporučila kámoška zdravotní sestra, že po tom rychle otěhotněla…je to sladkovodní řasa, maji to v lékárně nebo ve zdravé výživě a docela to smrdí
Zatim se mějte…Z.