Snažilky od 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6585
5.3.10 13:37

ja si pamatuji jak v lete jsme si kupovala se strachem tehotensky test protoze v te dobe jsem jeste ani nechtela slyset o mimcu ale ted si ho s radosti kupuji, uz jsem si ho take delala ale vzdycky jsem byla zklamana ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
5.3.10 14:05

Já teda ještě test nikdy kupovat nemusela … takže jsem zvědavá kolikrát ho budu kupovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
5.3.10 14:08

Víš co, aspoň si ušetřila, já si říkala jak ušetřim za HA a teď bych nejradši kupovala těhotenský testy obden…takže je lepší se krotit a šetřit korunky na hadříky na mimi :-) A na sebe samozřejmě taky, na to nesmíme zapomínat :-)

• Citovat
  • Upravit
12982
5.3.10 15:37

zuzi tak to máš naprostou pravdu, člověk by na sebe zapomínat neměl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.3.10 17:49

Ale tak ty testy nejsou drahe, teda jak ktere .. ja jsem si vzdycky kupovala za 29,– a jsou tam dva testy a lzou udelat az v den ocekavane menstruace ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
5.3.10 18:04

Peti no ono záleží, jak často si je pak kupuješ, že jo. Když třeba každej měsíc jednou a snažíš se dva roky … no tak si to spočítej, ale na nový šaty by to určitě bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.3.10 18:23
Kel-tec píše:
Ahoj holky, jestli Vám můžu poradit (nechci vypadat jako brouk Pytlík) sama jsem brala HA, navíc jsem byla hodně silná kuřačka - takže vyhlídky na brzké otěhotnění nic moc, ale… HA jsem vysadila na začátku prosince, držela se rad plodných a neplodných dnů, měření teploty a nic. Na konci prosince jsem zjistila, že se nepovedlo - taky bych chtěla možná moc, otěhotnět hned první měsíc, tak jsem se na všechno počítání vykašla, s přítelem jsme se milovali celý měsíc každý den, akorát asi 2× se mi nechtělo, no teď jsem ve 12 týdnu. Takže doporučuji vyprdnout se na jakýkoliv počítání, měření teploty a tak a prostě se jenom milovat. Stačí ob den, životnost spermií je delší, nebo třeba každý den a třeba to vyjde líp. Plánovanou menses jsem už na konci ledna nedostala. Opravdu nechci vypadat jako nějaká chlubilka nebo že jsem sežrala všechnu moudrost světa, ale nám to výborně fungovalo a tak se chci poděli. Ať vám to děvčata vyjde co nejdřív. Moc vám to přeju.

Moje řeč, taky jsme tak šílela, měřila a nevím co všechno. A když přišla MS, tak jsem si řekla dost. Prostě takové blbiny nebudu řešit a hupsneme na to kdy budeme chtít. Pokud to neklapne, tak další měsíc budeme praktikovat to co ty, protože takové ledňátko by se mi moc líbilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.3.10 18:25

Jo a teda s testama jsme na tom asi stejně…testovala jsme vždy 10. den před MS, ale už na to taky prdím a nechám se překvapit jak to bude :wink: I když já jsme strašně zvědavá a netrpělivá, že bych to chtěla vědět hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
6.3.10 16:52

Tak s tou netrpělivostí jsem na tom stejně, je to jedna z mých špatných vlastností :-) Musím se ovládat abych si nedělala testík ob den :mrgreen: Jinak přeju krásný víkend…Z. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zuzuu
8.3.10 07:01

Dobré ráno..
Tak já hlásím že se mi dostavila MS…docela sem si oddychla, aspoň vím že tělo funguje, mám 32 DC, tak si můžu zhruba spočítat ovulku na další měsíc a uvidíme :-) Už sem si říkala že budu muset k doktorovi, aby mi jí vyvolala a ejhle, včera začlo bolet břicho a je to tady :-) Možná že pomohl ten femigard, začínám s ním třetí týden…Těšim se co tenhle měsíc přinese..

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
8.3.10 07:08

Zuzy no vidíš to, tak to je dobře že tělo funguje jak má. Třeba už se další měsíc zadaří a budeš hlásit // :palec: Já jsme taky ráda že MS dostavila a už se těším až se zase začneme snažit. Přítel sice říkal, že by byl raději kdyby to vyšlo, že by měl klid aspoň…ale on si to brzo rozmyslí :lol: Jen mi příjde divné 25DS…ale tím, že MS je, vím že tělo je připravené na nové snažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
8.3.10 07:28

Já si spočítala ovulku někdy na 24. dubna, chci si měřit bazální teplotu a kolem toho data si zkusim dělat i ovu test, abych měla jistotu, že ovulka je…se snažením nebude problém, přítel by chtěl pořád, takže mu ani nemusim říkat že je zrovna plodný den a že v podstatě musí :-)) A když to tenhle měsíc nevyjde, tak si říkám další měsíc mého dálkového VŠ studia k dobru, aspoň dodělám další semestr…musim to brát pozitivně :-)

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
8.3.10 08:23

Taky studuju dálkově VŠ, takže vím že tento rok ještě dokončím a pak třeba rok odklad a potom aspoň budu mít více času :wink:
Přítel si vždycky tak dělá srandu, ale jinak jde do postele dobrovolně a rád :-) Je to v tom snažení perfektní, vůbec jsem nečekala že bude takový. Když se rozhodl, že se o miminko pokusíme začal to brát jako samozřejmou věc a fakt je úplně zlatý a těší se docela. Dítě tak brzo nechtěl a z ničeho nic úplně otočit a je úplně parádní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzuu
8.3.10 09:45

Můj přítel je taky super, vůbec sem to nečekala že bude mít jako chlap takový přístup, když začnu mluvit o tom jak to uděláme doma, sme v 2+1, jak se tam vejdem, tak sám řekne že už o tom přemýšlel, navrhne kam dáme postýlku, že pořídíme větší auto, prostě cítim že o tom přemýšlí a to mě moc psychicky posiluje :-) Předchozí přítel neprohodil o mimču ani slovo za celý vztah…takže vim že jsem se rozhodla správně a že přišel ten správný čas :-) Akorát mám strach že až mi vyjdou dvě // tak se zbláznim :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
8.3.10 09:51

Ale to se zblázniš štěstím…to je v pohodě :lol: Budeš spokojená mamina a tak to má být… :wink:
My máme 1+1, takže si s prostorem nedělej hlavu :lol: Naštěstí je být velký a místa ještě dost, takže se tam v pohodě všichni vejdeme. Kámoška tak taky bydlí a její mimčo už má rok a prý ještě v tom bytě asi rok budou, že se to dá v pohodě zvládat… Tak jsme zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí