Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja mela taky puvodne vybranej fialovej pro kluka, nez se to zmenilo.. ![]()
Omlouvam se ale nevedela jsem jak zacit diskuzi poprvé něco vkladam pardon pomazu jak to pujde
No u male jsme měli černý a vzory kolečka modro bílé vybíral přítel a sporták pak černo pistaciovéj a fakt pořád mušky
no ted pořád váhám taky trvalo dlouho než jsme vybrala kočárek původně jsem chtěla tento http://www.letajicisen.cz/…eo-2013.html#… a barvičku modrou laguna ale nehoupe byl tvrdý
jediná nevýhoda tak snad jsem vybrala ten druhéj dobře
Tak fialovej bych teda klukovi nepořídila, ale je to věc vkusu
ten modrej je moc hezkej ![]()
Jen šedéj a pak fialkovej svetelj ten je uplne jak na holčičku…šedý nevýrazný chladný…jiné né jen fialový má kamarádka pro kloučka viděla jsmena fotce a je tmavý jak na fotce…
Tak si kup ten modrý. Přeci nebudeš s kamarádkou jak dvojče.
No ale aby za x let, tady zakladatelka nepsala, že čeká druhé dítě holčičku, jeslti to neni blbé vozit v modrém ![]()
To už né holčičku máme 2letou a chlapečka jsme si přáli tak už jsme spokojení ![]()
@lgebauerova Jestli už jste skončili, tak mu dopřej tu modrou ![]()
@lgebauerova tak si pořid teda ten modrý, protože stejně tě tady pár holek nahlodalo a jeslti se máš při každém výjezdu s kočárkem pozastavovat, co tomu kdo řekne, tak to by mě nebavilo..
Pokud se ti ale líbi.. Zasse kvůli manželovi a třeba pár holkám co se jim líbil, bych to nelámala přes koleno..
Budeš s ním jezdit přece jenom ty- většinou.. Nevím kolik chlap ![]()
Příspěvek upraven 27.06.13 v 15:19
Jsem pro modrej..je krásnej..ve fialovém bych určitě čekala holku..ten sporták ještě ujde ale ta hluboká korba je až moc fialová..
@kvaček Přesně,kdyby to v ní nehlodalo, objedná fialový a nezakládá diskuzi.