Barvu kočárku pro kluka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.6.13 14:42

barvu kočárku pro kluka

Prosím o radu objednala jsem fialkovej hodí se pro kluka? nebo to mám zrušit a vzít jiný mají 4barvy…http://www.eandilek.cz/kombinovany-kocarek-baby-design-lupo-2013/ děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
27.6.13 14:44

Já byh nechala… pokud se ti vyloženě líbí.. Mě se zase nelíbí, když někdo bere pro kluka modrý- je to takové bez nápadu, přece existuje hromadu barev.. Třeba si kup nějakou modrou deku, modré doplňky..
Známá měla, jedna žlutooranžový, další červený a prostě tam dala modrou deku, nějaké domodra plyšáky a bylo..
Já bych nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.6.13 14:46

Ja bych klukovi fialovej zas neporidila, ale myslim si, ze i kdybys mu koupila ruzovej, tak je to tva vec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 14:49

No mám objednanou modrou hračku a fialkovou na kočárek tak by to k tomu šlo, zavinovačku mám bílou a béžovou…deky modrá, bílá, a pistáciová…tak snad bude poznat že je to pro kloučka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 14:50

Fakt ne,?no přítel říkal že chce modréj ale ta modrá s emi moc právě nelíbí a na zelenou jdou mušky a šedá je taková studená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.6.13 14:51

@lgebauerova mě se teda ta fialová líbí a vůbec by mi pro kluka nevadila, určitě bych kvůli tomu kočár nevracela :-)…jedinej kočár pro kluka bych asi nepořídila růžovej, jinak je to vesměs jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@lgebauerova třeba kdyby byla lila a nebo tak, tak to je jiná, ale mě spíš pro holku přijde tmavá barva…
Fakt bych to tak neřešila.. Známá měla nějaký květovaný po holce a nikdo to neřešil.. Stačí tam dát nějaké doplňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002

J8 bych na kluka failový taky nebrala, líbí se mi modrý :)ale ze všech kočárků na kluky jsem měla modrý jen jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
27.6.13 14:52

@lgebauerova jo, fialová jde v pohodě i pro kluka a s těmi doplňky to bude fajn. Já si podle barvy kočáru netroufám teda odhadovat pohlaví uvnitř…jako u růžovýho, případně nějakýho bordó je tam asi na 99% holka :), to je jasný, ale v poslední době tu potkávám hodně červenou, červenočernou, oranžovou-a ve všech jedou (podle doplňků nebo co zahlídnu z oblečení), chlapečci. Nechala bych tenhle, je hezký. Já zas tehdy koupila tmavomodrý, právě proto, kdyby druhý byla holka, tak aby k tomu hezky šly jak bleděmodrý, jak růžový doplňky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.6.13 14:54

No hlavně tady jako nováček zařizuj kvuli jednomu dotazu tři diskuze :roll:

• Citovat
  • Upravit
1850
27.6.13 14:56

@lgebauerova Já si dovedu představit ve fialovém sporťáku kluka, ale v korbičce ne. Prostě kdybych tě potkala s hlubokým, hned bych si myslela, že vezeš holčičku.
Z těch ostatních barev, se mi líbí modrá. Šedá je smutná a zelenou má kde kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.6.13 14:57

@lgebauerova zelenou mame my a fakt nekupuj - musky. Ta modra se mne osobne libi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.6.13 14:59

@lgebauerova ale jestli jsi nahlodaná tak vezmi radši jinou barvu, jinak tě to bude užírat pokaždý když vyjedeš s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.6.13 14:59

Já mám pro holčičku modro-zelený a problém taky není :) Synovec normálně nosí fialové či růžové trička(samozřejmě i jiné barvy) a problém s tím není :) naopak se mi to líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
27.6.13 15:01

@lgebauerova Viděla jsi ty barvy v reálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí