Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chci se zeptat, kdo byl v Bašce na Krku, jestli jsou tam i menší pláže, na kterých je aspoň trochu stín. Na té hlavní samozřejmě ne - podle fotek. Děkuju za odpovědi
Byli jsme tam předloni. Ono tam moc pláží není, je tam ta jedna hlavní oblázková , a pak vedle kousíček písečný, tam jsme chodili my, ale stín tam kromě slunečníků fakt moc není. My jsme ještě prcka neměli, když jsem tam byli, ale s dítětem bych tam nejela. Navíc je tam hodně draho, jak v obchodech, tak u soukromníků. Vkládám fotku pláže, pod tím srázem, odkud je to focený, je ten kousíček písku (ale tam bylo pořád narváno), zbytek je oblázková.
my tam byli před třema lety se 4,5 měsíčním miminem - spával ve stínu v kočárku - pod stromky, které oddělují pláž od „kolonády“, na pláži pak byl pod slunečníkem. Byli jsme v červnu, kdy tam ještě nebylo takové horko… Baška je krásná, má ale jedno velké ale… a to množství lidí - už v červnu tam bylo dost narváno, co jsem viděla fotky ze sezony, tak je to marast
![]()
Jedinný stiný místo je trošku až na konci pláže na přístavním molem… před skálama
To bych radši když na Krk, jela do Punatu - tam se dalo schovat ![]()
urbi píše:
my tam byli před třema lety se 4,5 měsíčním miminem - spával ve stínu v kočárku - pod stromky, které oddělují pláž od „kolonády“, na pláži pak byl pod slunečníkem. Byli jsme v červnu, kdy tam ještě nebylo takové horko… Baška je krásná, má ale jedno velké ale… a to množství lidí - už v červnu tam bylo dost narváno, co jsem viděla fotky ze sezony, tak je to marast![]()
![]()
My jsme byli poslední týden v srpnu a už to šlo - Němci maj začátek školy dřív, tak tam byli nejvíc Italové ![]()
Díky za info, netrváme na Bašce, hledáme spíš pěknou oblázkovou pláž někde nahoře v Chorvatsku, abychom nemuseli daleko cestovat. Betonové ani skalnaté pláže se nám nelíbí a nejsou ani vhodné pro dvouleťáka. Kdyby měl někdo tip na hezkou oblázkovou pláž někde nahoře (ideálně i se stínem) - třeba na Krku - písněte.
Mě se Baška moc líbila,myslím,že je to na severu jedno z mála míst,kde je pěkná pláž a ne kameny a betonový plata.
Ale hlavně už bych nikdy nejela první dva týdny v srpnu,kdy Italové mají dovolenou.To byla katastrofa,museli jsme na pláž brzy ráno,abychom se tam vůbec vešli.Někteří byli na schodech u obchodů,na chodníku,nenašlo se jediné místečko.