Baška na Krku - je tam stín?

93
27.2.12 23:40

Baška na Krku - stín?

Ahoj holky,
chci se zeptat, kdo byl v Bašce na Krku, jestli jsou tam i menší pláže, na kterých je aspoň trochu stín. Na té hlavní samozřejmě ne - podle fotek. Děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13338
28.2.12 06:49

Byli jsme tam předloni. Ono tam moc pláží není, je tam ta jedna hlavní oblázková , a pak vedle kousíček písečný, tam jsme chodili my, ale stín tam kromě slunečníků fakt moc není. My jsme ještě prcka neměli, když jsem tam byli, ale s dítětem bych tam nejela. Navíc je tam hodně draho, jak v obchodech, tak u soukromníků. Vkládám fotku pláže, pod tím srázem, odkud je to focený, je ten kousíček písku (ale tam bylo pořád narváno), zbytek je oblázková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
28.2.12 08:36

my tam byli před třema lety se 4,5 měsíčním miminem - spával ve stínu v kočárku - pod stromky, které oddělují pláž od „kolonády“, na pláži pak byl pod slunečníkem. Byli jsme v červnu, kdy tam ještě nebylo takové horko… Baška je krásná, má ale jedno velké ale… a to množství lidí - už v červnu tam bylo dost narváno, co jsem viděla fotky ze sezony, tak je to marast :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
28.2.12 08:47

Jedinný stiný místo je trošku až na konci pláže na přístavním molem… před skálama :-( To bych radši když na Krk, jela do Punatu - tam se dalo schovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
28.2.12 08:49
urbi píše:
my tam byli před třema lety se 4,5 měsíčním miminem - spával ve stínu v kočárku - pod stromky, které oddělují pláž od „kolonády“, na pláži pak byl pod slunečníkem. Byli jsme v červnu, kdy tam ještě nebylo takové horko… Baška je krásná, má ale jedno velké ale… a to množství lidí - už v červnu tam bylo dost narváno, co jsem viděla fotky ze sezony, tak je to marast :zed: :zed: :zed:

My jsme byli poslední týden v srpnu a už to šlo - Němci maj začátek školy dřív, tak tam byli nejvíc Italové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.2.12 17:38

Díky za info, netrváme na Bašce, hledáme spíš pěknou oblázkovou pláž někde nahoře v Chorvatsku, abychom nemuseli daleko cestovat. Betonové ani skalnaté pláže se nám nelíbí a nejsou ani vhodné pro dvouleťáka. Kdyby měl někdo tip na hezkou oblázkovou pláž někde nahoře (ideálně i se stínem) - třeba na Krku - písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.3.12 07:27

Mě se Baška moc líbila,myslím,že je to na severu jedno z mála míst,kde je pěkná pláž a ne kameny a betonový plata.
Ale hlavně už bych nikdy nejela první dva týdny v srpnu,kdy Italové mají dovolenou.To byla katastrofa,museli jsme na pláž brzy ráno,abychom se tam vůbec vešli.Někteří byli na schodech u obchodů,na chodníku,nenašlo se jediné místečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí