Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,chci se zeptat.Byl jste nekdo v Egypte v breznu?Chystam se tam a zajima me,jake tam jsou asi tak teploty a zda je to na koupani v mori.
Dekuji za odpovedi ![]()
Ahoj. My jsme byli na konci února a bylo to super. Sice bylo ráno trochu větrno (bylo to na tepláky a mikinu), ale jinak pro nás ideální. Teploty okolo 25-28 stupnů, moře bych řekla, že mělo tak těch 22. Egypťané sice chodili v zimních bundách, ale mi klasicky v šatech a bylo akorát.
A ten vítr po ránu je prý vždy jen leden únor.. tak by jste to měli mít už ok ![]()
Přeji krásnou dovolenou ![]()
My bychom prave chteli s kamoskou jet vylozene na odpocinek a valoeni se u more,ci bazenu.Proto me zajima jen pocasi ![]()
Já jsem zažila Egypt v březnu před 2 lety a na sluníčku bylo až 40 stupňů, ale to byl fakt extrém, jinak tam tak těch 30 bude určitě. Byli jsme v Marsa Alam, což je jižněji, takže je tam i o něco tepleji než např. v Hurghadě.
Ahojky, taky se chystáme 17. března do Egypta, jedete poprvé? Já už byla dvakrát, pokaždé v červnu a hrozné vedro… teď chceme jet za teplem z téhle zimy a řekli jsme si proč ne tam.. ceny přijatelné a aspoň si odpočineme.. Také jsem se pozeptávala všude možně a dozvěděla jsem se, že tam mají vždy jeden bazén vyhřívaný, vyhřívají je snad do dubna, pak už není potřeba, teploty kolem 25-28 stupňů, jen už v 5 zajde sluníčko a je dříve tma…
Já byla v březnu 2× a pokaždé bylo krásné. Bez mráčku a teploučko ![]()
Jindřiška7 píše:
Já jsem zažila Egypt v březnu před 2 lety a na sluníčku bylo až 40 stupňů, ale to byl fakt extrém, jinak tam tak těch 30 bude určitě. Byli jsme v Marsa Alam, což je jižněji, takže je tam i o něco tepleji než např. v Hurghadě.
My se prave soustredime na Hurghadu.Pry je to klidnejsi oblast,co se tyce nepokoju.Ja osobne mam trochu strach,samy dve zenske,arbska zeme
.Jsem prdla?
semisova píše:
Ahojky, taky se chystáme 17. března do Egypta, jedete poprvé? Já už byla dvakrát, pokaždé v červnu a hrozné vedro… teď chceme jet za teplem z téhle zimy a řekli jsme si proč ne tam.. ceny přijatelné a aspoň si odpočineme.. Také jsem se pozeptávala všude možně a dozvěděla jsem se, že tam mají vždy jeden bazén vyhřívaný, vyhřívají je snad do dubna, pak už není potřeba, teploty kolem 25-28 stupňů, jen už v 5 zajde sluníčko a je dříve tma…
Ahoj,my se chystame 16.brezna
Dva dny pred odletem koupime last minute a frrrr,takovy je plan
.Treba se nekde potkame.Ale asi se nepozname ![]()
My taky na Last, pokaždé i v tom červnu to byl LAST.. už mám něco vytipované a sleduju jak jdou dolů ceny a až bude cena vyhovující koupíme.. Chci od EXIMU jako poslední dva roky a tam je Hurgada odlet 17.3… takže pak záleží jaký hotel, chci na Makadi Bay.. byla jsem poprvé a príma, spokojenost.. Pořád moře, žádný odliv, jinak pak je místo moře jen blátivý rybník.. Doporučuji přečíst pár recenzí na hotel, ať nejste zklamané.. A cestování dvou „bab“ bych se nebála, poprvé jsem byla s chlapem a loni s mamkou a bez problému, v hotelu si nikdo nic nedovolil..
Ahojky,ja jsem se vratila pred tydnem z Egypta z Hurgady.Hotel SEA Gull.
Musim rict ze kazdy den jsme se koupali v mori,i kdyz bylo trosku studenejsi,teplota kolem 21 stupnu,dopoledne do tech deviti hodin na mikcu,jinak do tech 16:00 krasne.Potom uz na mikcu.
Egyptane budou nosit bundy po cely den.
Jsme opaleni,odpocati.
Jinak nevim kam jedete,ale u hotelu bylo spousta bazenu a byly i vyhrivane.
Preju krasnou dovolenou
Byli jsme přelom února a března, vzduch 30, ale moře fakt ledárna
, ještě, že tam měli vyhřívané bazény … Byli jsme od Eximu v Hilton Long Bech, velká spokojenost.
sara1000 píše:Jindřiška7 píše:My se prave soustredime na Hurghadu.Pry je to klidnejsi oblast,co se tyce nepokoju.Ja osobne mam trochu strach,samy dve zenske,arbska zeme
Já jsem zažila Egypt v březnu před 2 lety a na sluníčku bylo až 40 stupňů, ale to byl fakt extrém, jinak tam tak těch 30 bude určitě. Byli jsme v Marsa Alam, což je jižněji, takže je tam i o něco tepleji než např. v Hurghadě..Jsem prdla?
Jé, tak to se máte. Já jsem byla sama s mamkou a to jsme si to užily
. Nosili nám osušky až na lehátko, měly jsme vlastní číšníky, kteří nám už potom vvždy zablokovali níš oblíbený stůl. Vždy jsme přišly a měly jsme už naše pití na stole
Oooo, těch komplimentů.. jak já bych to vrátila
![]()
A to vše bylo jen kvůli tomu, že jsme tam byly 2 samotné ženské. takže si to mooooc užijte a pak napiš, jaké to bylo
![]()
My byli v breznu v Hurghade - tepolta vzduchu byla pres den min 25, ale vetsinou to slo i na 30, ale vetsinu dni tam hrozne foukalo - v tomhle obdobi je tam silny vitr hodne casty. Na plazich jsou na to vybaveni - u lehatek maji vetrolamy, takze pokud lezis, je ti v plavkach vedro. Ale na tu plaz jsem kolikrat sla v dlouhem rukavu, jinak bych zmrzla. More na me bylo studene - vlezla jsem do nej max po kolena, ale bazeny jsou v breznu vyhrivane.
Byli jsme v Hilton Long Beach - muzu doporucit
Tyy jo,takovych odpovedi.Moc dekuju.Zvedli jste mi naladu.Uz se tam o dost vic tesim. ![]()
semisova píše:
My taky na Last, pokaždé i v tom červnu to byl LAST.. už mám něco vytipované a sleduju jak jdou dolů ceny a až bude cena vyhovující koupíme.. Chci od EXIMU jako poslední dva roky a tam je Hurgada odlet 17.3… takže pak záleží jaký hotel, chci na Makadi Bay.. byla jsem poprvé a príma, spokojenost.. Pořád moře, žádný odliv, jinak pak je místo moře jen blátivý rybník.. Doporučuji přečíst pár recenzí na hotel, ať nejste zklamané.. A cestování dvou „bab“ bych se nebála, poprvé jsem byla s chlapem a loni s mamkou a bez problému, v hotelu si nikdo nic nedovolil..
Jdu to ocihnout ![]()