Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Asi jo, asi se najdou i dobré boty, ale my měli dvoje po sobě a od té doby už tam nejdu. Jsou tam dost velké problémy s reklamacemi, první botičky se rozlepovali a to dost, takže třikrát jsme je dávali do reklamace než nám vrátili peníze, museli jsme koupit druhé boty, takže ve finále jsme klidně za ty samé peníze mohli koupit nějaké superfitky
![]()
Sandálky jsme měli jen na sváteční nošení do města a hned po první procházce měl okopané obě špičky do roztrhání, tak je ještě párkrát vzal, než jsem se dostala s nimi do města a bylo mi řečeno, že si za to můžeme sami, že na tom jezdil na odrážedle, přitom to není pravda
![]()
madi píše:
Asi jo, asi se najdou i dobré boty, ale my měli dvoje po sobě a od té doby už tam nejdu. Jsou tam dost velké problémy s reklamacemi, první botičky se rozlepovali a to dost, takže třikrát jsme je dávali do reklamace než nám vrátili peníze, museli jsme koupit druhé boty, takže ve finále jsme klidně za ty samé peníze mohli koupit nějaké superfitky![]()
Sandálky jsme měli jen na sváteční nošení do města a hned po první procházce měl okopané obě špičky do roztrhání, tak je ještě párkrát vzal, než jsem se dostala s nimi do města a bylo mi řečeno, že si za to můžeme sami, že na tom jezdil na odrážedle, přitom to není pravda![]()
Já mám tedy u Bati s reklamací zkušenosti jen u bot pro dospělé zatím a musím říct, že nikdy nebyl problém, vždy peníze hned vrátili ![]()
Asi se budem muset jít i mrknout na živo jak vypadají…
Pavur, no u obou bot dělali fory, první nám vrátili peníze až po třech dvou slepeních a když se to potřetí rozlepilo na tom samém místě, tak pak teprve a ještě měla prodavačka blbý kecy, že v nich určitě chodil v loužích
druhý máme doma, neprodejný, vyhozených pět stovek ![]()
Já měla ještě na škole u Bati několik let brigádu, takže já jsem většinou věrná Baťovi
Je to asi hlavně tím, že vím, z čeho je ta bota složená, že opravdu prošla všemi testy a je kvalitní.
S reklamací jsem nikdy problém neměla, ale pravda, že přímo dětské botičky jsem ještě reklamovat nebyla
Šněrovací botičky jsou lepší na utáhnutí
Ale taky se tkaničky doporučují, protože třeba dnešní desetileté děti neumí vůbec uvázat mašličku
Což mi příjde fakt mazec.
Ale pokud vezmu dětské od Bati a dětské boty z jiné obuvi, je Baťa docela drahý
Já ale těch peněz nelituju. Vím, že mi jinde nechybí, tak kde jinde je vrazit než do dítěte ![]()
Drahý? Mě přijdou právě bubble gummers levný v porovnáním třeba s peddy, fare, pegres a tak ![]()
MrsDuck píše:
Já měla ještě na škole u Bati několik let brigádu, takže já jsem většinou věrná BaťoviJe to asi hlavně tím, že vím, z čeho je ta bota složená, že opravdu prošla všemi testy a je kvalitní.
S reklamací jsem nikdy problém neměla, ale pravda, že přímo dětské botičky jsem ještě reklamovat nebylaŠněrovací botičky jsou lepší na utáhnutí
Ale taky se tkaničky doporučují, protože třeba dnešní desetileté děti neumí vůbec uvázat mašličku
Ale pokud vezmu dětské od Bati a dětské boty z jiné obuvi, je Baťa docela drahýJá ale těch peněz nelituju. Vím, že mi jinde nechybí, tak kde jinde je vrazit než do dítěte
O to mi spíš jde, zda je to kvalitní pro tu dětskou nožičku a nějak jí to řeba nebrání ve správném růstu, kvalita botky jako takové (myslím materiál) je zas už trochu jiné téma. Škoda jen že s takničkami tam takový výběr nemají. A s tou cenovou relací je to asi opravdu podle toho s čím se porovnává…
madi píše:
Drahý? Mě přijdou právě bubble gummers levný v porovnáním třeba s peddy, fare, pegres a tak
Já v neděli kupovala jarní Bubble Gummmersky na ročního prcka za 799,– a to mi zrovna nejlevnější nepříjde
V Deichmannovi nebo v CCC bych se vešla do čtyř/pěti stovek.
no my kupovali oboje v akci, každé do pěti set, sandálky pět set, ty druhé myslím dokonce čtyři stovky, tak to mi přijde třeba v porovnání s pegreskama, která má teď za 800 málo ![]()
madi píše:
no my kupovali oboje v akci, každé do pěti set, sandálky pět set, ty druhé myslím dokonce čtyři stovky, tak to mi přijde třeba v porovnání s pegreskama, která má teď za 800 málo
A já se z toho asi zvencnu, protože teď koukám na net a ony ty botky teď stojí 599,–. To museli zlevňovat včera nebo dneska. To mi udělali naschvál ![]()
A kolem těch čtyř/pěti stovek je to krásná cena
Těm malým dětem vydrží botky tři měsíce, tak to je pak jedna pálka za druhou.
pavur píše:MrsDuck píše:O to mi spíš jde, zda je to kvalitní pro tu dětskou nožičku a nějak jí to řeba nebrání ve správném růstu, kvalita botky jako takové (myslím materiál) je zas už trochu jiné téma. Škoda jen že s takničkami tam takový výběr nemají. A s tou cenovou relací je to asi opravdu podle toho s čím se porovnává…
Já měla ještě na škole u Bati několik let brigádu, takže já jsem většinou věrná BaťoviJe to asi hlavně tím, že vím, z čeho je ta bota složená, že opravdu prošla všemi testy a je kvalitní.
S reklamací jsem nikdy problém neměla, ale pravda, že přímo dětské botičky jsem ještě reklamovat nebylaŠněrovací botičky jsou lepší na utáhnutí
Ale pokud vezmu dětské od Bati a dětské boty z jiné obuvi, je Baťa docela drahýJá ale těch peněz nelituju. Vím, že mi jinde nechybí, tak kde jinde je vrazit než do dítěte
Kvalitou, si myslím, že jsou to dobré boty. Mívali jsme školení i s ortopedy (nezávislými, ne zaplacenými) a měli jsme od nich dobré ohlasy. Já jsem přesvědčená o tom, že žádnou vadu na nožce Baťovky určitě nezpůsobí, proto do nich cpu i nožky svého prcka ![]()
Taky jsem měla pár Baťovek a spokojenost. Naštěstí jsme nemuseli reklamovat - u Baťi je to problém.
Primigu stoji jednou tolik…typicky holcici vhodne k sukni i kalhotum jsem včera kupovala za 1299,–
O víkendu se skočíme mrknout a pak taky poreferuju, doufám, že nám tam i někdo poradí ![]()
Ahoj, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s velikostmi dětských bot Bubble Gummers. Synovi je 16 měsíců a má zatím velikost 21 od zn. Richter. Viděla jsem u Bati zn. Bubble Gummers, na Baťovských stránkách jsem našla následující měřítko velikostí:
mm 130 135 140 145 150
vel 20½ 21 22 23 24
Když má tedy syn chodidlo 135 mm dlouhé + rezerva 1-1,5cm což je tedy bota o velikosti 150mm vychází mi velikost 24. Byli jsme v obchodě, zkusili velikost 24 a jsou to lodě jako blázen, možná tak na 3 leté dítě. Jak to děláte s velikostí bot u této značky. Přijdou mi dost mohutné, je to tak?
Ja v Batovi kupuju italskou znacku Primigi a spokojena jsem s nima moc. Kupovala jsem pred lety uz na prvni dceru a nektere jsem jeste s uspechem prodala dal…
Zrovna vcera jsem pritahla pro mladsi holku z Bati na Vaclavaku detske Primigi boticky k sukni…