Baťa dětské boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
20.3.12 13:02

Ja v Batovi kupuju italskou znacku Primigi a spokojena jsem s nima moc. Kupovala jsem pred lety uz na prvni dceru a nektere jsem jeste s uspechem prodala dal…
Zrovna vcera jsem pritahla pro mladsi holku z Bati na Vaclavaku detske Primigi boticky k sukni…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.3.12 13:04

Asi jo, asi se najdou i dobré boty, ale my měli dvoje po sobě a od té doby už tam nejdu. Jsou tam dost velké problémy s reklamacemi, první botičky se rozlepovali a to dost, takže třikrát jsme je dávali do reklamace než nám vrátili peníze, museli jsme koupit druhé boty, takže ve finále jsme klidně za ty samé peníze mohli koupit nějaké superfitky :lol: :lol:
Sandálky jsme měli jen na sváteční nošení do města a hned po první procházce měl okopané obě špičky do roztrhání, tak je ještě párkrát vzal, než jsem se dostala s nimi do města a bylo mi řečeno, že si za to můžeme sami, že na tom jezdil na odrážedle, přitom to není pravda :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1075
20.3.12 13:10
madi píše:
Asi jo, asi se najdou i dobré boty, ale my měli dvoje po sobě a od té doby už tam nejdu. Jsou tam dost velké problémy s reklamacemi, první botičky se rozlepovali a to dost, takže třikrát jsme je dávali do reklamace než nám vrátili peníze, museli jsme koupit druhé boty, takže ve finále jsme klidně za ty samé peníze mohli koupit nějaké superfitky :lol: :lol:
Sandálky jsme měli jen na sváteční nošení do města a hned po první procházce měl okopané obě špičky do roztrhání, tak je ještě párkrát vzal, než jsem se dostala s nimi do města a bylo mi řečeno, že si za to můžeme sami, že na tom jezdil na odrážedle, přitom to není pravda :cert: :cert:

Já mám tedy u Bati s reklamací zkušenosti jen u bot pro dospělé zatím a musím říct, že nikdy nebyl problém, vždy peníze hned vrátili :nevim:

Asi se budem muset jít i mrknout na živo jak vypadají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.3.12 13:17

Pavur, no u obou bot dělali fory, první nám vrátili peníze až po třech dvou slepeních a když se to potřetí rozlepilo na tom samém místě, tak pak teprve a ještě měla prodavačka blbý kecy, že v nich určitě chodil v loužích 8o :roll: druhý máme doma, neprodejný, vyhozených pět stovek :zed:

• Citovat
  • Upravit
784
20.3.12 13:38

Já měla ještě na škole u Bati několik let brigádu, takže já jsem většinou věrná Baťovi ;-) Je to asi hlavně tím, že vím, z čeho je ta bota složená, že opravdu prošla všemi testy a je kvalitní.
S reklamací jsem nikdy problém neměla, ale pravda, že přímo dětské botičky jsem ještě reklamovat nebyla :nevim: Šněrovací botičky jsou lepší na utáhnutí :palec: Ale taky se tkaničky doporučují, protože třeba dnešní desetileté děti neumí vůbec uvázat mašličku :roll: Což mi příjde fakt mazec.
Ale pokud vezmu dětské od Bati a dětské boty z jiné obuvi, je Baťa docela drahý :? Já ale těch peněz nelituju. Vím, že mi jinde nechybí, tak kde jinde je vrazit než do dítěte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.3.12 13:40

Drahý? Mě přijdou právě bubble gummers levný v porovnáním třeba s peddy, fare, pegres a tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1075
20.3.12 13:47
MrsDuck píše:
Já měla ještě na škole u Bati několik let brigádu, takže já jsem většinou věrná Baťovi ;-) Je to asi hlavně tím, že vím, z čeho je ta bota složená, že opravdu prošla všemi testy a je kvalitní.
S reklamací jsem nikdy problém neměla, ale pravda, že přímo dětské botičky jsem ještě reklamovat nebyla :nevim: Šněrovací botičky jsou lepší na utáhnutí :palec: Ale taky se tkaničky doporučují, protože třeba dnešní desetileté děti neumí vůbec uvázat mašličku :roll: Což mi příjde fakt mazec.
Ale pokud vezmu dětské od Bati a dětské boty z jiné obuvi, je Baťa docela drahý :? Já ale těch peněz nelituju. Vím, že mi jinde nechybí, tak kde jinde je vrazit než do dítěte ;-)

O to mi spíš jde, zda je to kvalitní pro tu dětskou nožičku a nějak jí to řeba nebrání ve správném růstu, kvalita botky jako takové (myslím materiál) je zas už trochu jiné téma. Škoda jen že s takničkami tam takový výběr nemají. A s tou cenovou relací je to asi opravdu podle toho s čím se porovnává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 13:48
madi píše:
Drahý? Mě přijdou právě bubble gummers levný v porovnáním třeba s peddy, fare, pegres a tak :nevim:

Já v neděli kupovala jarní Bubble Gummmersky na ročního prcka za 799,– a to mi zrovna nejlevnější nepříjde :think: V Deichmannovi nebo v CCC bych se vešla do čtyř/pěti stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.3.12 14:06

no my kupovali oboje v akci, každé do pěti set, sandálky pět set, ty druhé myslím dokonce čtyři stovky, tak to mi přijde třeba v porovnání s pegreskama, která má teď za 800 málo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
784
20.3.12 14:13
madi píše:
no my kupovali oboje v akci, každé do pěti set, sandálky pět set, ty druhé myslím dokonce čtyři stovky, tak to mi přijde třeba v porovnání s pegreskama, která má teď za 800 málo :mrgreen:

A já se z toho asi zvencnu, protože teď koukám na net a ony ty botky teď stojí 599,–. To museli zlevňovat včera nebo dneska. To mi udělali naschvál :zed:
A kolem těch čtyř/pěti stovek je to krásná cena :palec: Těm malým dětem vydrží botky tři měsíce, tak to je pak jedna pálka za druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 14:17
pavur píše:
MrsDuck píše:
Ale pokud vezmu dětské od Bati a dětské boty z jiné obuvi, je Baťa docela drahý :? Já ale těch peněz nelituju. Vím, že mi jinde nechybí, tak kde jinde je vrazit než do dítěte ;-)
O to mi spíš jde, zda je to kvalitní pro tu dětskou nožičku a nějak jí to řeba nebrání ve správném růstu, kvalita botky jako takové (myslím materiál) je zas už trochu jiné téma. Škoda jen že s takničkami tam takový výběr nemají. A s tou cenovou relací je to asi opravdu podle toho s čím se porovnává…

Kvalitou, si myslím, že jsou to dobré boty. Mívali jsme školení i s ortopedy (nezávislými, ne zaplacenými) a měli jsme od nich dobré ohlasy. Já jsem přesvědčená o tom, že žádnou vadu na nožce Baťovky určitě nezpůsobí, proto do nich cpu i nožky svého prcka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
20.3.12 14:19

Taky jsem měla pár Baťovek a spokojenost. Naštěstí jsme nemuseli reklamovat - u Baťi je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.3.12 15:35

Primigu stoji jednou tolik…typicky holcici vhodne k sukni i kalhotum jsem včera kupovala za 1299,–

• Citovat
  • Upravit
1075
21.3.12 07:36

O víkendu se skočíme mrknout a pak taky poreferuju, doufám, že nám tam i někdo poradí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.5.12 21:04

Jakou velikost boty od Bati

Ahoj, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s velikostmi dětských bot Bubble Gummers. Synovi je 16 měsíců a má zatím velikost 21 od zn. Richter. Viděla jsem u Bati zn. Bubble Gummers, na Baťovských stránkách jsem našla následující měřítko velikostí:
mm 130 135 140 145 150
vel 20½ 21 22 23 24

Když má tedy syn chodidlo 135 mm dlouhé + rezerva 1-1,5cm což je tedy bota o velikosti 150mm vychází mi velikost 24. Byli jsme v obchodě, zkusili velikost 24 a jsou to lodě jako blázen, možná tak na 3 leté dítě. Jak to děláte s velikostí bot u této značky. Přijdou mi dost mohutné, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková