Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dceři jsme také teď na jaře koupili boty od této značky, vel. 24 ve 22 měsících, určitě ne ve 3letech!, ale boty nic moc, bohužel vršek jen koženka a během pár dní odřené a to ani nejezdila na odrážedle a nijak moc nezakopává. Dneska po dvou měsících nošení je odřená i gumová špička, tak kvalita fakt „výborná“.
Dcera má třetí baťovky, na podzim kožené, pak timní a teď má jarní.Velikost má momentálně 22 (nebo23? teď nevím, ale myslím, že 22) a má 20.měsíců.
Doporučuju vždy zkoušet, jestli botka sedí, já vždycky u Bati změřím nožku na tom měřidle a potom vybírám botku a zkoušíme.
Dcera má normální nohu, ani širokou ani úzkou, nárt normální a sedí jí krásně.
@xaver0001 píše:
Dceři jsme také teď na jaře koupili boty od této značky, vel. 24 ve 22 měsících, určitě ne ve 3letech!, ale boty nic moc, bohužel vršek jen koženka a během pár dní odřené a to ani nejezdila na odrážedle a nijak moc nezakopává. Dneska po dvou měsících nošení je odřená i gumová špička, tak kvalita fakt „výborná“.
My tam ted koupili sandale vel. 25 ve 3 letech
, to uz takovy rozdil neni oproti 24 (obul v pohode i ty, ale mel prsty nadoraz, takze jsem vzala 25 a ty jsou o.k.), asi mate vetsi nozku. Jinak souhlas, boty nic moc.
I mezi Bubble Gummers je potřeba pečlivě vybírat, bohužel. Ale dvoje jsem pořídila a u těch jsem se trefila. A v 18 m. jsem kupovala teď velikost 22. Ty první byly mohutnější, ale naše dosud nejoblíbenější boty, vel. 21 kupovaná asi v roce. ![]()
@xaver0001 píše:
Od Bubble Gummers od Bati manžel dceři přesně v den jejích třetích narozenin koupil velikost 28 a za 3 měsíce jí byly boty malé. Ty stejné jí letos koupil znovu (po 3/4 roce) a opět velikost 28 a jsou jí dobře
Já jsem nadávala jak špaček, protože jsou to šunty nejtěžšího kalibru.
Strašně se jí v nich potí noha, o zdravotním hledisku ani nemluvím… Nosí je na písek. Nikdy víc!
Manžel dal na jméno BAŤA a na víc nekoukal. Nechápu, jak si tímto zbožím můžou tak kazit jméno ![]()
Já se přidávám, měli jsem dvoje a oboje jsme museli reklamovat… jedny nám po druhé reklamaci uznali a vrátili peníze, druhé odmítli
Jsou to šmejdy ![]()
Ahoj-my máme tuto značku dvakrát-kotníčkové-vel.22 a sandálky vel.24 a oboje jsou stejně velké.A s kvalitou nevím-máme je poprvé a teprve párkrát na sobe.Ale je fakt,že ty kotníčkové mi přijdou na nožičce děsně humpolácké.Tak nevím.
Já taky koupila bubble gummers, sandálky za 799, což je cena obvyklá pro tento typ a parametry, podle kterých jsem vybírala byly tvrdé. Tvarovaná kožená vnitřní stélka, pevná pata, ohebná podrážka a sandálky, ale zavřená špička. Byly však jediné, co to splňovaly z vystavených cca 20ti. Takže vybírat, no… To je ale u všech bot a přijdou mi lepší než třebas za stejnou cenu essi či elefant.
U Bati již kupovat boty nikdy nebudu, jsou to šunty, po ani ne dvou měsících jsme reklamovali - rozlepila se podrážka, nehledě na tom, že se v tom potí hrozně noha, i když jsou uvnitř kožené…Reklamace vyřízena opravou - tu jsem si zatím nevyzvedla, takže uvidíme, jak to zalepili, aby do nich neteklo…blbý je, že boty sháníme špatně - vysoký nárt a široká nožička, dokud to šlo, nosili jsme superit, ale ty jsou dost úzké, Essi a Fare jsou zase strašně tvrdé v ohybu, Santé jsou taky šunty, ještě jsme dostali tip na boty tuším Bama, ale ty jsem zatím viděla jen od vel. 25…
@balestra píše:
@Beller bamy od vel 17prodavaji trebas v renu v letnanech.
No u nás bohužel jen od 25, nejsme z prahy :/…ale do Letňan jezdíme, tak díky za tip…pro nás stejně bude aktuální už velikost 25 ![]()
Kupovala jsem sandály Bubblegummers, vypadaly co do kvality zdařile, původní cena 799,–, říkala jsem si, že to až taková hrůza být nemůže.
Po týdnu nošení se začala odlepovat a shrnovat stélka. Boty vzali do reklamace, ale oprava (= jen přilepení té stélky nějakým silnějším hnusem) nakonec trvala 23 dní, takže jsem stejně musela koupit sandály další, aby se nechodilo ve třiceti stupních v polobotkách. A když jsem si konečně opravené sandály vyzvedla, byly už pomalu malé.
Baťa se sice zachoval podle zákona a opravené boty jsou fajn, ale co mi je to platné, když mě na finále vyšly na dvojnásobek!
@Beller píše:
U Bati již kupovat boty nikdy nebudu, jsou to šunty, po ani ne dvou měsících jsme reklamovali - rozlepila se podrážka, nehledě na tom, že se v tom potí hrozně noha, i když jsou uvnitř kožené…Reklamace vyřízena opravou - tu jsem si zatím nevyzvedla, takže uvidíme, jak to zalepili, aby do nich neteklo…blbý je, že boty sháníme špatně - vysoký nárt a široká nožička, dokud to šlo, nosili jsme superit, ale ty jsou dost úzké, Essi a Fare jsou zase strašně tvrdé v ohybu, Santé jsou taky šunty, ještě jsme dostali tip na boty tuším Bama, ale ty jsem zatím viděla jen od vel. 25…
Tu Bamu si ale radši pořádně prohlédni. Mívali dobré boty, dokud značku nekoupilo Reno, pak je to kus od kusu.
Kupujeme asi nejvic Ecco botky a nikdy zadny problem. V Batovi na Vaclavaku kupuju italskou znacku Primiggi a Bubble Gummers do skolky a nikdy s nima zadny problem nebyl. Jo jednou se paral suchy zip u sandalu, ale prisili mi ho na pockani (Bata Vaclavak)
Ja zas nechapu, co kdo vidi uzasneho na zimnich detskych Superfitech - meli jsme pro obe deti, takze investice 4 tisice a promocili se ve Spindlu na horach pri prvnim desti…dalsi rok jsme byli v Alpach v Ecco botach a deti nohy jako v pokojicku…