Batoh pro středoškoláka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
12.8.23 19:44
@AnastazieB píše:
A to si ten puberťák ten batoh sám nevybere?

Ale to víte, že vybere, ale protože je mu to úplně šumák, ráda bych ho nasměrovala na něco kvalitního, co mu vydrží, do čeho se mu vlezou učebnice i notebook a bude se dobře nosit, vzhledem k jeho potížím se zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41983
12.8.23 19:51
@Zdenuli píše:
Ale to víte, že vybere, ale protože je mu to úplně šumák, ráda bych ho nasměrovala na něco kvalitního, co mu vydrží, do čeho se mu vlezou učebnice i notebook a bude se dobře nosit, vzhledem k jeho potížím se zády.

Ze zkušenosti vydrž, co všechno bude opravdu potřeba. Jinak, kluci nosí většinou sportovní batohy. Vydrží třeba Dakine, Meatfly i klasické sportovní značky.
Co má doteď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.23 20:01
@Havlova píše:
Ze zkušenosti vydrž, co všechno bude opravdu potřeba. Jinak, kluci nosí většinou sportovní batohy. Vydrží třeba Dakine, Meatfly i klasické sportovní značky.
Co má doteď?

Měl Bagmaster, ten si objednával sám, ale protože moc jiné značky, ještě kromě Topgalu neznáme, chtěla jsem poradit. Moc děkuju za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.23 20:11
@Tosidelassrandu píše:
A neměl by tyhle věci řešit už sám středoškolák? Já si nedovedu představit, že by moji rodiče vůbec řešili nějakou tašku na SŠ. To je docela úlet. Nejsi trochu helikoptéra?

A z čeho jste získala pocit, že mu ten batoh budu vybírat já? Vzhledem k tomu, že potřebuje nový a na pobídku, ať si objedná mi odpovídá, že neví jaký a co si budeme povídat, je mu to taky úplně šumák, tak jsem se dovolila se tady zeptat, co nosí ostatní. Je mi líto, že s tím máte takový problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
12.8.23 20:17
@Zdenuli píše:
A z čeho jste získala pocit, že mu ten batoh budu vybírat já? Vzhledem k tomu, že potřebuje nový a na pobídku, ať si objedná mi odpovídá, že neví jaký a co si budeme povídat, je mu to taky úplně šumák, tak jsem se dovolila se tady zeptat, co nosí ostatní. Je mi líto, že s tím máte takový problém :D

Tak snad ví, jaká specifika má batoh mít, ví že ho potřebuje, tak je snad jeho zodpovědnost si to zařídit, batohy mezi sebou porovnat. Timhle přístupem rodič helikoptéra z dítěte akorát udělá neschopný pako. Úplně jsem si vzpomněla na nedávnou diskuzi tady, kde některý ženský za svoje muže balí na dovolenou. Ty máš doma asi podobného adepta.

• Citovat
  • Upravit
473
12.8.23 20:32
@Tosidelassrandu píše:
Tak snad ví, jaká specifika má batoh mít, ví že ho potřebuje, tak je snad jeho zodpovědnost si to zařídit, batohy mezi sebou porovnat. Timhle přístupem rodič helikoptéra z dítěte akorát udělá neschopný pako. Úplně jsem si vzpomněla na nedávnou diskuzi tady, kde některý ženský za svoje muže balí na dovolenou. Ty máš doma asi podobného adepta.

Vy musíte mít asi hodně smutný život :mrgreen: I když klobouk dolů, i na tu dálku podle vás vidíte, jak to u nás i v ostatních rodinách funguje. Ale musím vás zklamat, batohy si sám vybíral už na základce a na dovolenou si moje děti a kupodivu i manžel balí věci sami a představte si, nemám potřebu je kontrolovat. Teď jsem potřebovala poradit kvalitní značku, vzhledem k potížím s páteří, což jste mi teda moc neporadila. Pokud si chcete hrát na psycholožku a rodinného poradce v jednom, doporučuji přejít na jinou diskuzi, ať vám nepraskne cévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
12.8.23 20:40
@Zdenuli píše:
Vy musíte mít asi hodně smutný život :mrgreen: I když klobouk dolů, i na tu dálku podle vás vidíte, jak to u nás i v ostatních rodinách funguje. Ale musím vás zklamat, batohy si sám vybíral už na základce a na dovolenou si moje děti a kupodivu i manžel balí věci sami a představte si, nemám potřebu je kontrolovat. Teď jsem potřebovala poradit kvalitní značku, vzhledem k potížím s páteří, což jste mi teda moc neporadila. Pokud si chcete hrát na psycholožku a rodinného poradce v jednom, doporučuji přejít na jinou diskuzi, ať vám nepraskne cévka.

Tak ještě jednou. On si jako stredoškolák nedovede vybrat a najít batoh podle potřebných specifik? Proč to teda tady dělá za něj maminka?

• Citovat
  • Upravit
473
12.8.23 20:51
@Tosidelassrandu píše:
Tak ještě jednou. On si jako stredoškolák nedovede vybrat a najít batoh podle potřebných specifik? Proč to teda tady dělá za něj maminka?

Ale to víte, že dokáže. Ale vzhledem k tomu, že batoh neobjednává 2× do týdne, nezná moc značek a ani já ne, takže mu nemůžu poradit. Má potíže s páteří, tudíž si nemůže kupovat batoh z tržnice, ale budeme muset do toho něco investovat. Vzhledem k tomu, že z vás zatím nevypadlo nic smysluplného a já diskuzí s vámi ztratila už dost času a nic mi to nepřineslo, loučím se s Vámi a přeji pěkný večer. Až budu potřebovat poradit v rodinných vztazích, třeba se na Vás obrátím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
17.8.23 18:06

@Alena251 Děkuji, ty vypadají fakt dobře a ani nejsou tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.2.24 16:23

Hezké a kvalitní mají na Nejkufry. Ale asi bych to nechala na něm, ať si vybere sám. Přece jenom mu už není 5, aby si nedokázal vybrat a koupit, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
30.8.24 11:06

V prvním na střední měla dcera sportovní baťoh ze základky, nějakou Pumu.
Vzdala se ho až ke konci roku, kdy si ho vyprala a pak zjistila, že už je natolik zdevastovaný, že promoká. Teď jsem ji donutila, aby si něco našla a objednala. Je takový obyčejný no name, černý,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.9.24 16:59

Studentský batoh LINCOLN 24 A – šedý

Vypadá krásně prostorný.

Syn má Baagl Coolmate Ocean Blue. Je to skvělý batoh, hodně prostorný a výborně řešený.

Příspěvek upraven 23.11.24 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.11.24 06:50

Zdravím, moje dcera by si přála pod stromeček batoh do školy s tím, že aktovku co měla od první třídy už nosit nechce. Jak vybrat kvalitní batoh, který ji nebude ničit záda? Kdo mi dokážete prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.11.24 01:17

Jo také jsem z toho byla překvapená, když mi dcera vytmavila, že chodí s aktovkou pro malé děti, a že by chtěla do školy pořádný batoh. Proto jsem začala pátrat jak vybrat batoh, který ji nebude zbytečně zatěžovat záda a bude pěkný. Vybrala jsem jí batoh, který má ergonomicky tvarovaná záda od Baagl, s moc krásným motivem. Konkrétně jsem vybrala model Coolmate Paradise, takže případně doporučím se podívat na jejich stránky, kde si model dokážete rychle najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.24 12:10

Dobrý den,

jsem studentka a ve své diplomové práci se věnuji zkoumání školních potřeb dětí, zejména školních batohů. Tento dotazník je součástí výzkumné části mé práce, kde se snažím zjistit, jaké batohy nejlépe vyhovují dětem a jejich rodičům.
Vaše názory jsou pro můj výzkum nesmírně důležité, a proto bych vám byla velmi vděčná, pokud byste si našly 5 minut na vyplnění krátkého dotazníku. Vaše pomoc mi umožní zpracovat kvalitní a smysluplné výsledky.
 https://forms.gle/…paE4dcoTA9v6

Moc děkuji za váš čas a ochotu pomoci! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí