Batoh pro středoškoláka

473
12.8.23 17:16

Batoh pro středoškoláka

Dobrý den, prosím o radu, jaký batoh jste kupovali pro středoškoláky? Jaký objem by batoh měl minimálně mít? Děkuji za odpověď a přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41980
12.8.23 17:19
@Zdenuli píše:
Dobrý den, prosím o radu, jaký batoh jste kupovali pro středoškoláky? Jaký objem by batoh měl minimálně mít? Děkuji za odpověď a přeji hezký den :mavam:

To je různé, dcera má malý Kanken a nosí ho poloprázdný. Syn měl velký batoh, skoro 30L a měl ho narvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65098
12.8.23 17:23
@Zdenuli píše:
Dobrý den, prosím o radu, jaký batoh jste kupovali pro středoškoláky? Jaký objem by batoh měl minimálně mít? Děkuji za odpověď a přeji hezký den :mavam:

někteří chodí s kabelkou :mrgreen:
edit spíš teda některé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
12.8.23 17:25
@vokishka píše:
někteří chodí s kabelkou :mrgreen:
edit spíš teda některé

Nebo s tím „pytlíkem na TV“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
12.8.23 17:25

Dcera má batoh Vans, nevím jaký přesně objem. Hodně záleží na tom, co bude dítě do školy nosit. Ona v tom má notebook, psací potřeby a blok a spoustu drobností pro osobní potřebu okolo :mrgreen: učebnice u nich ve škole nemají, vše je elektronicky. Jo, vlastně mají na angličtinu. občas je plný a občas poloprázdný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.8.23 18:09

Ono asi záleží na skole :D u nas vetsina holek chodila s kabelkou :mrgreen: já bych to nechala na tom dítěti, nebo počkat do září a uvidíte kolik bude mít knih apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.8.23 18:18
@Kriss Tina píše:
Ono asi záleží na skole :D u nas vetsina holek chodila s kabelkou :mrgreen: já bych to nechala na tom dítěti, nebo počkat do září a uvidíte kolik bude mít knih apod :nevim:

Jde na gymnázium, takže tam bude učebnic dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
12.8.23 18:19
@Zdenuli píše:

Dcera tam je taky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
12.8.23 18:20

Syn si batoh vybral a koupil sam, nechala jsem to na nem. Objem nevim, ucebnici moc nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65098
12.8.23 18:20
@Zdenuli píše:

oni si nechávají věci ve skříňkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
12.8.23 18:27
@Zdenuli píše:

Většinou kromě učebnic na jazyky žádné nepotřebovaly. Mají většinou prezentace na netu nebo poznámky z hodiny. Anebo mají skříňku ve škole, kde si mohou věci uložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
12.8.23 18:36

Ono je to většinou tak - v prváku mají všechny učebnice, z počátku je poctivě nosí, pak začnou zůstávat ve skříňce.
Ve druháku jich mají pár (jen ty opravdu „nutné“) a bydlí ve skříňce.
Ve třeťáku se u nás smrsknul seznam učebnic na jazyky a fyziku a nosí to, když jsou potřeba domů, jinak bydlí ve skříňce. Čtvrťák předpokládám obdobný, ale bez fyziky.
Zpočátku měla batoh ze školy, pak si sama vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76434
12.8.23 18:45
@Zdenuli píše:
čím starší dítě, tím menší batoh - oni sebou většinou na střední nenosí téměř nic :nevim: :mrgreen: a nechala bych to na dítěti, přece si sám - sama musí vybrat, co se mu líbí, moje dcera půjde do 1. třídy a nenapadlo by mě, kupovat jí aktovku bez ní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
12.8.23 19:24

A to si ten puberťák ten batoh sám nevybere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
12.8.23 19:31

A neměl by tyhle věci řešit už sám středoškolák? Já si nedovedu představit, že by moji rodiče vůbec řešili nějakou tašku na SŠ. To je docela úlet. Nejsi trochu helikoptéra?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi