Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tohle bude fakt sofistikované… kdo měl u batolete prstýnky ve vlasech a po ostrihani už nenarostly? Já teda osobně v to doufám, protože holka vypadá jak … no divne
nedá se to ucesat, takový furt rorejs.. geny pritahnul manžel a kde to zustalo tak v dospělosti nic moc
ve vysledku je to fuk, ale jsem zvedava ![]()
@hospodki píše:
Tohle bude fakt sofistikované… kdo měl u batolete prstýnky ve vlasech a po ostrihani už nenarostly? Já teda osobně v to doufám, protože holka vypadá jak … no divnenedá se to ucesat, takový furt rorejs.. geny pritahnul manžel a kde to zustalo tak v dospělosti nic moc
ve vysledku je to fuk, ale jsem zvedava
Neteř měla krásné prstýnky. Po ostříhání se už neobjevily.
Dcera měla taky nádherný prstýnky. Cim jsou vlasy delší a čím víckrát jsou strihany, tím min se kroutí. Teď bude mít 4 roky, stříhala jsem ji myslím 5× zatím, vlasy má do půli zad, celý rovný a dole trochu zakrouceny. Pesne takový, jako jsem vždycky chtěla ja. Tak si to uziju aspon u ní. ![]()
@Midaku píše:
Dcera měla taky nádherný prstýnky. Cim jsou vlasy delší a čím víckrát jsou strihany, tím min se kroutí. Teď bude mít 4 roky, stříhala jsem ji myslím 5× zatím, vlasy má do půli zad, celý rovný a dole trochu zakrouceny. Pesne takový, jako jsem vždycky chtěla ja. Tak si to uziju aspon u ní.
Tohle by bylo krásný.
Já sem měla taky prstýnky…nevím přesně jak mě rodiče stříhali..asi vždy jen konečky protože už ve školce sem pak měla vlasy dlouhé k zadku…to sem měla u hlavy rovné a cca od půlky délek se pak vlnily..to mám vpodstate do teď..když sem se v dospělosti ostříhala na krátko byly vlasy vpodstate rovné…ale při volném schnutí, třeba po koupání na koupališti se prstýnky stále. delaji…u.more obzvlášť…to pak vyleze kdejaký kratší pramínek a mám vlastně kolem hlavy takový jemný afro a pod tím normálně rovný vlasy…vypadá to šíleně
😂 😅 ještě k moři moc nejezdim…
Dcera měla prstýnky jak andělíček. Co vlasy rostly tak se jí to rovnalo, ale vlnité vlasy má i v dospělosti. Ale já jí je nestřihala, naopak, nechala růst.
Jo, teta jako mimino. Měla 3 veliké lokny. Prý se na ni chodili dívat sestřičky. Babička to jednou Dukla a už nenarostli. Teta má vlasy jako slámu a sem tam v tom jednu, dvě lokny. Ale možná je to z toho, že si léta nechávala dělat trvalou. Kvalita, nic moc ![]()
@Atisia já to prave vidím u svagrove - takové noc moc chrouny. Ještě řídké. Když se vyzehli tak ještě to jde, ale jinak to vypadá nic moc no.
Dcerku jsem stříhala teda jen jednou a měla na hlavě hotovej květák
a teď má sice dlouhé vlasy, ale není to vůbec poznat jaký má lokny. Rovný jsou jen morký
takže u nás čím delší tím víc kudrnatý
dcera má 4 roky
Dcerka mela takove prstynky, ze se me dokonce jedna pani ptala, jestli ji to natacim
, cim to mela delsi, tim se vic natahovaly, po ostrihani ma uz jen jemne vlnite vlasy
Tak dneska jsme ji to smikla a uvidime ráno. Zatím po uschnuti vypadá, ze by mohla mít jen trochu vlnité vlasy a ty prstýnky jsou fakt jen baby
Muj mladsi bracha
Prvni vlasy mel svetle a lokny jak princezna…jak jsme ho smykli asi ve 2 letech poradne, tak uz mel tmave a rovne
@hospodki píše:
Tohle bude fakt sofistikované… kdo měl u batolete prstýnky ve vlasech a po ostrihani už nenarostly? Já teda osobně v to doufám, protože holka vypadá jak … no divnenedá se to ucesat, takový furt rorejs.. geny pritahnul manžel a kde to zustalo tak v dospělosti nic moc
ve vysledku je to fuk, ale jsem zvedava
Ano, oboum dvoum už to po ostříhání nenarostlo a to měla mladší fakt krásné…
Dcera má také prstýnky a myslím, že časem bude mít vlnité, ale prstýnky už ne. K vlnitým vlasům je hlavně potřeba přistupovat jako k vlnitým a ne k rovným. Například česat jen za mokra.