Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, máte některá zkušenost s plavbou po kanálu? Popř. funguje to tak, že někde dojedeme, svezou nás lodí a pak se dopravíme zpět pro auto?
Dívám se na net a spíše čtu, že půjčují lodě, já bych raději nějak organizovaně ![]()
Díky za všechny tipy.
Plus pokud jste některá z Babic tak budu ráda že napíšete
![]()
@JaneDoe
Ahoj,
zkušenosti mám.
Ale nevím, co konkrétně chceš.
Jen projížďku na lodi - vyhlidkovou plavbu na hodinu? Půjčit si motorovou loň na cca 5h? nebo Hausboat (obytnou loď) na několik dní?
@zvidavajanca píše:
@JaneDoe
Ahoj,
zkušenosti mám.
Ale nevím, co konkrétně chceš.
Jen projížďku na lodi - vyhlidkovou plavbu na hodinu? Půjčit si motorovou loň na cca 5h? nebo Hausboat (obytnou loď) na několik dní?
díky moc, chtěla bych tu vyhlídkovou plavbu na hodinu nejlépe
za každé info moc díky
@JaneDoe
Zkus http://www.batacanal.cz/ Plavby a vybrat si přístav - dole se ti pak ukáže nabídka přístavu ![]()
Já takhle na plavbě byla ze Strážnice.
Měli jsme i motorovou loďku na 5h taky ze Strážnice.
Potom hausboat od Výklopníku (Sudoměřice) a tím dojeli až k Hradišti a zpět.
@JaneDoe My jsme pluli minulý rok na velké lodi, ale jen z Veselí nad Moravou do Strážnice. Cesta tam trvala asi hodinu/hodinu a půl, dospělý lístek stál 180kč a děti 100kč.
A to vám ty loďě nebo hausboaty půjčí bez nějakého průkazu k řízení lodí, nebo tak?
@variska my byli na té výletní. Ale myslím, že před půjčením hausbotu, nebo menší lodě procházíš takovým jakoby školením ![]()
@variska Školení, ukážou ti, jak to dělat, kde co je. + co naopak nedělat. Cca 15-30 minut. Prodete se kousek pod dozorem „majitele“. Není to nic těžkého, ale je to třeba jiné než auto.
Požadavek 18 let, u nás chtělo i řidičák (sk. B).