Batůžek - objem?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
365
10.11.16 23:24

Batůžek objem?

Maminky, potřebuji poradit. Chtěla bych dceři koupit k Vánocům batůžek, ale nevím kolik litrů je vhodných..Malé budou v dubnu 3 roky a měří cca 90-94cm. Tak bych chtěla radu jestli 5l,6l či klidně 9l…NECHCI aby ji byl velký a vypadalo to jako pěst na oko, ale na druhou stranu nesmí být malý. Aby se tam něco vešlo. Nemůžu jí ho zkusit, protože chci aby to bylo překvapení :-) Děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
11.11.16 02:32

My máme 6l a je ok, větší určo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.11.16 06:13

Taky myslim, ze 5-6l bude ok. POkud ale chces investovat do poradneho a nechces ho za 2 roky menit, tak myslim, ze ten Deuter 10l by se take dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
11.11.16 07:09

Já jsem synovi ve 3 letech kupovala batužek 12l, je akorát, vejdou se tam i věci na plavání nebo na výlet, když jede se školkou. Do menšího bych mu všechny věci asi nenarvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.11.16 07:25

Kupovala jsem rovnou 2letemu diteti Boll Roo 12 litru - sama si ho zkusela na prodejne a do toho mensiho (Boll Bunny) se ji nevesla ta panenka, co si ji v nem chtela nosit :lol: Cca od 3-4 let je naprosto v pohode a kdyz byla mala, stejne ho nosila max ctvrt hodinky ;) Mladsi dcera ted ma prave Boll Bunny 6 litru a jako jo, na mensi vylet OK, ale kdyz jede na pul dne se skolkou a ma tam dat plastenku, mikinu, svacinu a pul litru piti, bere si segry vetsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.11.16 08:59

Záleží na co by měl mít. Máme 4 litrový a vejde se do něj svačina v krabičce, pití a náhradní spodní oblečení, i klasická pláštěnka igelitová (nosila dcera takto do lesní školky):-) Zas, větší batůžek=víc věcí, aby to dítě v tomto věku uneslo. Pro starší jsem kupovala větší potom v Lidlu, jednou za čas mají akci na turistické batohy i dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.11.16 09:09

My budeme brat Boll Bunny.
kamarádka ma pro syna od 2 let, bude mu 5 a na maly vylet pořad staci. je pekne udělaný a vydrzi. Koupila jsem jiný a budu vracet. je pekny ale ergonomie mizerná (= žádná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.11.16 09:22

A doporučuju batohy s hrudním páskem, jinak dětem padají z ramen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.11.16 11:26
@hofka píše:
A doporučuju batohy s hrudním páskem, jinak dětem padají z ramen

to rozhodne
a take je sikovne, kdyz maji alespon jednu malou kapsicku na nejake poklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.11.16 17:50

Já jsem si vybrala batůžek, ale má 9 litrů, s tím, že se právě bojím, že jí bude velký, ale když tu píšete, že podobně staré děti můžou mít klidně i 10l..Tak by to nemělo být tak hrozné ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.11.16 17:47

@LuSof Syn má asi 100cm a má 6l a je mu dobře, základní věci se vejdou v poho :palec: když tam má velké pití tak už kňourá že ho nechce takže pro mě větší pro takový prcky zbytečný pač se stejně nevyužije… Konkrétně má Boll Bunny a v poho ho nosí i 6 leté děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
14.11.16 06:38
@LuSof píše:
Já jsem si vybrala batůžek, ale má 9 litrů, s tím, že se právě bojím, že jí bude velký, ale když tu píšete, že podobně staré děti můžou mít klidně i 10l..Tak by to nemělo být tak hrozné ne? :-)

Jak jsem psala, zalezi, jestli jdes po kvalite. POkud je to levny batuzek, vydrzi rekneme 2 roky, tak nema cenu, aby byl velky. Meli jsme batohy za 200, vsechny se rozpadly. POkud to ma byt znackovy batoh, ktery vydrzi a nema ho kdo podedit, tak kup vetsi.
Deti chteji nechteji - to je stejne jako se vsim ostatnim, zalezi na tobe, jak moc na tom budes trvat.

Samozrejme dalsi vec je, co v nem bude nosit. Moje deti nosi skoro vsechny svoje veci a cast spolecne svaciny, protoze ja s nimi chodim sama a vsechno to púroste neunesu- Je to nutnost. Ale znam zenyx, ktere berou jeste sedmilete deti na vylet bez batohu (jsem rada, ze mi vubec chodi) a samy tahnou ctyricetilitrovy. Zima a leto je dobre, na podzim a na jare se behem dne svlekne nekolik vrstev mikin a plastenka taky nejaky objem zabere.
Zalezi tedy i na vasem zivotnim stylu. Chces aby dite bylo zdatne a samostatne? Nebo ti bude vyhovovat ze bude mit v batuzku jen mobil a penezenku? Pokud ano, tak mu staci petilitrovy klidne i v deseti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.11.16 21:29
@Pudloslava píše:
Jak jsem psala, zalezi, jestli jdes po kvalite. POkud je to levny batuzek, vydrzi rekneme 2 roky, tak nema cenu, aby byl velky. Meli jsme batohy za 200, vsechny se rozpadly. POkud to ma byt znackovy batoh, ktery vydrzi a nema ho kdo podedit, tak kup vetsi.
Deti chteji nechteji - to je stejne jako se vsim ostatnim, zalezi na tobe, jak moc na tom budes trvat.Samozrejme dalsi vec je, co v nem bude nosit. Moje deti nosi skoro vsechny svoje veci a cast spolecne svaciny, protoze ja s nimi chodim sama a vsechno to púroste neunesu- Je to nutnost. Ale znam zenyx, ktere berou jeste sedmilete deti na vylet bez batohu (jsem rada, ze mi vubec chodi) a samy tahnou ctyricetilitrovy. Zima a leto je dobre, na podzim a na jare se behem dne svlekne nekolik vrstev mikin a plastenka taky nejaky objem zabere.
Zalezi tedy i na vasem zivotnim stylu. Chces aby dite bylo zdatne a samostatne? Nebo ti bude vyhovovat ze bude mit v batuzku jen mobil a penezenku? Pokud ano, tak mu staci petilitrovy klidne i v deseti letech.

Děkuji za info :-) Líbí se mi ten Boll Bunny 6l…a pak 9l, ale ze sportisima (nevím jestli je dobrý)..nebo mate typ na další? :-) Nevím zda ten Boll B. bude stačit :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
15.11.16 05:57

Ze sportissima mame Timmi 2, moc hezky a prakticky, ale uz se droli zater a misty je skoro pruhledny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.11.16 10:38

@LuSof Boll 6l a synovi jsou 3 roky ;) ať máte představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie