Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
jen nemuzu najit diskuzi o domcich, ktera tu nedavno probehla. Na www.euroline.cz si muzete stahnout programek na zarizovani a vybaveni bytu, baracku. Je to docela fajn si takhle pohrat, kdyz nemate co delat a miminka spi…
Radka
Ahoj Radulko,
nějak to na těch stránkách nemůžu najít, pomůžeš mi prosím, kde to mám hledat?
Tohle je zrovna věc, která mě baví a ráda bych si ten program zkusila.
Dík moc.
M.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Myslíš tohle ???
Mě zařizování bytu baví a miluju ho. Akorát by mohlp být víc korunek ![]()
Hrozně mě to baví vymýšlet. Co, kam, jak, barvy… hromada vystříhaných papírků a půdorysů a šoupat „nábytkem“. Ale strááášně nerada nakupuju…
Navíc si příliš často udělám příliš konkrétní představu o nějakém kousku nábytku nebo doplňku a pak to nemůžu sehnat. Vážně závidím lidem, co prostě obejdou pár obchoďáků a dokážou si tam vybrat ![]()
A malý typ na závěr drobné poznámky: http://www.sindelar-nabytek.cz/
Byli vstřícní, když došlo na atypy, nábytek je moc pěkný a kvalitní a za výtečné ceny
(Teda, některé kousky jsou moc rustikální, ale když si to nechá dát člověk dohromady bez těch pokrouceninek, je to akorát
)
rasiko trochu mi pripominas kamosku ta si vzdy neco vymysli podle svych predstav a pak to nikde nemuze sehnat:-)
jinak ja taky hrozne rada vybavuju byt a divam se nabarcky a rikam si co kde ajak bych dala¨:-)nedavno jsme predelavali byt tak to jsem byla ve svem zivlu.
Ahojte,
holky… kde to je?
Já nestíhám, nemám čas to hledat. Děkuji moc !!!
OK. Miluju chytré řešení úložných prostor. Takový to využití beze zbytku. Teď budem zařizovat obývak, tak se těším
@mlsalkaM píše:OK. Miluju chytré řešení úložných prostor. Takový to využití beze zbytku. Teď budem zařizovat obývak, tak se těším
no, to mi povídej. uložné prostory, to je moje. manžel se směje, že jsem na krabičky. je tedy fakt, že kam to jde, strčím krabici, krabičku nebo nějakej organizer na věci.
@tasa píše:
no, to mi povídej. uložné prostory, to je moje. manžel se směje, že jsem na krabičky. je tedy fakt, že kam to jde, strčím krabici, krabičku nebo nějakej organizer na věci.
já už si nastrkala krabičky i do zásobárny s jídlem, musela jsem si to v těch šuplíkách rozdělit, aby to bylo přehledné ![]()
Jeee ja bych zarizovala. Ale partnera k tomu potrrbuji a ten nechce
Mám v obytném obývacím pokoji nábytek tak 35 roků starý. S tmavou vysokou stěnou. Ráda bych měla nový pokoj. Světlejší. Ráda bych měla - jako dosud - hodně místa pro mé knihy. Zatím si jen prohlížím letáky, co házejí do schránky. Obchod s nábytkem u nás není, musela bych někam jet… zatím jsem v počátečním stádiu, že se mi to staré nelíbí a že bych chtěla něco světlejšího… Jak byste postupovaly vy, kdybyste se odhodlávaly ke změně?