Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
dneska jsem koupila nove pytliky do vysavace a byla tam pridana vune a netusim kde bych to mela dat. Nebyla tam napsana ani radka, sacek s vuni jsem roztrhla a tam byl vonavy prasek. (sacek byl bily papirovo silonovy) Dava se to primo do sacku s odpadem?? Kam jinam?
Muzete mi nekdo poradit???
dekuji
Kac+H
Já jsem ten sáček dala celej k filtru. Jak tam proudí vzduch, tak to voní. Ivča_K
PS: Jinak, pokud nemám ten sáček, kápnu trochu éterického oleje na vatu a dám to do sáčku. Taky to krásně voní ![]()
Tak ho si obsah vysypu do sacku, protoze tan sacek s vuni kdyz je zavreny nevoni. Ale tim olejickem je to dobry napad-pro priste.
Diky
Kac
Já sáček vždycky roztrhnu,vysypu na koberec a vysaju.Tak se to dostane do sáčku s odpadem a voní.
dana
Já to vysypu do vysavačového pytlíku a vůně vydrží do té doby, než vyměním sáček. A ta vůně stačí i nadvakrát, vysypu jen půlu a efekt stejný.
Jazzi
Já to dělám úplně stejně jako Jazzi. Půlka bohatě stačí.
Hezký den.
Ahoj.
Já jsem kupovala vůni do vysavače, kde návod byl. Píšou tam dát to těsně před filtr. Jak vysáváš, uvolňuje to vůni, i když to zavřené není cítit.
Ale moc oceňuju nápad Dany26, to je fakt super, jednoduchý a asi nejúčinnější.
Zkusím to dělat tak, když už to bude málo vonět (u filtru), vložím podle návody Dany dovnitř ![]()
Dík! ![]()
Ahoj, a kdepak se ta vune do vysavace da koupit kdyz neni pridana u pytliku do luxu s mikrofiltry
Dik. Sany.
Ahojky,
já ho kupovala, tam kde mají pytlíky do vysavače. Taky jsem je myslím viděla u nás v Okey elektru.
@Ivca_K píše:
Já jsem ten sáček dala celej k filtru. Jak tam proudí vzduch, tak to voní. Ivča_K
PS: Jinak, pokud nemám ten sáček, kápnu trochu éterického oleje na vatu a dám to do sáčku. Taky to krásně voní