Vůně do vysavače

Kac
5049
18.1.06 12:00

vune do vysavace

Ahoj,
dneska jsem koupila nove pytliky do vysavace a byla tam pridana vune a netusim kde bych to mela dat. Nebyla tam napsana ani radka, sacek s vuni jsem roztrhla a tam byl vonavy prasek. (sacek byl bily papirovo silonovy) Dava se to primo do sacku s odpadem?? Kam jinam?
Muzete mi nekdo poradit???
dekuji
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
18.1.06 12:04

Já jsem ten sáček dala celej k filtru. Jak tam proudí vzduch, tak to voní. Ivča_K
PS: Jinak, pokud nemám ten sáček, kápnu trochu éterického oleje na vatu a dám to do sáčku. Taky to krásně voní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
18.1.06 12:08

Tak ho si obsah vysypu do sacku, protoze tan sacek s vuni kdyz je zavreny nevoni. Ale tim olejickem je to dobry napad-pro priste.
Diky
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
18.1.06 12:24

Já sáček vždycky roztrhnu,vysypu na koberec a vysaju.Tak se to dostane do sáčku s odpadem a voní.
 dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.1.06 12:35

Já to vysypu do vysavačového pytlíku a vůně vydrží do té doby, než vyměním sáček. A ta vůně stačí i nadvakrát, vysypu jen půlu a efekt stejný.
 Jazzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.1.06 12:45

Já to dělám úplně stejně jako Jazzi. Půlka bohatě stačí.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.1.06 20:52

Ahoj

Ahoj.
Já jsem kupovala vůni do vysavače, kde návod byl. Píšou tam dát to těsně před filtr. Jak vysáváš, uvolňuje to vůni, i když to zavřené není cítit.
Ale moc oceňuju nápad Dany26, to je fakt super, jednoduchý a asi nejúčinnější.
Zkusím to dělat tak, když už to bude málo vonět (u filtru), vložím podle návody Dany dovnitř :)
Dík! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.2.06 19:39

Ahoj, a kdepak se ta vune do vysavace da koupit kdyz neni pridana u pytliku do luxu s mikrofiltry :?: Dik. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 22:38

Ahojky,
já ho kupovala, tam kde mají pytlíky do vysavače. Taky jsem je myslím viděla u nás v Okey elektru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.10.13 12:13
@Ivca_K píše:
Já jsem ten sáček dala celej k filtru. Jak tam proudí vzduch, tak to voní. Ivča_K
PS: Jinak, pokud nemám ten sáček, kápnu trochu éterického oleje na vatu a dám to do sáčku. Taky to krásně voní :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.10.13 12:13
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie