Bavíte se doma o práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.5.13 15:07

Bavíte se doma o práci?

Je to pár měsíců, co jsem začla po mateřské pracovat v nové práci a ač je můj manžel jinak velmi v pohodě a povídáme si ovšem, tak jakmile začnu o práci, tak blbě čumí a vidím, že ho to po pěti minutách nudí. Já si s ním o jeho práci povídám a nedělá mi to žádný problém, ba naopak já si povídám celkově ráda, ale on, když má nějakou dobu naslouchat, tak se mu u toho kroutí prsty. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
22.5.13 15:16

Ahoj. Ano, se o práci bavím. Přijímač ovšem reaguej jako ten tvůj. :nevim: Lepší to bylo jen za časů randění, kdy se horečně snažil. Ale on mi o své vypráví móc rád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.5.13 15:20

Ahoj, my se taky doma o práci bavíme, a manžela to nenudí, protože pracujeme spolu na stejném pracovišti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.5.13 15:20

Můj mi povídá o práci a před mateřskou jsme si normálně povídali, teď mu povídám pře spaním jaký jsme měli se synem den a on u toho usne, taková pohádka na dobrou noc :lol:

• Citovat
  • Upravit
11439
22.5.13 15:23

My to máme jako Faun, stejné pracoviště, takže veškeré novinky si sdělujeme s nadšením :) Přítel má ještě jednu práci, o té mluví a já poslouchám ráda, protože nemůžu uvěřit, kde se bere taková banda idiotů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 15:25
@Fjodorka píše:
My to máme jako Faun, stejné pracoviště, takže veškeré novinky si sdělujeme s nadšením :) Přítel má ještě jednu práci, o té mluví a já poslouchám ráda, protože nemůžu uvěřit, kde se bere taková banda idiotů :lol:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 15:26
@puntice píše:
Ahoj. Ano, se o práci bavím. Přijímač ovšem reaguej jako ten tvůj. :nevim: Lepší to bylo jen za časů randění, kdy se horečně snažil. Ale on mi o své vypráví móc rád :lol:
:D to jsem ráda, že nejsem sama
  • Citovat
  • Upravit
4486
22.5.13 15:37

Mě moc nebaví doma probírat ještě práci. Když je ten den normální, neříkám nic. Když se stalo něco vtipného nebo obzvlášť nasíracího, tak to řeknu jako historku z natáčení. Manžel většinou řekne, koho potkal, nebo něco závažnějšího - např. že dostane nový kontrakt atd. Ale že by se denně práce probírala, to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
22.5.13 15:48

Bavíme se o práci vždy si postěžuje nebo tak uleví se mu já taky mluvím o práci poslouchat vydrží když to nejsou hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 15:52
@banánice píše:
Bavíme se o práci vždy si postěžuje nebo tak uleví se mu já taky mluvím o práci poslouchat vydrží když to nejsou hodiny :-)

Bez těch čárek mi to nějak nedává smysl :)

• Citovat
  • Upravit
5077
22.5.13 15:53

Jo, bavíme. Já teda říkám jen ty akčnější, vtipnější nebo zajímavější věci. Rozhodně ho nezahlcuji informacemi o tom, že jsem si dala kafe s Marunou a co jsem měla k obědu. To by nebavilo ani mě poslouchat. A muž mi taky povídá o práci a opět jen ty zajímavější věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.5.13 15:53

My se o práci bavíme - teď teda o manželově, ale když mám nějakej džobík, tak i o mojí. Je to docela osvěžení, abysme neřešili furt jen věci kolem malý… protože nějak nemáme moc pomyšlení na probírání politický situace ;) a na kulturu taky moc energie nezbývá. Čili ta práce je takový nejbezprostřednější téma. Jako jo, spíš to iniciuju já, ale když mluvím o svojí práci nebo se vyptávám na jeho, tak reaguje…

Ale jestli tomu Tvýmu dělá jako obecně problém poslouchání, tak to je jenom typickej chlap a moc bych to neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 15:57
@Laaja píše:
Jo, bavíme. Já teda říkám jen ty akčnější, vtipnější nebo zajímavější věci. Rozhodně ho nezahlcuji informacemi o tom, že jsem si dala kafe s Marunou a co jsem měla k obědu. To by nebavilo ani mě poslouchat. A muž mi taky povídá o práci a opět jen ty zajímavější věci.

Samozřejmě kafem s Marunou ho nezatěžuju :lol: Vypíchnu jen zajímavosti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 15:58
@karolina_a_betuska píše:
My se o práci bavíme - teď teda o manželově, ale když mám nějakej džobík, tak i o mojí. Je to docela osvěžení, abysme neřešili furt jen věci kolem malý… protože nějak nemáme moc pomyšlení na probírání politický situace ;) a na kulturu taky moc energie nezbývá. Čili ta práce je takový nejbezprostřednější téma. Jako jo, spíš to iniciuju já, ale když mluvím o svojí práci nebo se vyptávám na jeho, tak reaguje…Ale jestli tomu Tvýmu dělá jako obecně problém poslouchání, tak to je jenom typickej chlap a moc bych to neřešila ;)

Jo přesně tak, o dětech se furt dokola bavit nedá

• Citovat
  • Upravit
20662
22.5.13 16:06

Tak u nás je to taky tak. Chlap mi hodinu popisuje celodenní dění v práci, co ten a onen a bla bla bla. A když začnu mluvit já, tak mě stokrát přeruší, protože mi musí něco důležitého zdělit. Takže už mu raději nic neříkám, když vidím, že to jede jedním uchem tam a druhým ven :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat