Bavíte se doma o práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj. Ano, já se o práci bavím. Přijímač ovšem reaguej jako ten tvůj.
Lepší to bylo jen za časů randění, kdy se horečně snažil. Ale on mi o své vypráví móc rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my se taky doma o práci bavíme, a manžela to nenudí, protože pracujeme spolu na stejném pracovišti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj mi povídá o práci a před mateřskou jsme si normálně povídali, teď mu povídám pře spaním jaký jsme měli se synem den a on u toho usne, taková pohádka na dobrou noc ![]()
- Citovat
- Upravit
My to máme jako Faun, stejné pracoviště, takže veškeré novinky si sdělujeme s nadšením
Přítel má ještě jednu práci, o té mluví a já poslouchám ráda, protože nemůžu uvěřit, kde se bere taková banda idiotů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fjodorka píše:
My to máme jako Faun, stejné pracoviště, takže veškeré novinky si sdělujeme s nadšenímPřítel má ještě jednu práci, o té mluví a já poslouchám ráda, protože nemůžu uvěřit, kde se bere taková banda idiotů
- Citovat
- Upravit
@puntice píše:
Ahoj. Ano, já se o práci bavím. Přijímač ovšem reaguej jako ten tvůj.Lepší to bylo jen za časů randění, kdy se horečně snažil. Ale on mi o své vypráví móc rád
- Citovat
- Upravit
Mě moc nebaví doma probírat ještě práci. Když je ten den normální, neříkám nic. Když se stalo něco vtipného nebo obzvlášť nasíracího, tak to řeknu jako historku z natáčení. Manžel většinou řekne, koho potkal, nebo něco závažnějšího - např. že dostane nový kontrakt atd. Ale že by se denně práce probírala, to vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bavíme se o práci vždy si postěžuje nebo tak uleví se mu já taky mluvím o práci poslouchat vydrží když to nejsou hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice píše:
Bavíme se o práci vždy si postěžuje nebo tak uleví se mu já taky mluvím o práci poslouchat vydrží když to nejsou hodiny
Bez těch čárek mi to nějak nedává smysl ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo, bavíme. Já teda říkám jen ty akčnější, vtipnější nebo zajímavější věci. Rozhodně ho nezahlcuji informacemi o tom, že jsem si dala kafe s Marunou a co jsem měla k obědu. To by nebavilo ani mě poslouchat. A muž mi taky povídá o práci a opět jen ty zajímavější věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se o práci bavíme - teď teda o manželově, ale když mám nějakej džobík, tak i o mojí. Je to docela osvěžení, abysme neřešili furt jen věci kolem malý… protože nějak nemáme moc pomyšlení na probírání politický situace
a na kulturu taky moc energie nezbývá. Čili ta práce je takový nejbezprostřednější téma. Jako jo, spíš to iniciuju já, ale když mluvím o svojí práci nebo se vyptávám na jeho, tak reaguje…
Ale jestli tomu Tvýmu dělá jako obecně problém poslouchání, tak to je jenom typickej chlap a moc bych to neřešila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Laaja píše:
Jo, bavíme. Já teda říkám jen ty akčnější, vtipnější nebo zajímavější věci. Rozhodně ho nezahlcuji informacemi o tom, že jsem si dala kafe s Marunou a co jsem měla k obědu. To by nebavilo ani mě poslouchat. A muž mi taky povídá o práci a opět jen ty zajímavější věci.
Samozřejmě kafem s Marunou ho nezatěžuju
Vypíchnu jen zajímavosti
- Citovat
- Upravit
@karolina_a_betuska píše:
My se o práci bavíme - teď teda o manželově, ale když mám nějakej džobík, tak i o mojí. Je to docela osvěžení, abysme neřešili furt jen věci kolem malý… protože nějak nemáme moc pomyšlení na probírání politický situacea na kulturu taky moc energie nezbývá. Čili ta práce je takový nejbezprostřednější téma. Jako jo, spíš to iniciuju já, ale když mluvím o svojí práci nebo se vyptávám na jeho, tak reaguje…Ale jestli tomu Tvýmu dělá jako obecně problém poslouchání, tak to je jenom typickej chlap a moc bych to neřešila
Jo přesně tak, o dětech se furt dokola bavit nedá
- Citovat
- Upravit
Tak u nás je to taky tak. Chlap mi hodinu popisuje celodenní dění v práci, co ten a onen a bla bla bla. A když začnu mluvit já, tak mě stokrát přeruší, protože mi musí něco důležitého zdělit. Takže už mu raději nic neříkám, když vidím, že to jede jedním uchem tam a druhým ven
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to pár měsíců, co jsem začla po mateřské pracovat v nové práci a ač je můj manžel jinak velmi v pohodě a povídáme si ovšem, tak jakmile začnu o práci, tak blbě čumí a vidím, že ho to po pěti minutách nudí. Já si s ním o jeho práci povídám a nedělá mi to žádný problém, ba naopak já si povídám celkově ráda, ale on, když má nějakou dobu naslouchat, tak se mu u toho kroutí prsty.