Šikana od šéfa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
22.5.13 09:44

šikana od šéfa

Zdravím, mám problém a potřebuji poradit. Šéf mě šikanuje. Neustále si na mě hledá chyby a řeší i moje soukromí. Jeden čas mě neustále přesvědčoval, že mě můj dnes manžel akorát zneužije a odkopne, že jsem blbá a jednou budu litovat a to ho ani nezná. Několikrát mi vyhrožoval výpovědí za opožděný příchod, přitom já jsem v práci už v době, kdy kolegové teprve opouští domov. Neustále mě kontroluje co a jak dělám a neustále má připomínky i když to dělám, tak jak se to dělá pokaždé. Prihod, kdy na mě řval bez důvodu je nespočet, podobně jako chvil, kdy věděl že jsem léčena se zánětem ledvin a místo marodeni jsem šla do práce a on mě poslal do skladu, kde bylo jen pár nad nulou dělat práci, při které jsem hodně namahala zada. Ale teď k tomu proč píšu… Chceme miminko, jenže jsem kuracka a s tímto stresem v práci mám problém nekouřit. Změnit práci by mohlo být řešení, ale práce se těžko hledá a pak bych přišla o peníze až by na dítě došlo. V této práci jsem 3 roky. Poraďte jak to mám řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.5.13 09:47

Já bych urychleně našla novou práci.. Ať už přijdeš o peníze nebo ne, lepší je být bez stresů.. Jinak tohle moc řešit nemůžeš, nenapadá mě jak. Šéf je pěkný de..l :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
22.5.13 09:54

Nerekla bych, že je vhodne měnit práci pred plánovaným tehotenstvim. Neber to prosím osobně, ale přijde mi, že většina kuřáků si je schopna vymyslet hned několik důvodů, proč nejde přestat kouřit. Tím ale nechci zlehčovat tvou situaci v práci. Já bych zahodila cigara a šéfa bych se snažila ignorovat. Když to vyjde, zbavis se ho na dlouhou dobu. Každopádně držím palce, aby to šlo co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.5.13 09:57

Asi to jinak bohužel nepůjde. Peníze jsou potřeba, ale na praskach nemůžu být donekonečna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
22.5.13 09:59

Asi bych se snažila co nejrychleji otěhotnět, pak nastoupila na rizikové těhotenství, protože takový stres v práci by tě mohl ohrožovat. Pokud je šéf takovej prevít, tak bych výčitky, že jsem doma i když nejsem riziková, neměla.

A pokud budeš těhotná, tak budeš mít větší motivaci s kouřením seknout. Asi teda nebudeš moct počítat s návratem do práce na tohle místo po mateřské, ale beztak by bylo lepší najít si jinou práci.

Hledat si jinou práci teď, když chceš otěhotnět by mi přišlo nefér vůči budoucímu zaměstnavateli, osobně bych na to neměla někam nastoupit a pak hned plánovaně otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
281
22.5.13 10:06

Měla jsem ten samý případ nutily mně prodávat staré a prošlé zboží každodení nadávky urážky psychycky jsem to už neunesla a musela jsem dát výpověd vedoucí v dnešní dobe jsou pekne svine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.5.13 10:15

To by pro mě bylo asi nejlepší. Navrhnu to doma. Děkuji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
24.5.13 07:03

Taky si myslím, že nejlepší bude rychle otěhotnět a pak se tam po mateřské prostě nevrátit (teda pokud bude jiná možnost) taky už tam nemusí být on, že? :mrgreen: vydržela jsi tři roky, tak pár měsíců ještě dáš, kdo ví, jak dlouho bys hledala práci a celé by sis to teď výpovědí zkomplikovala, ale chápu tě, já bych tam totiž nevydržela ty tři roky, jsem strašnej rapl :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
158
24.5.13 20:03

Bohužel moje záchrana byla zamítnuta, manžel si myslí, že je ještě brzy a chce počkat alespoň půl roku… až bude hotový bydlení :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
25.5.13 10:30

@pajinka256 tak mu oznam, že dáváš výpověď a třeba to ještě promyslí :mrgreen: na druhou stranu už jsi vydržela tři roky, půl rok už nic tak dlouhýho není

• Citovat
  • Upravit
158
26.5.13 20:17

To sice ano, ale síla už neni, dokonce jsem už začala v práci jíst prášky na stres, jinak bych se už ani nenajedla, jak se mi kroutí žaludek celých 14 hodin deně. Musím si teda najít jinou práci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
26.5.13 20:37

Já bych se na tu práci vykašlala protože jestli budeš v takovým stresu tak stejně neotěhotníš. S miminkem počkejte třeba pul roku najdi si jinou práci a pak uvidíš. Taky jsem zažila takovýho debila řekl mě jak to mám dělat a když jsem to přiště udělala tak mě vynadal že jsem to udělala špatně. Takhle pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
27.5.13 08:42

@pajinka256 jakmile šaháš po prášcích, tak je nejvyšší čas odejít. V jedné z mých bývalých prací bylo všechno super pět let, pak se změnil majitel a během půl roku problém naprosto ve všem, jakmile jsem začala mít problémy se spánkem, tak jsem majiteli oznámila, že toho mám po krk a pokud se něco nezmění, balím to. Sice se ještě dva měsíce snažil na oko něco vylepšit, ale to už byly jen kosmetické úpravy, takže jsem prostě odešla. Jo, taky jsem v té době procházela snahou otěhotnět bez výsledku, odešla jsem a za pár měsíců jsem byla těhotná. Taky to může být náhoda, ale stres tomuhle určitě nepomáhá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
158
28.5.13 09:44

Tak jsem jukla po práci a děs :( dělat za 10 000 a dojíždět daleko, to nejde. jinak vše mimo mé uplatnění. Jsem fakt na mrtvým bodě a nevím kudy kam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
28.5.13 14:01

Aha tak to je blbý a co zkusit něco mimo tvuj obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat