Pohovor u Student Agency
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pohovor u Student Agency
Ahoj,
prosím chci se zeptat jestli tady někdo z vás byl na pohovoru u Student agency?
Zítra jdu na místo průvodkyně na autobusových linkách do Ostravy.
A zajímá mě na co se ptaji a hlavně jestli zkoušejí znalost angličtiny, a jak nebo na co se ptaji??¨
Moooooc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja mela u pohovoru dve personalistky, byly obe dost neprijemne, otazky klasicke, rict neco o sobe, co vim o firme, proc u nich chci pracovat, apod. Soucasti byla i modelova situace v anglictine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřijemné, jej tak to se mám na co těšit
a jakou konkretní modelovou situaci jsi/jste měla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valamika ja byla, ale uz pred 8 lety, kdyz jsem to mela jako brigadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valamika píše:
@Michaela1983 a na co se ptali v angličtině??
Tipy bych ze co znamená dablju si ![]()
- Citovat
- Upravit
Byla jsem na výběrové pozici průvodkyně ve vlaku. Personalistka byla příjemná.
Ptali se na informace o firmě. Jakou trasu bude vlak jezdit. V angličtině jsme povídali o sobě. Dále se psali testy v angličtině o slovní zásobě, co se týká vlakové dopravy, počasí. Chtěli přeložit věty typu:,,Vlak přijíždí do stanice…„,,,Vlak bude mít zpoždění…“
Nakonec byly testy osobnosti. Jak, kdo reaguje v určitých situacích. Těch bylo spoustu. Nekonečný štus papírů a otázky se opakovaly, ale byly jinak zformulované. Odpovědi byly typu: a, b, c, d. ![]()
Přeji ať to vyjde!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valamika já právě tehdy byla pohovoru brno-praha a v té době se pohovor v aj nedělal. Byl to klasický pohovor a museli jsme dle svého předvést tu uvítací řeč v buse. Byla to pohodicka. Já to tedy měla jako brigádu při škole, ale pohovor byl normální. Hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla na pohovoru asi před pěti lety, ale nadšená jsem nebyla, se sladkým úsměvem mi oznámila, jak strašně se hodím na tu práci a v zápětí mi oznámila, že mě s mým životopisem určitě nedokážou zaplatit, ale pokud jsem ochotná pracovat za minimální plat, tak mě berou všema deseti. Moc jsem nepochopila, proč mě teda na ten pohovor zvali. A taky mě strašně pobavilo, že v inzerátu bylo, že musím umět dva jazyky a pak se mi oznámila, že je na té pozici nevyužiju a jestli mi to vadí. ![]()
- Citovat
- Upravit