Práce na Opavsku 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5585
20.5.13 10:18

Práce na Opavsku 2013

Ahoj holky, jsem z Opavska a nemuzu najit zadnou praci (neurazila bych se ani za uklid), hledam praci na plny uvazek. Nevěděla jsem do jaké kategorie tento dotaz zařadit, proto domácnost.
Budu ráda za každý typ a odkaz..
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
915
20.5.13 11:06

A do ostravy bys nedojizdela, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 11:12

I to bych zvladla ;) cokoliv jen potrebuju praci :) spis jde o to od kolika do kolika, abych stihala nejake spoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.5.13 11:16

Znamy mi totiz rikal, ze nabirali do siemensu u futurumu, je to v kanclu za docela dobre penize, ale musela nbys umet anglicky. Jnak vim jeste o par vecech, ale musim si vzpomenout, napisu jeste vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 11:25

Anglicky tak dobre neumim, abych ji mohla vyuzivat v praci aktivne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 11:25
@Troj píše:
Znamy mi totiz rikal, ze nabirali do siemensu u futurumu, je to v kanclu za docela dobre penize, ale musela nbys umet anglicky. Jnak vim jeste o par vecech, ale musim si vzpomenout, napisu jeste vecer…

Moc dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
20.5.13 11:28

@Vondenka vim, ze hledaji treba prodavacky v nove Brede… nebo v Ov je taky spousta obchodu, kde berou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 11:34

Jsem vyucena kadernice a nevim, jestli me jako prodvacku vezmou.. Dnes jsem byla na nasi vesnici v obchode se zeptat a chlap na me doslova cumel jak na nemohouci, kdyz jse vyucena kadernice… Rada bych prodavala, nebo i uklizela treba, ale kamkoliv napisu, tak neodepisou… u nevim kam… a v Brede berou? Ja nasla jen do jednoho obchodu s panskym oblecenim inzerat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
20.5.13 11:42

@Vondenka kamaradka zrovna bude do jednoho obchodu nastupovat… ale musis s zivotopisem obejit primo ty obchody…
vyucena kadernice? a to kadernice neberou nebo to nechces delat? vim, ze vetsinou chteji zivnostnak, ale s tim by nemusel byt problem, ne?;-) preji mnoho uspechu pri hledani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.5.13 11:46

Hodne veci neni na netu no… Oni treba davaji do vyloh a tak, takze je treba chodit a divat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 12:04
@beruska03 píše:
@Vondenka kamaradka zrovna bude do jednoho obchodu nastupovat… ale musis s zivotopisem obejit primo ty obchody…
vyucena kadernice? a to kadernice neberou nebo to nechces delat? vim, ze vetsinou chteji zivnostnak, ale s tim by nemusel byt problem, ne?;-) preji mnoho uspechu pri hledani

Nechci to dělat :) jako prividelek dobry, ale jinak ne
 děkuji

@Troj píše:
Hodne veci neni na netu no… Oni treba davaji do vyloh a tak, takze je treba chodit a divat se.

samozrejme se i koukam ;) ale kdyz neco ve vyloze je, tak na zkraceny uvazek.. potrebuju praci na plny uvazek, kvuli soc a zdr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.5.13 12:54

Jo no :( ale z castecneho se ti taky prece plati SaZ, jenom mas min prachu za min hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 13:06

@Troj : FAAKT?? Ja jsem prave nekde slysela, ze davaji zkr. uvazek kvuli toho, aby nemuseli platit soc a zdr… tak to by mi nevadilo, ze bych mela mene, kdyby to fakt platili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.5.13 13:11

Já pracuju na zkrácený úvazek a sociální se zdravotním mi zaměstnavatel platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
20.5.13 13:19
@radúna píše:
Já pracuju na zkrácený úvazek a sociální se zdravotním mi zaměstnavatel platí.

tak to je super!! :) Dekuji moc za info :) budu teda hledat uplne cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat