Práce na Opavsku 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
já si našla práci tady
a pokud nemáš problém s dojížděním, tak určitě seženeš
držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A že si kadeřnice, se vůbec neboj si hledat něco jiného
já jsem vystudovaná soc. pracovnice a taky dělám úplně něco jiného, v oboru jsem pracovala cca rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tu stranku jsem koukla, jeste asi na dva jsem napsala a jinak uz jsem psala asi na vsechno
ted jen uvidim, jestli se od nekud ozvou.. ach jo, s tou praci je to pekne na pytel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vondenka neházej flintu do žita, já byla 3 měsíce na pracáku a za tu dobu jsem poslala cca 50 životopisů
a nakonec něco vyšlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to sileny no
taky posilam zivotopisu silene mnozstvi a zadna odpoved.. aspon by mohli mit tu slusnost a napsat, ze me neberou.. a ne, ze clovek pak ceka jestli jo nebo ne s nadeji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vondenka píše:
Je to sileny notaky posilam zivotopisu silene mnozstvi a zadna odpoved.. aspon by mohli mit tu slusnost a napsat, ze me neberou.. a ne, ze clovek pak ceka jestli jo nebo ne s nadeji..
totok jsem taky nesnášela, že třeba absolutně žádná odpověď, z těch cca 50 poslaných životopisů se mi zpětně ozvali asi 3. A pak jsem šla na můj v životě první pohovor a vyšlo to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hej tak sla jsem kolem dvou nabidek prace v ostrave. Hledaji prodavacku do Sam baby a do jednoho pekarstvi na namesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted se divam na stranky sambaby a pisou, ze chteji muze, ale na dverich to napsane nemeli, tak asi slevili z pozadavku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Sam Baby chteji chlapa?
tyy jo, ja jsem si nevsimla, ze tady jsou nove prispevky, to uz bude beztak vse obsazene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vondenka nevim, ale minimalne ten klier to tam ma vyvesene furt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit