Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, já peru v Euroně, je eko. Když nemám Euronu doma, tak v Arielu, ale žádný zázrak to není, stejně musím na skvrny žlučákem.
Jinak počůraný bačkorky dávám do pračky.
v období cintání jsem byla spokojená s Froschem a tekutým Excelem-lépe vypral a teď jsem nad míru spokojená se slizem a na hodně špinavé bílé prádlo používám Persil sensitive a pěkně vypere.Přidávám k němu i trošku octa na změkčení-do hlavního praní.Jinak jsem taky kouila Ariel a malý měl po sobě krupičku,tak jsem balík dodělala a teď jedině sliz.
Jinak ten čas letí-Holky vy už budete pomalu rodit.Příjde mi to jak nedávno,když jste dávaly metříky.Těším se na nové přrůstky. ![]()
ještě mě napadla sůl s citronovou šťávou,ale to ne na nestálobarevné.Měla jsem ještě od Imse Vimse mýdlo s citronem a bylo to super jen neenchat dlouho působit.
peru v lovele.prala jsem dřív několik let ve slizu a byla jsem spokojená,pak to zjistila tchýně udělala ze mě předevšema socku a naočkovala chlapa a že v tom nesmím prát
tak jsem řekla,že na prášek nemám a tak mi ho tchýně kupuje a to mi věřte nešetřím s ním
a minule mi brečela jestliho moc nespotřebovávám,že je to dost drahý a tak jsem řekla,že normálně
minule mi 2 pytle zůstaly tak jsem prodala na aukru a bylo na plínky
dneka jsem byla v drogérce a koukala jsem po něčem draším,ale nic sem nenašla,až začnem s příkrmama budu používat něco jinýho páč to už lovela nevypere,ale na plínky stačí
Alpako - díky za rady. Baby Lucy už mám teda objednané
, tak jsem zvědavá, jestli mě taky zklamou. Jedna kamarádka mi je zase doporučila, že jim se osvědčily.
Jaké máte zkušenosti s Itti Bitti, našla jsem na to takové rozporuplné reference, ale jsou krásně heboučké
.
bramburka81 píše:
Jaké máte zkušenosti s Itti Bitti, našla jsem na to takové rozporuplné reference, ale jsou krásně heboučké.
Mě to chlupatý moc nenadchlo, extra se mi to nelíbí, ale máme jedny z bonusprogramu v Bráně. Ale jsou krásně štíhlé, úzké mezi nohama a víceméně není poznat, že má dítě látkovku. Nějaké extra držáky to nejsou, ale vzhledem ke štíhlosti balení toho poberou dost.
Ps: nebrat na písek v létě, kluk měl jen body, bez tepláků a přinesli jsme v chlupech půl pískoviště. ![]()
itti,mám moc ráda, tak jako na honění vody u dr a před nelátkujícími super
Hlavně mi vyhovuje, že vlastně beru dvoje itti a k nim ještě náhradní savá jádra, takže mi zaberou relativně málo místa,než kdybych brala třeba kalhotkové plíny. Jen tekutýho kakoše se dost bojim
Jakjsou úzké mezi nohama a dítě je schopné s kakancem klíďo chodit,jakoby se nechumelilo, tak se to může dostat mimo plínu
Asi vyzkouším ten Frosch, mám od něj ta čistidla, tak zkusím, akorát doufám,že ho budou mít vBavlncena prodejně
Páč mi dnes došel ulrich a musím zítra něco nutně koupit
Včera jsem vyrazila s dětmi na celý den pryč a nechala doma tašku s plenkami
Tak jsem v DM kupovala balík plenek. To je asi výhoda jednorázovek, že je člověk koupí v podstatě kdykoliv a kdekoliv.
Ad praní - dřív jsem prala v lovele, teď v excelu a fleky moc nemám (pokud nepočítám fleky od barev na sklo či textil
) PLenky a bílé prádlo peru v bambinexu. Mýdlový ořechy jsem zkusila,. ale nijak mně neoslovily. Mýdlový sliz se mi líbí, ale vadí mi, že v něm nemůžu prát fleece. A v každém praní aspoń jednu kapsovku nebo fleecovou separačku mám.
Ano, nemožnost praní fleecu ve slizu též způsobila, že už ho nepoužívám. ataky mám hafo bambusu, k praní teda ocet dát nemůžu a vyvařovat samotnou pračku s octem jsem senikdy neuschopnila a bez octa by se mi zanesla pračka
Gladys v OV VBavlnce frosch mají stále, tak snad bude i tam u vás. ![]()
Taky jsem nadšená ze slizu, jen mi vadí, to stejné jako Gladys…a taky to, že při 40 st. mi připadalo, že to teda moc nepralo
Teď jsem zkusila koupit Exel, tak momentálně peru v něm a plíny v Bambinexu. Jsem spokojená a asi u toho zůstanu. Sliz budu asi používat dál, ale jen při praní na 60 st. , třeba na ručníky a ložní prádlo. ![]()
Knopinkojá myslím, že jsem někde četla, že Eurona není eko, jen se tak snaží tvářit…ale nevím to jistě ![]()
Mabit
tak to jsi jí v tom hezky vymáchala
![]()
Tak mně manžel právě přinesl z lékarny lanolin -500g. Tak jsem zvědavá, jak douho vydrží. Je fakt, že posledně přinesl 200 g a docela rychle byl pryč. Ale já taky těch vlňáků mám hodně. ![]()
Ještě k těm Itti..já je mám taky moc ráda
líbí se mi že jsou fakt mini a úzký mezi nožičkama a mlaďas v nich má malou prdelku.Připadá mi, že nasajou dost a taky jsou super ty vkládací sety. ![]()
Já peru dospělácký v Excelu a miminčí v Batoleti (stejný výrobce: http://www.qalt.cz/…-deti/batole ). Taky jsem vyzkoušela tekutý Excel a ten nečekaně hodně voní. Až moc. Takže nic pro Gladys ![]()