Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
25.11.10 17:22

Ahoj holky, já peru v Euroně, je eko. Když nemám Euronu doma, tak v Arielu, ale žádný zázrak to není, stejně musím na skvrny žlučákem.
Jinak počůraný bačkorky dávám do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.11.10 18:09

v období cintání jsem byla spokojená s Froschem a tekutým Excelem-lépe vypral a teď jsem nad míru spokojená se slizem a na hodně špinavé bílé prádlo používám Persil sensitive a pěkně vypere.Přidávám k němu i trošku octa na změkčení-do hlavního praní.Jinak jsem taky kouila Ariel a malý měl po sobě krupičku,tak jsem balík dodělala a teď jedině sliz.
Jinak ten čas letí-Holky vy už budete pomalu rodit.Příjde mi to jak nedávno,když jste dávaly metříky.Těším se na nové přrůstky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.11.10 18:11

ještě mě napadla sůl s citronovou šťávou,ale to ne na nestálobarevné.Měla jsem ještě od Imse Vimse mýdlo s citronem a bylo to super jen neenchat dlouho působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.11.10 18:25

peru v lovele.prala jsem dřív několik let ve slizu a byla jsem spokojená,pak to zjistila tchýně udělala ze mě předevšema socku a naočkovala chlapa a že v tom nesmím prát :zed: tak jsem řekla,že na prášek nemám a tak mi ho tchýně kupuje a to mi věřte nešetřím s ním :mrgreen: a minule mi brečela jestliho moc nespotřebovávám,že je to dost drahý a tak jsem řekla,že normálně :mrgreen: minule mi 2 pytle zůstaly tak jsem prodala na aukru a bylo na plínky :lol: dneka jsem byla v drogérce a koukala jsem po něčem draším,ale nic sem nenašla,až začnem s příkrmama budu používat něco jinýho páč to už lovela nevypere,ale na plínky stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
25.11.10 18:26

Alpako - díky za rady. Baby Lucy už mám teda objednané :-( , tak jsem zvědavá, jestli mě taky zklamou. Jedna kamarádka mi je zase doporučila, že jim se osvědčily.

Jaké máte zkušenosti s Itti Bitti, našla jsem na to takové rozporuplné reference, ale jsou krásně heboučké :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
25.11.10 18:49
bramburka81 píše:
Jaké máte zkušenosti s Itti Bitti, našla jsem na to takové rozporuplné reference, ale jsou krásně heboučké :-) .

Mě to chlupatý moc nenadchlo, extra se mi to nelíbí, ale máme jedny z bonusprogramu v Bráně. Ale jsou krásně štíhlé, úzké mezi nohama a víceméně není poznat, že má dítě látkovku. Nějaké extra držáky to nejsou, ale vzhledem ke štíhlosti balení toho poberou dost.
Ps: nebrat na písek v létě, kluk měl jen body, bez tepláků a přinesli jsme v chlupech půl pískoviště. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.10 19:05

itti,mám moc ráda, tak jako na honění vody u dr a před nelátkujícími super :mrgreen: Hlavně mi vyhovuje, že vlastně beru dvoje itti a k nim ještě náhradní savá jádra, takže mi zaberou relativně málo místa,než kdybych brala třeba kalhotkové plíny. Jen tekutýho kakoše se dost bojim :roll: Jakjsou úzké mezi nohama a dítě je schopné s kakancem klíďo chodit,jakoby se nechumelilo, tak se to může dostat mimo plínu

Asi vyzkouším ten Frosch, mám od něj ta čistidla, tak zkusím, akorát doufám,že ho budou mít vBavlncena prodejně :think: Páč mi dnes došel ulrich a musím zítra něco nutně koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.11.10 19:21

Včera jsem vyrazila s dětmi na celý den pryč a nechala doma tašku s plenkami :zed: :zed: :zed: Tak jsem v DM kupovala balík plenek. To je asi výhoda jednorázovek, že je člověk koupí v podstatě kdykoliv a kdekoliv.

Ad praní - dřív jsem prala v lovele, teď v excelu a fleky moc nemám (pokud nepočítám fleky od barev na sklo či textil :mrgreen: ) PLenky a bílé prádlo peru v bambinexu. Mýdlový ořechy jsem zkusila,. ale nijak mně neoslovily. Mýdlový sliz se mi líbí, ale vadí mi, že v něm nemůžu prát fleece. A v každém praní aspoń jednu kapsovku nebo fleecovou separačku mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.11.10 19:25

Ano, nemožnost praní fleecu ve slizu též způsobila, že už ho nepoužívám. ataky mám hafo bambusu, k praní teda ocet dát nemůžu a vyvařovat samotnou pračku s octem jsem senikdy neuschopnila a bez octa by se mi zanesla pračka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.11.10 19:38

Gladys v OV VBavlnce frosch mají stále, tak snad bude i tam u vás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.11.10 19:45

Taky jsem nadšená ze slizu, jen mi vadí, to stejné jako Gladys…a taky to, že při 40 st. mi připadalo, že to teda moc nepralo :nevim: Teď jsem zkusila koupit Exel, tak momentálně peru v něm a plíny v Bambinexu. Jsem spokojená a asi u toho zůstanu. Sliz budu asi používat dál, ale jen při praní na 60 st. , třeba na ručníky a ložní prádlo. :think:
Knopinkojá myslím, že jsem někde četla, že Eurona není eko, jen se tak snaží tvářit…ale nevím to jistě :nevim:
Mabit :mrgreen: tak to jsi jí v tom hezky vymáchala :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.11.10 19:47

Tak mně manžel právě přinesl z lékarny lanolin -500g. Tak jsem zvědavá, jak douho vydrží. Je fakt, že posledně přinesl 200 g a docela rychle byl pryč. Ale já taky těch vlňáků mám hodně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.11.10 19:49

Ještě k těm Itti..já je mám taky moc ráda :srdce: líbí se mi že jsou fakt mini a úzký mezi nožičkama a mlaďas v nich má malou prdelku.Připadá mi, že nasajou dost a taky jsou super ty vkládací sety. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.11.10 19:55

Achdárku :mrgreen: to musí bejt kýbl :lol: :lol: A oceňuju manžu, je to odvaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
25.11.10 20:00

Já peru dospělácký v Excelu a miminčí v Batoleti (stejný výrobce: http://www.qalt.cz/…-deti/batole ). Taky jsem vyzkoušela tekutý Excel a ten nečekaně hodně voní. Až moc. Takže nic pro Gladys :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure