Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Ja mam 3 malinkate na druky a pak mam jeden vetsi na snurku- ktera je mimochodem pekne na ho…,ale ja zadnej dalsi pytel nepotrebuji
a pro dalsi co maj nejake chytre odkazy uz nepotrebuji ani pliny!
![]()
Já mám taky velký jen na šňůrku a je fakt na ho… Takže kupuji ten kráááásný na zip. Jen si znovu představ ten šílený pytel na šňůru - šňůra drhne, já už se jednou o ní i spálila, nejde pořádně dovřít, takže úplně šííííleně smrdí, navíc je ohavný, šňůra je moc dlouhá, takže za ní nejde nic pověsit. Nechápu, jak jsem ho do teď vůbec mohla používat. ![]()
Tak ja velkej asi nechci,ja potrebuji neco mezi ![]()
Takze asi tenhle: Small Wet Bag 11 X 11 - Learning Letters Petal v te pink,pac je tam i modrej.....
A ten na snurku je fakt na houby, ja ho ted pouzivam jen na mokre veci z plavani…
Stejne mam meste Babe posilat za postovny,tak to aspon zaplatim najednou
![]()
Mirii píše:
Tak ja velkej asi nechci,ja potrebuji neco mezi
Takze asi tenhle: Small Wet Bag 11 X 11 - Learning Letters Petal v te pink,pac je tam i modrej.....
A ten na snurku je fakt na houby, ja ho ted pouzivam jen na mokre veci z plavani…
Babo mohla bys se taky pridat i kdyz zatim jen smiruju? Pomalu davam dohromady vybavicku
a taky bych se potreboval poradit jakou velikost ja bych asik sla do medium nebo jestli by mi stacila ta mala?
dneska jsem se odhodlala se zeptat na lanolin v lekarne (mela jsem strach po tech vasich prihodach) a celkem to proslo pani se divila coze to chci, ale pak se sla zeptat zda to maji a mam 100g
vlnacky se sice musi jeste uplest, ale do jeziska by mely byt doma:-)
ravena píše:
Babo mohla bys se taky pridat i kdyz zatim jen smiruju? Pomalu davam dohromady vybavickua taky bych se potreboval poradit jakou velikost ja bych asik sla do medium nebo jestli by mi stacila ta mala?
Jasně ![]()
Záleží pro jako příležitost to chceš ![]()
Do velkýho nacpu celou pračku, ten vozím, když jedu někam na víkend, jinak na den stačí to emko. ![]()
Pytle na plíny
Nechcete někdo nějaký přibrat?
http://www.etsy.com/…ricancountry?…
rezervovaný už jsou
Large: Owls And Leaves, Wings Of Peace, On A Whim Owls Pistachio, Construction Trucks, 2D Zoo Blue, Owl Roll Call
Medium: Sweet Tweet Butterfly, 2D Zoo Blue, Owls And Leaves, Buggy Love, Pink Elephant
Small: 2D Zoo Blue, Learning Letters Petal
Xsmall: Grassy Garden Bugs
SALE - - Take It On The Go Diaper And Wipes Bag - Holiday Gingerbread
Příspěvek upraven 26.11.10 v 21:02
mm já mám doma pytel na šnůrku a zase tak na hovno mi nepříjde, použitelný je, visí mi u pračky. ![]()
jee diky
no spis jen neco sebou pres den
doma zatim zkusim to s vikem
..
takze ja koukam po tech mkach i kdyz se mi nevic libi sovicky, ale to maj jen ve small ![]()
Raven, můžeš mít tyhle sovičky nebo tam jsou ještě jedny modrý
http://ny-image0.etsy.com/…85766872.jpg
Ja vim ale mne se nejvic liby tahle
v tom hnedym uz ne tolik ![]()
http://ny-image3.etsy.com/…93651447.jpg
tak premyslim jestli by mi nestacilo tech 11×11 jstli dobre pocitam tak to je nejakych 27,5cm…
No a myslis, ze mi ta velikost pro zacatek bude stacit? absolutne nemam predstavu jak a kolik toho spotrebujem.. nikam moc necestujem ![]()
Ravena já mám doma pytlík 27,5×37cm cca, a v klidu se mi tam vejde i 5 plín, tak že počítám, že do toho malého se 3 - 4 plíny opravdu vejdou. Pokud to chceš opravdu jen na cestování, tak by měl stačit, ale já si pro jistotu vzala medium. ![]()