Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
27.11.10 09:52

Když je prostor na kýbl, tak není co řešit, taky ho doma více méně používám. Na cesty ale mám pytlík na pleny, igelitka se mi nějak příčí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
27.11.10 10:30

Takže ta savost Anavy a BBH je srovnatelná (BBH o trochu víc)? Fanánek (syn) je hodně učuraný, proto hledám hodně savé plenky,které ho nebudou otlačovat (mám pocit, že to snad dělají všechny mimo biofroťáků) a nebudou vzhledově moc velké (přeci jen se musí vejít do oblečení :mrgreen: ). Jinak máme doma i Bamboo Extra, ale tam se mi právě nezdá ta zadní gumička, krom toho mi přijdou dost tuhé, když mu je sundám, má pokožku trochu narudlou - jestli ho nedřou … :?: . Jinak máme převážně bambusky Tots Bots, první velikost, to je hrůza, budu je prodávat (jsou moc bokový, otlačují, ta savost mi příjde nic moc :-( )

• Citovat
  • Upravit
6093
27.11.10 10:36

Tots Bots mám na doma.
Já se pořád divím, jak tady řešíte tu savost. Na to já moc nehraju :nevim:
Přes den přebaluji často.
Na cesty mám kapsovky a AIO - když se náhodou stane, že musí být v pleně 2h, PUL to zadrží a neproteče.
A na noc mám festovní vlňáky, které nepustí ani kapku.

Já prostě nepoznala rozdíl mezi vycpanou BE a zazavovačkou HHS s obyč čč uvnitř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.11.10 10:40

S tou savostí jsem na tom stejně jako Cappy, přebaluji po každém počůrání, tak že vlastně extra savé plenky nehledám, protože je nepotřebuji.
Jinak v tvém případě bych asi brala ty Anavy, jsou teda podstatně jemnější a měkčí než BBH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.11.10 10:42

jancic a jak často přebaluješ teda?
Já před chvíli dávala prát plíny a jsem teda zvědavá, kolik jich po vytáhnutí napočítám, peru jednou za dva dny a obvykle je to okolo 20ti plen i více, počítám celé plenky včetně vkládaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
27.11.10 10:58

Tak to mě asi zlynčujete :oops: , ale přebaluju zhruba co dvě hodiny. Když jsme venku, tak je to dýl (v tom mrazu by to asi nešlo).

• Citovat
  • Upravit
jancic
27.11.10 11:00

Jinak na noc máme biofroťáky a vlňáčky … PUL to přes den určitě zadrží, ale přeci jen nechci, aby byl v přetékající pleně…

• Citovat
  • Upravit
51750
27.11.10 11:07

Jancic tak zkus doma přebalovat častěji, prostě když budeš vědět, že je počůraný, tak přebalit. :think:
A kolik že malému je? Ono taky záleží jak často čůrá, mě malá čůrá tak cca co hodinu, někdy dříve a fakt po každém počůrání přebaluji. Ono čím je starší, tak tím víc ta moč jde cítit, tak že mě stačí, že se kolem mě přetáhne a vím že má v plíně a jdu přebalit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.11.10 11:08
jancic píše:
Jinak na noc máme biofroťáky a vlňáčky … PUL to přes den určitě zadrží, ale přeci jen nechci, aby byl v přetékající pleně…

S tím PULem jsem to myslela tak, že zadrží za daných okolností to cca jedno čůrání v pohodě, aniž bych musela okamžitě přebalit.
Když už dítko drandí na odrážedle, dostávaj někdy vlňáky na frak, při větším tlaku můžou provlhat (to samé s nošením v šátku, nám se to několikrát stalo i v autosedačce).
Nemyslela jsem to tak, že nechám na cestách dítě hnít v nachcané pleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
27.11.10 11:13

Promiň, já to tak nemyslela :oops: , to mi je jasný, že v tom děťátko nenecháš

• Citovat
  • Upravit
31594
27.11.10 11:16

co se přebalování venku týká, nevím jak ostatní, ale já v tomto počasí trávím venku v kuse tak maximálně půl hodiny a pak už jsme někde uvnitř :nevim: To že v tom „uvnitř“ zrovna není přebalovací místnost mě nejak zvlášť netrápí, vždycky je nějaká lavička nebo relativně čistá rovná plocha,kde přebalit jde. Nemluvě o tom, když máme kočár, tak to je taková postýlko-přebalovací plocha s velkým úložným prostorem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.11.10 11:33

Tak to mám zpočítáno, za dva dny přebalovaní mám 23 kompelntích plen vypráno a pověšeno, tak že přebaluji fakt asi dost často. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.11.10 11:49

Tak já savost plenek taky moc neřeším. Přebaluji často 10-12× za den. Jedině na noc chci plenku co vydží hodně resp. takovou, kam jde nacpat prefold.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.11.10 12:15
Achdarek píše:
Tak já savost plenek taky moc neřeším. Přebaluji často 10-12× za den. Jedině na noc chci plenku co vydží hodně resp. takovou, kam jde nacpat prefold.

Já to řeším jen do šátku, tam je třeba pořádná bariéra před pinďourem, jinak i jediné čůrání ve spojení s vlňákama udělá paseku. Optimální jsou na to plenky ze sijemdetem, tam tu dlouhatánskou kládačku naskládám na 4 vrstvy a vydrží to nálož i po probuzení, kterou v šátku nepobere ani jednorázobka, protože ten gel nestihne dot rychle naboptnat (možná, jak je v šátku zmáčklý, tak ani boptnání nemá prostor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
27.11.10 12:57

Já taky dost hledám savé plínky, protože malá mi spí třeba 3hodiny a to jí nebudu přece přebalovat každou hodinu, že? Pak je třeba vzhůru 3 hodiny, tak to jí přebaluju každou chvilku, protože vidím že má fakt mokro :) a na noc taky potřebuju savé, vždyť spí skoro 10 hodin :) - tak abych to neměla v postýlce tak potřebuju savé plíny.

Už jsem si objednala z šijemedětem ty bambusové látky a našiju si svoje vkládačky :) tak se těším :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí