Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
30.11.10 08:01

Mně se poblije klidně právě na tom rameni, takže nějaká hlava nahoru nebo dolů, natož plíny, na to vliv opravdu nemají.

Na noc jsem nechtěla riskovat, tak jsem dala jednorázovku. Mimo jiné i proto, že jich mám dost v zásobě, tak je sdělám, přece je nevyhodím. A začala jsem přebalovat i v noci, když se budíme na kojení, protože ráno byla ta plína opravdu hodně hnusná a těžká. I takhle toho je dost. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5393
30.11.10 08:31

ahoj!
katy, tak si na mě při prodeji můžeš vzpomenout, jo? :wink:
mě kolikrát na rameni hodí šavli, že letí až na zem :lol: a vzhledem k tomu, že přibírá na horní hranici a kadí méně než jednou denně, zahušťovat se nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 08:35

Zuzi tak jestli chceš, tak ti jí teď s fleku prodám, je oranžová, kupovana v zahraničí, původní cena i s poštou byla 620kč, tak za 500 bych ti jí klíďo pustila. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.11.10 08:36

no tak jo, super, beru! :mrgreen: jen bych prosila o sečkání, než mi přijde mateřská :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.10 08:40
zuzanecka81 píše:
ahoj!
katy, tak si na mě při prodeji můžeš vzpomenout, jo? :wink:
mě kolikrát na rameni hodí šavli, že letí až na zem :lol: a vzhledem k tomu, že přibírá na horní hranici a kadí méně než jednou denně, zahušťovat se nechystám.

Méně než jednou denně? 8-o Mně kadí několikrát denně.

• Citovat
  • Upravit
51750
30.11.10 08:47
zuzanecka81 píše:
no tak jo, super, beru! :mrgreen: jen bych prosila o sečkání, než mi přijde mateřská :oops:

ok v pohodě, se pak když tak ozvi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.11.10 08:48

bruni, jj. ona už ke konci šestinedělí nasadila kadění ve velkých dávkách a velkých časových odstupech… teď mi např. kadila v sobotu v 10 ráno, pak v neděli v 7 večer a včera nic. takže teď čekám, až to zas pustí a až pak dám látku, páč to jsou tak neskutečný nálože :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.11.10 08:48
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
no tak jo, super, beru! :mrgreen: jen bych prosila o sečkání, než mi přijde mateřská :oops:
ok v pohodě, se pak když tak ozvi. :wink:

jj, za týden už by to mělo být. díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.10 09:13

Jinak včera večer jsem chlapovi ukazovala nový systém. Přijel domů akorát když jsem stříhala separačky z perlanu. Prej „co to je?“ Vysvětlila jsem, co to je a připravila ho na to, že pokaděné to budu házet do záchodu, na to nereagoval (je instalatér). A počúrané prát. „To se pere???“ I ukázala jsem mu vzorky již vyprané a jak vypadají.
Pak jsem mu ukázala vlňáčky a aktuálně fleesáky s tygřím vzorem. Prej aby jí to „nerozházelo hnátičky, když je v tom jak medvěd“. Jak by mohlo? Jednak je má v pořádku a druhak se naopak při problémech dává široké balení, že jo.
No prý je to moc složité a divné, ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10170
30.11.10 09:16
Brunifid píše:
ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí. :mrgreen:

To je hezký:-)

Ten můj je s látkovkama v pohodě. I mé nákupy a šití chápe. Jen teda zvládá level 1 - čč na rovno do svrchňáků. Jinak občas dá kalhotovku bez svrchňáků, nebo na kapsovku svrchňáky, popř zapne body do dlouhých vlňáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 09:16
Brunifid píše:
Jinak včera večer jsem chlapovi ukazovala nový systém. Přijel domů akorát když jsem stříhala separačky z perlanu. Prej „co to je?“ Vysvětlila jsem, co to je a připravila ho na to, že pokaděné to budu házet do záchodu, na to nereagoval (je instalatér). A počúrané prát. „To se pere???“ I ukázala jsem mu vzorky již vyprané a jak vypadají.
Pak jsem mu ukázala vlňáčky a aktuálně fleesáky s tygřím vzorem. Prej aby jí to „nerozházelo hnátičky, když je v tom jak medvěd“. Jak by mohlo? Jednak je má v pořádku a druhak se naopak při problémech dává široké balení, že jo.
No prý je to moc složité a divné, ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí. :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 09:17
Achdarek píše:
Brunifid píše:
ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí. :mrgreen:

To je hezký:-)

Ten můj je s látkovkama v pohodě. I mé nákupy a šití chápe. Jen teda zvládá level 1 - čč na rovno do svrchňáků. Jinak občas dá kalhotovku bez svrchňáků, nebo na kapsovku svrchňáky, popř zapne body do dlouhých vlňáčků.

No ten můj zase občas zapomene dát vlňáčky úplně a nebo dá PULky a na to ještě vlňáčky, prý pro jistotu. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.11.10 09:19
zuzanecka81 píše:
bruni, jj. ona už ke konci šestinedělí nasadila kadění ve velkých dávkách a velkých časových odstupech… teď mi např. kadila v sobotu v 10 ráno, pak v neděli v 7 večer a včera nic. takže teď čekám, až to zas pustí a až pak dám látku, páč to jsou tak neskutečný nálože :lol:

Tak to zlatě naše cca 3× denně, to se dá pobrat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
30.11.10 09:26

Katy, Achdarek: Když v tom mám doteď hokej (už ale trochu menší) já, tak naprosto chápu, že standardní model chlapa, který jezdí domů z práce večer, tohle nemůže pobrat. :mrgreen:
Cenila bych tudíž jen tu snahu dítko do něčeho umotati :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10170
30.11.10 09:27

Však já si toho taky cením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat