Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj!
katy, tak si na mě při prodeji můžeš vzpomenout, jo? ![]()
mě kolikrát na rameni hodí šavli, že letí až na zem
a vzhledem k tomu, že přibírá na horní hranici a kadí méně než jednou denně, zahušťovat se nechystám.
Zuzi tak jestli chceš, tak ti jí teď s fleku prodám, je oranžová, kupovana v zahraničí, původní cena i s poštou byla 620kč, tak za 500 bych ti jí klíďo pustila. ![]()
no tak jo, super, beru!
jen bych prosila o sečkání, než mi přijde mateřská ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
katy, tak si na mě při prodeji můžeš vzpomenout, jo?
mě kolikrát na rameni hodí šavli, že letí až na zema vzhledem k tomu, že přibírá na horní hranici a kadí méně než jednou denně, zahušťovat se nechystám.
Méně než jednou denně?
Mně kadí několikrát denně.
zuzanecka81 píše:
no tak jo, super, beru!jen bych prosila o sečkání, než mi přijde mateřská
ok v pohodě, se pak když tak ozvi. ![]()
bruni, jj. ona už ke konci šestinedělí nasadila kadění ve velkých dávkách a velkých časových odstupech… teď mi např. kadila v sobotu v 10 ráno, pak v neděli v 7 večer a včera nic. takže teď čekám, až to zas pustí a až pak dám látku, páč to jsou tak neskutečný nálože ![]()
Katy2 píše:zuzanecka81 píše:ok v pohodě, se pak když tak ozvi.
no tak jo, super, beru!jen bych prosila o sečkání, než mi přijde mateřská
jj, za týden už by to mělo být. díky moc!
Jinak včera večer jsem chlapovi ukazovala nový systém. Přijel domů akorát když jsem stříhala separačky z perlanu. Prej „co to je?“ Vysvětlila jsem, co to je a připravila ho na to, že pokaděné to budu házet do záchodu, na to nereagoval (je instalatér). A počúrané prát. „To se pere???“ I ukázala jsem mu vzorky již vyprané a jak vypadají.
Pak jsem mu ukázala vlňáčky a aktuálně fleesáky s tygřím vzorem. Prej aby jí to „nerozházelo hnátičky, když je v tom jak medvěd“. Jak by mohlo? Jednak je má v pořádku a druhak se naopak při problémech dává široké balení, že jo.
No prý je to moc složité a divné, ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí. ![]()
Brunifid píše:
ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí.
To je hezký:-)
Ten můj je s látkovkama v pohodě. I mé nákupy a šití chápe. Jen teda zvládá level 1 - čč na rovno do svrchňáků. Jinak občas dá kalhotovku bez svrchňáků, nebo na kapsovku svrchňáky, popř zapne body do dlouhých vlňáčků.
Brunifid píše:
Jinak včera večer jsem chlapovi ukazovala nový systém. Přijel domů akorát když jsem stříhala separačky z perlanu. Prej „co to je?“ Vysvětlila jsem, co to je a připravila ho na to, že pokaděné to budu házet do záchodu, na to nereagoval (je instalatér). A počúrané prát. „To se pere???“ I ukázala jsem mu vzorky již vyprané a jak vypadají.
Pak jsem mu ukázala vlňáčky a aktuálně fleesáky s tygřím vzorem. Prej aby jí to „nerozházelo hnátičky, když je v tom jak medvěd“. Jak by mohlo? Jednak je má v pořádku a druhak se naopak při problémech dává široké balení, že jo.
No prý je to moc složité a divné, ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí.
Achdarek píše:Brunifid píše:
ale asi usoudil, že kdo si hraje, nezlobí.To je hezký:-)
Ten můj je s látkovkama v pohodě. I mé nákupy a šití chápe. Jen teda zvládá level 1 - čč na rovno do svrchňáků. Jinak občas dá kalhotovku bez svrchňáků, nebo na kapsovku svrchňáky, popř zapne body do dlouhých vlňáčků.
No ten můj zase občas zapomene dát vlňáčky úplně a nebo dá PULky a na to ještě vlňáčky, prý pro jistotu.
![]()
zuzanecka81 píše:
bruni, jj. ona už ke konci šestinedělí nasadila kadění ve velkých dávkách a velkých časových odstupech… teď mi např. kadila v sobotu v 10 ráno, pak v neděli v 7 večer a včera nic. takže teď čekám, až to zas pustí a až pak dám látku, páč to jsou tak neskutečný nálože
Tak to zlatě naše cca 3× denně, to se dá pobrat ![]()
Katy, Achdarek: Když v tom mám doteď hokej (už ale trochu menší) já, tak naprosto chápu, že standardní model chlapa, který jezdí domů z práce večer, tohle nemůže pobrat. ![]()
Cenila bych tudíž jen tu snahu dítko do něčeho umotati ![]()
Mně se poblije klidně právě na tom rameni, takže nějaká hlava nahoru nebo dolů, natož plíny, na to vliv opravdu nemají.
Na noc jsem nechtěla riskovat, tak jsem dala jednorázovku. Mimo jiné i proto, že jich mám dost v zásobě, tak je sdělám, přece je nevyhodím. A začala jsem přebalovat i v noci, když se budíme na kojení, protože ráno byla ta plína opravdu hodně hnusná a těžká. I takhle toho je dost.