Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
30.11.10 14:09
Mirii píše:
Pastelka píše:
Pomaranca asi myslela na kolik st.,kolik otáček a jestli v prášku,gelu, nebo třá slizu :nevim:Když jsme u toho praní…mám takovou chytrou knížku kde se píše, že prádlo se líp vypere, když se do bubnu nahází pár gumových míčků. Ještě jsem to nezkoušela, ale zní to poměrně logicky :think:
A pak me bude pri vytahovani pradla z pracky jeste prudit pes : :lol: ,staci ze se tam mota dite :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
31594
30.11.10 14:21

Pomaranca,asi chceš vědět i skladování, ne? Počuranou hodím do kýble, pokaděnou, sundam separačku s kakancem a hodim do záchodu, zbytek osprchuju ve vaně, zadek dítěti meju vodou, přebalovák mám přímo vedle vany,takže to vezmu při jednom, pokud se „zabarvení“ :mrgreen: neosprchuje, namydlím žlučákem, zaroluju a hážu též do kýble(vše nasucho), paknormálka přendám do pračky (ale smrádek je to fest, nedýchat a rychle přeházet :poblion: ), peru zásadně na 60, nadávkuju prací prostředek do přihrádky. Nedávám předpírku ani máchání navíc, peru v ekonomickém programu, ždímu na 1000. Pakpřeházím do sušičky a suché ze sušičky via prádelní koš do přihrádek.

ad dření se, jako ty dvě osprchovaný plíny,když tu vodu stejnak pouštím, to nepovažuju za dření, teď měl hnusku, prosral se až na záda, tak sjem sprchovala pyžamo, takže tam rozdíl nevidím. Kdybych nebyla lemra, tak mám plíny v síťce a nemusím nic růčo přendavat a to poskládání do přihrádek jednou za 2-3dny, bóže, to jepráce, z toho tam ležím v oboře, nožky mám nahoře :lol: Koupit balík hnusekje mnohem větší opruz, protože mi zabere celý košík vkočáru a nemůžu už vzít pořádný nákup a když je nesu v ruce, tak je to vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.11.10 14:52

Pastelko a jaké gumové míčky myslíš?? :think: :nevim: Jinak nechápu Tvého tátu..oni to před těmi 30lety prali i s hovínkama -plíny :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.11.10 14:55

tak to já mám teda muže nad zlato :mrgreen: jak asi některé víte, mám trable s ňádry - nemůžu kojit a tak aspoň bojuju za mlíko odsáváním. denně tím strávím 4 hodiny, páč mi moc neteče… každé 3 hodiny, ve dne v noci. většinou to u nás je tak, že já odsávám, muž zatím cvičí s nožkama a přebaluje a o krmení se dělíme :mrgreen:

a nákup hnusek je fakt opruz: právě jsem přilítla z tesca - páč jsem teda zjistila, že přechod na látkovky nebude u mě jen tak :oops: tak jsem šla koupit dva akční balíky. no ruce až na zem, co si budem!

ale jupí, mám tu kamarádku látkařku a ta mi ukáže ten novosklad. má půlroční holčičku a normálně jí ten novosklad motá z klasických plín. tak nechápu, co tam mám já blbě, že se mi do toho ten můj čtyřkiláček nevejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.11.10 15:12
Alpaka píše:
pomeranca píše:
Můžu se vás zeptat jakým způsobem perete plínky? Zatím jsem nenašla žádný způsob po všech směrech ideální :nevim: Dík za odpovědi :kytka:
V pračce? To mi přijde ideální :kytka:
Ne, vážně, jak to myslíš?

Tý jo a já si říkala, že je to nějaký divný, že celý den nedělám nic jiného než máchám plíny v neckách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ale vážně, jde mi hlavně o to jakým programem. Pračku nemám vlastní a chodím prát ke tchyni o patro níž. No a ona se mě dneska zeptala, že pry proč to nemáchám, že je to pak cítit. Tak jsem je dnes vymáchala (v pračce) a pak jsem tam musela ještě jednou, nalít sliz (toho se vzdát nechci) a zapnout praní. A krom toho, že tam musím dvakrát, tak to taky děsně dlouho trvá…

Já přebaluju v ložnici na posteli, takže to nemůžu vzít jedním vrzem. A mimo to můj milý potomek poslední asi týden kadí ne vajíčka, ale přímo kašičku, která se rozleze totálně všude, takže nejen že se to blbě umývá z dítěte, ale ani z té plínky to nechtělo dolů - 3/4 jsou mimo separačku. (zkoušela jsem ji přemáchnout v umyvadle s pomocí trochy slizu a žlučáku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.11.10 15:18

poma, to chce fakt sprchovat, jak dopadá ta voda z výšky,tak to jdemnohem lépe,než v obyč umyvadle, též jsem občas musela přemáchnout třeba v bidetu, protože jsem měla ve vaně něco namočeného a nebylo to ono.
A můžu se zeptat, jak čistíš tak zahovněnej zadek? :oops: Páč já jsem snad jedenkrát nebo dvakrát čistila ubrousky a to se nedalo. Spotřeba asi 10ks ubrousku a stejně pak byl rudej, nejblíž k ubrouskům jsem se dostala tak, že jsem je před použitím ještě namočila v teplé vodě. Ale tak jak jsou, tak mu tam vždy něco zústane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.11.10 15:35

No já to právě i polívám vodou z vodovodu, ale asi tu není takový tlak. Zkusím tu sprchu (zítra, dneska už kadil - ještě že to je jen jedenkrát za den :roll: )

Zadek umývám. Používám sebamed mycí emulzi, bez toho by to asi nešlo, poslední dobou je fakt zesranej všude. Taky mě docela štve že máme hrozně malý umyvadlo a nízký kohoutek… projekt někoho, kdo nikdy neumejval děti :evil: Ubrousky používám když někam jdu a nebo když má v plíně jen uprdnuto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.11.10 15:52

jéje tak to tě lituju, že musíš chodit prát ke tchýni. U nás by to ani nešlo, už tak mi chtěla kolikrát dát pár facek za to, že je kluk v látce a tudíž v mokru a pak je z toho nemocnej.
A co se týče přebalování tak to mám dobrý, mám velkou koupelnu a tak je tam komoda na plínky a na tom přebalovák, takže k umyvadlu to mám kousek. A kašičku místo vajíček známe taky- máme ted železo v kapkách a to mu nějak spravilo!!! konzistenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.11.10 16:09

Gladys - já na zadek používám nastříhaný perlan, který si namočím ve vodě a utřu zadek - vlhčené ubrousky jsou tak akorát na „dočištění“ ale ne na hrubou špínu :)

Jelikož mám přebalovák v pokoji a ne v koupelně tak s holým špinavým zadkem lítám srkze celý byt fakt v nejnutnějších případech - to musí mít pokaděné i uši :) - jinak bohatě stačí miska z vodou a perlan :)

A pleny sprchuju - je to fakt lepší, je tam větší tlak než je jen umýt pod kohoutkem :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
30.11.10 16:22
zuzanecka81 píše:
a nákup hnusek je fakt opruz: právě jsem přilítla z tesca - páč jsem teda zjistila, že přechod na látkovky nebude u mě jen tak :oops: tak jsem šla koupit dva akční balíky. no ruce až na zem, co si budem!ale jupí, mám tu kamarádku látkařku a ta mi ukáže ten novosklad. má půlroční holčičku a normálně jí ten novosklad motá z klasických plín. tak nechápu, co tam mám já blbě, že se mi do toho ten můj čtyřkiláček nevejde :zed:

Proč přechod nebude jen tak???
Já tu hnusek mám do zásoby hodně, až mě to štve, že jsem nebyla víc předvídavá. Takhle to chci sdělat.
Novosklad jsem studovala podle internetu, mně to nikdo naživo neukáže. Motání do šátku taky ne :nevim:

Já zatím prdelku utírám normálně ubrousky a stačí mi v naprosté většině jeden. To máte asi větší děti nebo já nevím :?:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
30.11.10 16:29

Brunifid - sice mám dítko větší jen o měsíc - ale kadí mi jednou denně a to teda pořádně :) - tudíž na to fakt jeden ubrousek nestačí :)

• Citovat
  • Upravit
8651
30.11.10 16:46
Gladys píše:
A můžu se zeptat, jak čistíš tak zahovněnej zadek? :oops: Páč já jsem snad jedenkrát nebo dvakrát čistila ubrousky a to se nedalo. Spotřeba asi 10ks ubrousku a stejně pak byl rudej, nejblíž k ubrouskům jsem se dostala tak, že jsem je před použitím ještě namočila v teplé vodě. Ale tak jak jsou, tak mu tam vždy něco zústane :nevim:

Mě na to fungují nejlíp látkové ubrousky. Pod zadek položím ubrousek, zadek pošplíchám Medvídkem a utřu. I při velkých náložích si vystačím se dvěma ubrousky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.11.10 16:54

tak z vlňáčků jsem náááááádšená,ještě jsme dneska nemazali prdel rybylkou a má jí růžovoučkou jako po porodu :mrgreen: Jsou fakt luxusní :dance: a mocinky mu sluší…tchýně mě hned upozornila,že ho to bude kousat a bude pročůranej až na dupačky,tak jsem se jí to snažila vysvětlit,stejně to nepochopila o impregnaci raději ani nemluvím :roll: co zas prohlásila :zed: :zed: to mě zase příbuzní sežerou co to používám :zed: :mrgreen: a to jsem s ní šla dneska koupit dárek na vánoce pro mě,dala limit a prej ať si vyberu ,tak jsem si vybrala běco do kuchyně-samo zase jsem si vybrala špatně,jsem neskromná a nechápe na co to budu potřebovat -nechaa jsem si koupit takovej malej robot na sekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.11.10 16:56

mabit a foto je kde? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.11.10 17:05

Já teda umývám přímo v koupelně. S Tobíkem to bylo jednodušší - to jsem měla přebalovák v koupelně. Ale i teD´to není problém. KDyž má Poli pokaděnou plenku, tak ji svlíkám rovnou ve vaně. Zároveň s prdelkou rovnou osprchuji i plenku. Když ještě nestála, tak jsem ji myla přímo v umyvadle. A po umytí ji zabalím do určníku a odnesu do pokoje, kde ji dám plenku.
Ubrousky používám jen na cesty. A jejich spotřeba je pak velká. Mně teda jeden nebo dva nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure