Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
1.12.10 08:15
Katy2 píše:
Bruni s babusovými vv plenkami anavy zkušenost nemám, ale kalhotkové anavy se dělají ze stejného materiálu (teda aspoˇˇn myslím). No ale za mě, nechceš raději ségře říct ať koupí třeba nějakou pěknou obrázkovou kalhotkovou plínu Anavy? :-D

Myslíš něco takovéhlehlo?
http://www.anavy.cz/…-auticka.JPG
(Jestli jo, tak jsem pochopila, co je to kalhotková plína :mrgreen: )
No jo, to je za skoro čtyři stovky jedna, ty vkládačky by mohly být dvě :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
1.12.10 08:18

Jo přesně to myslím, no ale kalhotková plína je lepší než vkládačka. :lol: A hlavně hezčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.12.10 08:20
Katy2 píše:
A já se jdu teda taky pochlubit novou plínou, včera dorazila. :mrgreen:

:-D :-D :-D
Ty vole, Kačo, (sorry všem za můj výraz), ale já mám úplně stejnou na cestě!!! :cert: :mrgreen:
Tak až přijdeš, tak jim vyfotíme prdelky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.12.10 08:20

Jo a ber to tak, kalhotková plína anavy má v sobě dlouhou třívrstvou vkládačku a ještě jednu malou, tak že ve finále je tam toho materiálu určitě skoro tolik co ve dvou vkládačkách. :lol:
Jinak o uším dvě stránky zpět, je vložená moje fotka s ELi a Anavy plínou, koukni na ní, no není rozkošná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.12.10 08:27

Bruni s Katy nemuzu nez souhlasit! :mrgreen: Nakup jsi udelala za vybornou cenu, to jo, hlavne podlozka je fajn, ta se hodi vzdycky…HempHour konopnou plinu skladam na ctvrtiny a cpu ji navic do vyse uvedenych kalhotkovych plen prckovi pred pindoura, pobere to dost malo, za to ta bambusova, to je o necem jinem…vicevrstve pliny jakehokoliv druhu mi k srdci neprirostly, mam bambusovy prefoldy(skladaj se na tretiny, nebo twofoldy(na poloviny). http://www.branakdetem.cz/…fold-2ks.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.12.10 08:40

čau tyhle jsou úžasné!!! to schvaluju, máme testovací v M a je super na noc jako vkládací vložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.12.10 08:43

Mně se právě ty vícevrstvé zas líbí. Kalhotkovou dám, dítě ji počůrá a můžu vyhodit do kýble. Kdežto tu vkládačku mám na dvakrát, ne? Jakože když koupím dvě za cenu jedné kalhotkovky samozřejmě. Tak já budu ještě dumat. :think:
Jo a jdu poprvé prát - mám dát separačky do síťky? Nebo všechno dokupy do bubnu?

A to jsem ráda, že jsem objevila dobrý inzerát, čekám na podklady k platbě :-)

• Citovat
  • Upravit
5393
1.12.10 08:55

ahoj!
k těm anavám: jsou to aio, nebo se ještě musí navrch strkat někajý gaťky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.12.10 08:58

Bruni ke kalhotkovkam jednoho dne dojdes, stane se to kazdemu, nekomu drive, nekomu pozdeji :mrgreen: vkladacky ale porizuj tak jako to tak, bez nich to fakt nejde. Separacky hazu do pracky s ostanima plinama, do sitek uz nedavam nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.12.10 09:00

Zuza jsou to kalhotkovky, takze navrch vlnaky, fleece nebo PUL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.12.10 09:04

Bruni - dobrý nákup :palec:

Ad vícevrtevné plenky - měla jsem popolini a ty mně k srdci nepřirostly. Ale teď co jsem si našila ty svoje z froté prostěradel, tak ty jsou fajn. dělám z nich kalhotkový sklad a dost mně to vyhovuje. Takže do vv Anavy bych klidně šla. Ale popolini už ne.

Ale jak píše Nena ke kalhotovým plenkám stejně dojdeš :mrgreen: Ty jsou stejně nejlepší :srdce:

Jinak se musím pochlubit - Polinka začala sama chodit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.12.10 09:04
NeNa píše:
Bruni ke kalhotkovkam jednoho dne dojdes, stane se to kazdemu, nekomu drive, nekomu pozdeji :mrgreen: vkladacky ale porizuj tak jako to tak, bez nich to fakt nejde. Separacky hazu do pracky s ostanima plinama, do sitek uz nedavam nic.
:mrgreen: Radši nic neříkám, byste mi připomněly, že jsem nechtěla o látkových slyšet vůbec :oops:
Jako vkládačky zas mám ty čč. Já zatím asi počkám, až mi přijde vše, co mám kde objednaného a pak uvidím. :think:
  • Citovat
  • Upravit
5393
1.12.10 09:19

neno, tak to je škoda… za ty peňauze by tam tu nepropustnou vrstvu mohli frknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.12.10 09:47

Jak píšete o umývání dětiček při přebalování - jak to technicky zvládáte? Já jsem při přebalování vzala malou jen jednou pod umyvadlo (to když si pokakala záda)..měla jsem jí danou bříškem na ruce…ale nebylo jí to vůbec příjemné a ani já se necítila jistě..a měla jsem strach, že se pozvrací - (přebaluji po kojení neb ona během kojení plní plínky). Mám přebalovák na vaně, ale umývám teda hadříky + voda.

A taky jsem se chtěla zeptat na ten pytel na plíny, jak jste psaly, že si ho budete některé šít samy - zip tam budete dávat úplně ubyčejný nebo je třeba nějaký spešl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.12.10 09:59
Brunifid píše:
A psala mi ségra, že prý co by Pavlínka chtěla k vánocům. A mně se děsně líbí tohle, je to dobré? Nebo máte lepší tip?
Bambusová vícevrstvá plenka
http://www.anavy.cz/…bambus-s.JPGUpřímně se mi nechce nakupovat zas tak moc plenem, které mají jednu velikost, tudíž z nich vyroste. Sice plánujeme ještě jedno mimi, ale stejně. Nějaké klasické bambusové mám objednané z Malvíka, na ty jsem zvědavá, prý je to bomba.

U těch vícevrstvých bych ti doporučila určitě už velikost M, cca do 10 kg ti vystačí i na kalhotkový sklad a potom až do odplínkování narovno do svrchňáčků. Ty vel. S jsou na kalhotkový sklad fakt jen pro prťavce, ale zas jsou lepší na cpaní některých štíhlejších kapsovek nebo jako vkládačka na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure