Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo přesně to myslím, no ale kalhotková plína je lepší než vkládačka.
A hlavně hezčí ![]()
Katy2 píše:
A já se jdu teda taky pochlubit novou plínou, včera dorazila.
![]()
Ty vole, Kačo, (sorry všem za můj výraz), ale já mám úplně stejnou na cestě!!!
![]()
Tak až přijdeš, tak jim vyfotíme prdelky. ![]()
Jo a ber to tak, kalhotková plína anavy má v sobě dlouhou třívrstvou vkládačku a ještě jednu malou, tak že ve finále je tam toho materiálu určitě skoro tolik co ve dvou vkládačkách. ![]()
Jinak o uším dvě stránky zpět, je vložená moje fotka s ELi a Anavy plínou, koukni na ní, no není rozkošná? ![]()
Bruni s Katy nemuzu nez souhlasit!
Nakup jsi udelala za vybornou cenu, to jo, hlavne podlozka je fajn, ta se hodi vzdycky…HempHour konopnou plinu skladam na ctvrtiny a cpu ji navic do vyse uvedenych kalhotkovych plen prckovi pred pindoura, pobere to dost malo, za to ta bambusova, to je o necem jinem…vicevrstve pliny jakehokoliv druhu mi k srdci neprirostly, mam bambusovy prefoldy(skladaj se na tretiny, nebo twofoldy(na poloviny). http://www.branakdetem.cz/…fold-2ks.htm
čau tyhle jsou úžasné!!! to schvaluju, máme testovací v M a je super na noc jako vkládací vložka
Mně se právě ty vícevrstvé zas líbí. Kalhotkovou dám, dítě ji počůrá a můžu vyhodit do kýble. Kdežto tu vkládačku mám na dvakrát, ne? Jakože když koupím dvě za cenu jedné kalhotkovky samozřejmě. Tak já budu ještě dumat. ![]()
Jo a jdu poprvé prát - mám dát separačky do síťky? Nebo všechno dokupy do bubnu?
A to jsem ráda, že jsem objevila dobrý inzerát, čekám na podklady k platbě ![]()
ahoj!
k těm anavám: jsou to aio, nebo se ještě musí navrch strkat někajý gaťky? ![]()
Bruni ke kalhotkovkam jednoho dne dojdes, stane se to kazdemu, nekomu drive, nekomu pozdeji
vkladacky ale porizuj tak jako to tak, bez nich to fakt nejde. Separacky hazu do pracky s ostanima plinama, do sitek uz nedavam nic.
Zuza jsou to kalhotkovky, takze navrch vlnaky, fleece nebo PUL.
Bruni - dobrý nákup ![]()
Ad vícevrtevné plenky - měla jsem popolini a ty mně k srdci nepřirostly. Ale teď co jsem si našila ty svoje z froté prostěradel, tak ty jsou fajn. dělám z nich kalhotkový sklad a dost mně to vyhovuje. Takže do vv Anavy bych klidně šla. Ale popolini už ne.
Ale jak píše Nena ke kalhotovým plenkám stejně dojdeš
Ty jsou stejně nejlepší ![]()
Jinak se musím pochlubit - Polinka začala sama chodit ![]()
NeNa píše:
Bruni ke kalhotkovkam jednoho dne dojdes, stane se to kazdemu, nekomu drive, nekomu pozdejivkladacky ale porizuj tak jako to tak, bez nich to fakt nejde. Separacky hazu do pracky s ostanima plinama, do sitek uz nedavam nic.
neno, tak to je škoda… za ty peňauze by tam tu nepropustnou vrstvu mohli frknout ![]()
Jak píšete o umývání dětiček při přebalování - jak to technicky zvládáte? Já jsem při přebalování vzala malou jen jednou pod umyvadlo (to když si pokakala záda)..měla jsem jí danou bříškem na ruce…ale nebylo jí to vůbec příjemné a ani já se necítila jistě..a měla jsem strach, že se pozvrací - (přebaluji po kojení neb ona během kojení plní plínky). Mám přebalovák na vaně, ale umývám teda hadříky + voda.
A taky jsem se chtěla zeptat na ten pytel na plíny, jak jste psaly, že si ho budete některé šít samy - zip tam budete dávat úplně ubyčejný nebo je třeba nějaký spešl?
Brunifid píše:
A psala mi ségra, že prý co by Pavlínka chtěla k vánocům. A mně se děsně líbí tohle, je to dobré? Nebo máte lepší tip?
Bambusová vícevrstvá plenka
http://www.anavy.cz/…bambus-s.JPGUpřímně se mi nechce nakupovat zas tak moc plenem, které mají jednu velikost, tudíž z nich vyroste. Sice plánujeme ještě jedno mimi, ale stejně. Nějaké klasické bambusové mám objednané z Malvíka, na ty jsem zvědavá, prý je to bomba.
U těch vícevrstvých bych ti doporučila určitě už velikost M, cca do 10 kg ti vystačí i na kalhotkový sklad a potom až do odplínkování narovno do svrchňáčků. Ty vel. S jsou na kalhotkový sklad fakt jen pro prťavce, ale zas jsou lepší na cpaní některých štíhlejších kapsovek nebo jako vkládačka na noc.
Myslíš něco takovéhlehlo?
)
http://www.anavy.cz/…-auticka.JPG
(Jestli jo, tak jsem pochopila, co je to kalhotková plína
No jo, to je za skoro čtyři stovky jedna, ty vkládačky by mohly být dvě