Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
1.12.10 10:03
evi., píše:
Jak píšete o umývání dětiček při přebalování - jak to technicky zvládáte? Já jsem při přebalování vzala malou jen jednou pod umyvadlo (to když si pokakala záda)..měla jsem jí danou bříškem na ruce…ale nebylo jí to vůbec příjemné a ani já se necítila jistě..a měla jsem strach, že se pozvrací - (přebaluji po kojení neb ona během kojení plní plínky). Mám přebalovák na vaně, ale umývám teda hadříky + voda.A taky jsem se chtěla zeptat na ten pytel na plíny, jak jste psaly, že si ho budete některé šít samy - zip tam budete dávat úplně ubyčejný nebo je třeba nějaký spešl?

Evi - přesně takto jak to popisuješ ty jsem malou jednou umývala - jenže bych k tomu potřebovala další ruku :) - protože máme debilní kohoutek a když bych jí v té vaně chtěla pod něj strčit tak se mi tam nevejde a nohama se odráží o vanu, takže ideální by byla sprcha, jenže když v jedné ruce mám malou, v druhé sprchu tak kdo jí jako umyje tu dupku :), že? Tlakem vody to jaksi nechci zkoušet páč by jí to určitě štípalo.

Asi prostě musíme počkat až si dítě samo v té vaně stoupne a tím nám ulehčí práci :) :)

• Citovat
  • Upravit
2417
1.12.10 10:06

Bruniseparačky bych raději dala do síťky. Jednak se tak netrhají a pak mám jistotu, že se mi nic nedostane mimo buben pračky :wink:
Já třeba kalhotovkám na chuť nepřišla…bez sušičky hrozně dlouho schnou. to mám raději zavazovačky a čtverce, které si vycpávám podle potřeby. :nevim:
JO a na ven samožřejmě kapsovky a SIO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.12.10 10:10
petka.konecna píše:
evi., píše:
Jak píšete o umývání dětiček při přebalování - jak to technicky zvládáte? Já jsem při přebalování vzala malou jen jednou pod umyvadlo (to když si pokakala záda)..měla jsem jí danou bříškem na ruce…ale nebylo jí to vůbec příjemné a ani já se necítila jistě..a měla jsem strach, že se pozvrací - (přebaluji po kojení neb ona během kojení plní plínky). Mám přebalovák na vaně, ale umývám teda hadříky + voda.A taky jsem se chtěla zeptat na ten pytel na plíny, jak jste psaly, že si ho budete některé šít samy - zip tam budete dávat úplně ubyčejný nebo je třeba nějaký spešl?

Evi - přesně takto jak to popisuješ ty jsem malou jednou umývala - jenže bych k tomu potřebovala další ruku :) - protože máme debilní kohoutek a když bych jí v té vaně chtěla pod něj strčit tak se mi tam nevejde a nohama se odráží o vanu, takže ideální by byla sprcha, jenže když v jedné ruce mám malou, v druhé sprchu tak kdo jí jako umyje tu dupku :), že? Tlakem vody to jaksi nechci zkoušet páč by jí to určitě štípalo.

Asi prostě musíme počkat až si dítě samo v té vaně stoupne a tím nám ulehčí práci :) :)

Dítě se musí vzít až pod hrudníkem a ne pod bříškem, vlastně až jakobu v podpaží. Já jsem tak Ondru umývala první asi 3 měsíce, pak už to pod naší blbě nízkou baterií bohužel nešlo, nadávala jsem, že mě to nenapadlo a nenechali jsme si tam dát jiné, než byly ve standardu :zed:

A Klárce umývám zadek na bidetu, to si nemůžu vynachválit! Taky je to super, že si tam sama dosáhne a umyje si ruce a teď už se tam snaží i sama umývat ten zadek, chodí kvůli tomu kadit klidně 5× denně, vždycky ze sebe něco vymáčkne a jde cákat s vodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.12.10 10:15

Já myla pod umyvadlem prdelku dvakrát - dítě jsem dala na záda, ruku pod něj, hlavičku pod paží a volnou rukou jsem omyla zadeček pod tekoucí vodou.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
1.12.10 10:17

Pastelka: SIO je co? :oops:

• Citovat
  • Upravit
4533
1.12.10 10:34

Bruni http://www.branakdetem.cz/…p-in-one.htm vyberes tomu vnitrek, lip se to susi, a ty vrchni gatky se nemusi pokazde prat.

Zuza ale galhotkovky bez nepropustne vrstvy jsou desne fajn! Pekne to dejcha…ja teda na doma nic s PUL nedavam, na spani taky ne, a na kratsi pochuzky po venku vlastne taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332

snap in one - já to beru jako kalhotovku - nebo tak něco :lol:

jo a s tím koupáním prdelky - já od té doby, co jedu v bavlně zásadně pod umyvadlem, tip pro váhající
 http://www.nemocnice-horovice.cz/…oddeleni-178

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215

SIO je snap in one- to znamená vše v jednom akorát tam ty vkládačky nejsou přišitý,ale přicvaklý patentkem takže když je málo načůráno můžeš jen odepnout vkládačky a kalhotky použít znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.12.10 10:45

Umývání dětiček: levou rukou chytnu jeho pravou paži a on mi vlastně na ruce leží hrudníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.12.10 11:01
Boriska píše:

jo a s tím koupáním prdelky - já od té doby, co jedu v bavlně zásadně pod umyvadlem, tip pro váhající

Tohle video už jsem jednou viděla a přijde mi na něm otřesné, jak je tam to poporodní ošetření, dítě si tam může plíce vyřvat a doktor stojí nad ním a vykecává se do kamery. Nevím, jak to matka toho dítěte mohla dopustit, pokud o tom ovšem věděla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.12.10 11:16
ivuska.h píše:
Boriska píše:

Tohle video už jsem jednou viděla a přijde mi na něm otřesné, jak je tam to poporodní ošetření, dítě si tam může plíce vyřvat a doktor stojí nad ním a vykecává se do kamery. Nevím, jak to matka toho dítěte mohla dopustit, pokud o tom ovšem věděla :cert:

jj já to asi nikdy neviděla celé, já se soustředila jen na to držení při koupání, protože ty moje žížalky nedonošené jsem se bála pořádně chytit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.12.10 11:28

Bidet je fajn. :mrgreen: Tobík ho měl taky rád.

Je teda fakt, že my máme v koupelně baterii ke kuchyňskému dřezu a tak se mi tam fakt dobře myje.

ODkaz na půjčovnu látkových plen: http://www.plenkovani.cz/

MOc tam toho nemají, kalhotovky skoro žádné, hlavně AIO a kapsovky. Ale třeba to někdo z vás využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.12.10 11:47

Tak ja jsem pres den mela Denisku ve sprsejen parkrat a to az kdyz byla zas…az za krkem :lol: ,jinak si vystacim s miskou vody a hadrikama,uprdnuti jednorazovyma ubrouskama a venku taky ubrousky…ale to jich mam vazne desnou spotrebu…
Ted jsem dala male nocni kalhotovou finku na nejmensi vnitrni zmenseni a sedi ji teda perfektne( mam teda zapinani vepredu) a co mam tu eMkovou udajne s kazem,tak ta je na suchace a sedi taky paradacky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.12.10 11:51
Achdarek píše:
Bidet je fajn. :mrgreen: Tobík ho měl taky rád.

Je teda fakt, že my máme v koupelně baterii ke kuchyňskému dřezu a tak se mi tam fakt dobře myje.

ODkaz na půjčovnu látkových plen: http://www.plenkovani.cz/

MOc tam toho nemají, kalhotovky skoro žádné, hlavně AIO a kapsovky. Ale třeba to někdo z vás využije.

Ona toho má paní už nachystaného mnohem víc, ale nestíhá. Rozjíždí teď ještě výrobu oblečků pro nedonošence, viz http://nedonosenatka.cz/, značka Naneli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.12.10 12:15
Mirii píše:
Tak ja jsem pres den mela Denisku ve sprsejen parkrat a to az kdyz byla zas…az za krkem :lol: ,jinak si vystacim s miskou vody a hadrikama,uprdnuti jednorazovyma ubrouskama a venku taky ubrousky…ale to jich mam vazne desnou spotrebu…
Ted jsem dala male nocni kalhotovou finku na nejmensi vnitrni zmenseni a sedi ji teda perfektne( mam teda zapinani vepredu) a co mam tu eMkovou udajne s kazem,tak ta je na suchace a sedi taky paradacky :palec:

hm tak šimi částečně vybranou má taky na nejmenší velikosti - tedy druky přes sebe :think: :mrgreen: mě strašně štve, jak pomalu schnou :cry: jsem si myslela, že je budou mít obden a prd :roll:

já právě ty ubrousky nepoužívám, taky už mi některá cestovní balení k dr. vyschla :lol: umývám prdelku každém aspoň 2× denně, když nejsou pokadění, tak po jednorázovce, když jdem něco vyřídit skoro vždycky

holky do kolika s půlročními prťaty ven - myslím stupňů pod nulou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí