Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
2.12.10 15:32

Alpako prosím tě ten persil co v něm pereš plíny, je to ten sensation, či jak se to jmenuje?
Jsem dnes pořídlia v intersparu 3 vzorky, tak vyzkouším a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.12.10 15:46
zuzanecka81 píše:
já mám koupenou v německu přímo prací sodu :think: ale u nás jsem ji neviděla.
a žlučákem taky potírám, než házím do pračky. ale se mi i líbilo, jak ten žlučák voní. mám sliz totiž takový mixík: kus marseillského mýdla, půlka jádrového a třetinka ze žlučáku :mrgreen: a pere jedna báseň :mrgreen:

A co všechno v tom pereš? Já to chci vyzkoušet na plíny. A místo aviváže ocet.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
2.12.10 16:21
Katy2 píše:
Petko AIO už je v prodeji?

Asi ano http://www.anavy.cz/…vse-v-jednom

• Citovat
  • Upravit
4509
2.12.10 17:02

ahojky, dnes jsem narazila na tuhle diskuzi, asi jsem jedina ze skupiny holek zarijoveho porodu kdo latkuje..

a anavy kalhotky vidim poprve, taky jsou nadherny, jenom me trosku zarazi, ze dospod delaji kalhotky hezci nez svrchnaky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.12.10 17:18
lenholka píše:
a anavy kalhotky vidim poprve, taky jsou nadherny, jenom me trosku zarazi, ze dospod delaji kalhotky hezci nez svrchnaky :o)

No jo, to je bohužel tím, že certifikovaný PUL s potiskem prakticky neexistuje (musel by se certifikovat v ČR, což je hodně nákladné), kdežto potisky na bavlně se shání poměrně snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.12.10 17:25

jo to je u kazdy znacky…

a nevite nahodou jestli svrchnaky od anavy jdou na plenky babylucy?? asi ne co :think: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.12.10 17:30
lenholka píše:
ahojky, dnes jsem narazila na tuhle diskuzi, asi jsem jedina ze skupiny holek zarijoveho porodu kdo latkuje..

Jestli myslíš letošní září 2010, tak nejsi :mrgreen:
Ale první asi jo, teda jestli látkuješ dýl než týden :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
2.12.10 17:33
lenholka píše:
a nevite nahodou jestli svrchnaky od anavy jdou na plenky babylucy?? asi ne co :think: ach jo

Ony nejdou jakékoliv svrchňáky na jakoukoliv plínu??? 8-o

• Citovat
  • Upravit
4509
2.12.10 17:36

jeeee no tak super :mrgreen: ale prijde mi ze jsem te u nas ve skupine nevidela, k nam nechodis normalne :)

no a ty katata jsou co znacka to jinej tvar ze jo… tak na sketchky by asi nesly tyhle anavy, jsou proti sketchkam hezky uzky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.12.10 17:46

bruni, peru vše pro mimčo. aviváž ocet. ale teď plíny budu prát v bambinexu.

téééda! ta aio je supr! takže zelená je moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
2.12.10 19:49
Brunifid píše:
lenholka píše:
a nevite nahodou jestli svrchnaky od anavy jdou na plenky babylucy?? asi ne co :think: ach jo
Ony nejdou jakékoliv svrchňáky na jakoukoliv plínu??? 8-o

Kdyz se chce vsechno jde :lol: ,jenom to musis umet :lol:

Co jsme zkousela,tak jsem to vzdycky nejak narvala :lol: ,obas mi treba u swb vlnacku precuhuje nekde kousek pliny,ale kdyz je tompres den tak neresim…a umele svrchnacky taky tak…ale prece nebudu kvuli dokonalosti pouzivate jen jednu znacku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.12.10 20:29
Mirii píše:
Kdyz se chce vsechno jde :lol: ,jenom to musis umet :lol:

Souhlas:-)

Koukám, že jste dopoledne řešily pohlaví dětí. My jsme měli překvápko u obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.10 08:57

lenholka: To ne, jsem ji objevila, když jste už nepřibíraly.

zuzanecka: Já právě chtěla ten sliz zkusit na plíny, ostatní pro mimi peru v Lovele. Proč na plíny Bambinex?

Jinak včera večer mi psali stav objednávky z Malvíka - stále nejsou skladem snapky, takže mi nepošlou nic. Teď jsem jim zkoušela napsat, jestli bych si nemohla byvrat jinou položku, která je skladem ve stejné hodnotě, protože mi dítě z těch PULek, co tam mám objednané, zatím vyroste :cert:
Třeba tohle kdyby mi poslali (s kachničkama).

• Citovat
  • Upravit
3929
3.12.10 09:11

Jsem sliz taky chtěla vyzkoušet, ale četla jsem několik příspěvků, že se jim po tom ucpala pračka :nevim: tak mám od manži zákaz.

Ještě jeden postřeh - do včerejška jsem si myslela, že jednorázovky pojmou více než látkovky..byly jsme u doktora, tak jsem dala jednorázovku..malá se do ní posrajdila a plínka to fakt nevychytala.. Myslím, že v látce v novo.skladu by to neproteklo.

Jaké máte zkušenosti se sušením prádla na mrazu? ..už je to druhý den, co sluším plínky a mám je stále dost vlhké, když se ohřejí na pokojovou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
3.12.10 09:16

Pořád přemýšlím o tom pytlu na pleny.. jak často se musí prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure