Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Alpako prosím tě ten persil co v něm pereš plíny, je to ten sensation, či jak se to jmenuje?
Jsem dnes pořídlia v intersparu 3 vzorky, tak vyzkouším a uvidím.
zuzanecka81 píše:
já mám koupenou v německu přímo prací soduale u nás jsem ji neviděla.
a žlučákem taky potírám, než házím do pračky. ale se mi i líbilo, jak ten žlučák voní. mám sliz totiž takový mixík: kus marseillského mýdla, půlka jádrového a třetinka ze žlučákua pere jedna báseň
A co všechno v tom pereš? Já to chci vyzkoušet na plíny. A místo aviváže ocet.
Katy2 píše:
Petko AIO už je v prodeji?
ahojky, dnes jsem narazila na tuhle diskuzi, asi jsem jedina ze skupiny holek zarijoveho porodu kdo latkuje..
a anavy kalhotky vidim poprve, taky jsou nadherny, jenom me trosku zarazi, ze dospod delaji kalhotky hezci nez svrchnaky
)
lenholka píše:
a anavy kalhotky vidim poprve, taky jsou nadherny, jenom me trosku zarazi, ze dospod delaji kalhotky hezci nez svrchnaky)
No jo, to je bohužel tím, že certifikovaný PUL s potiskem prakticky neexistuje (musel by se certifikovat v ČR, což je hodně nákladné), kdežto potisky na bavlně se shání poměrně snadno.
jo to je u kazdy znacky…
a nevite nahodou jestli svrchnaky od anavy jdou na plenky babylucy?? asi ne co
ach jo
lenholka píše:
ahojky, dnes jsem narazila na tuhle diskuzi, asi jsem jedina ze skupiny holek zarijoveho porodu kdo latkuje..
Jestli myslíš letošní září 2010, tak nejsi ![]()
Ale první asi jo, teda jestli látkuješ dýl než týden ![]()
lenholka píše:
a nevite nahodou jestli svrchnaky od anavy jdou na plenky babylucy?? asi ne coach jo
Ony nejdou jakékoliv svrchňáky na jakoukoliv plínu??? ![]()
jeeee no tak super
ale prijde mi ze jsem te u nas ve skupine nevidela, k nam nechodis normalne ![]()
no a ty katata jsou co znacka to jinej tvar ze jo… tak na sketchky by asi nesly tyhle anavy, jsou proti sketchkam hezky uzky…
bruni, peru vše pro mimčo. aviváž ocet. ale teď plíny budu prát v bambinexu.
téééda! ta aio je supr! takže zelená je moje ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:Ony nejdou jakékoliv svrchňáky na jakoukoliv plínu???
a nevite nahodou jestli svrchnaky od anavy jdou na plenky babylucy?? asi ne coach jo
Kdyz se chce vsechno jde
,jenom to musis umet ![]()
Co jsme zkousela,tak jsem to vzdycky nejak narvala
,obas mi treba u swb vlnacku precuhuje nekde kousek pliny,ale kdyz je tompres den tak neresim…a umele svrchnacky taky tak…ale prece nebudu kvuli dokonalosti pouzivate jen jednu znacku ![]()
Mirii píše:
Kdyz se chce vsechno jde,jenom to musis umet
Souhlas:-)
Koukám, že jste dopoledne řešily pohlaví dětí. My jsme měli překvápko u obou.
lenholka: To ne, jsem ji objevila, když jste už nepřibíraly.
zuzanecka: Já právě chtěla ten sliz zkusit na plíny, ostatní pro mimi peru v Lovele. Proč na plíny Bambinex?
Jinak včera večer mi psali stav objednávky z Malvíka - stále nejsou skladem snapky, takže mi nepošlou nic. Teď jsem jim zkoušela napsat, jestli bych si nemohla byvrat jinou položku, která je skladem ve stejné hodnotě, protože mi dítě z těch PULek, co tam mám objednané, zatím vyroste ![]()
Třeba tohle kdyby mi poslali (s kachničkama).
Jsem sliz taky chtěla vyzkoušet, ale četla jsem několik příspěvků, že se jim po tom ucpala pračka
tak mám od manži zákaz.
Ještě jeden postřeh - do včerejška jsem si myslela, že jednorázovky pojmou více než látkovky..byly jsme u doktora, tak jsem dala jednorázovku..malá se do ní posrajdila a plínka to fakt nevychytala.. Myslím, že v látce v novo.skladu by to neproteklo.
Jaké máte zkušenosti se sušením prádla na mrazu? ..už je to druhý den, co sluším plínky a mám je stále dost vlhké, když se ohřejí na pokojovou teplotu.
Pořád přemýšlím o tom pytlu na pleny.. jak často se musí prát?