Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
achdarek:-) moc hezké barevné
a co jsi dala jako horní vrstvu, nějaká trička?
šikula
já měla bambusové frote oboustranné.teď z něj má neluš na sobě domácí pastelku ![]()
a vkládačky jsem ušila ze zbytků, takže je každá taky jiná ![]()
petka.konecna píše:lenholka píše:PUL jsou svrchní kalhotky s pul zátěrem - třeba tady jich je spousta http://www.branakdetem.cz/…kalhotky-pul - dávají se na ty plíny které samy o sobě provlhnou a kdyby jsi neměla PULky tak má mimčo mokré oblečení.
ahojky mohli byste mi rict co to je za katata ty PULky??
a jaky byste doporucili jako nocni?? pres den uspesne latkuju ale na noc davam porad jednorazovky ptz si myslim ze by mi v tom mala nevydrzela… mam zatim jenom bum genius, ty jsou ok a pak ma sketch jenze na ne nemam svrchnaky a dost protykaj
aha no ty znam, jsem nejaka zabrzdena ![]()
a vy je pouzivate na noc?? ja mam nejaky svrchnaky koupeny v chiccu, ale normalne mi protykaj, jak je latka z vnejsi strany tak ji mam totalne mokrou tkz tyhle katata jsou na vyhazov ![]()
lenholka píše:petka.konecna píše:lenholka píše:PUL jsou svrchní kalhotky s pul zátěrem - třeba tady jich je spousta http://www.branakdetem.cz/…kalhotky-pul - dávají se na ty plíny které samy o sobě provlhnou a kdyby jsi neměla PULky tak má mimčo mokré oblečení.
ahojky mohli byste mi rict co to je za katata ty PULky??
a jaky byste doporucili jako nocni?? pres den uspesne latkuju ale na noc davam porad jednorazovky ptz si myslim ze by mi v tom mala nevydrzela… mam zatim jenom bum genius, ty jsou ok a pak ma sketch jenze na ne nemam svrchnaky a dost protykajaha no ty znam, jsem nejaka zabrzdena
a vy je pouzivate na noc?? ja mam nejaky svrchnaky koupeny v chiccu, ale normalne mi protykaj, jak je latka z vnejsi strany tak ji mam totalne mokrou tkz tyhle katata jsou na vyhazov
Tak já mám tyto http://www.slune.eu/…owrap-potisk a tyto http://www.slune.eu/…pul-oranzove a nikdy se mi nestalo že by protekli a to malá v noci spí klidně i 7-10h a nikdy neměla mokré oblečení.
Já mám objednané dvoje tyhle
Nevydržela jsem s nervama a volala jsem jim, prý se na to podívají, že by mi to teda konečně poslali.....
Takže obecně na delší dobu: novosklad z nějaké čtvercovky (čč nebo bambusová), k tomu nějakou vložnou plenu a na to PULky???
Achdarek: A to šuješ ze zbytků látek „co dům dá“ nebo jsou to nějaké spešl?
petka.konecna píše:
Já si to myslela - takže vzhledem k tomu že s šicím strojem já kamarád nejsem, tak to bude stát za to, a každá bude originál. Jen doufám, že mi mamka šicí stroj půjčí (páč už jsem jí kdysi za mlada dva zkazila tak že letěli do šrotu - oprava nemožná), a když nepůjčí tak našije hold ona sama
jo, takhle jsem dala na frak kdysi šicímu stroji taky. Od té doby se tvářím, že bych nikdy nezvládla vyměnit v něm niť (momentálně i mluvím pravdu), takže mě k tomu nikdo nepouští, já se tomu obloukem vyhýbám a zatím jsem vždycky našla dobrou duši, která si k tomu sedla ![]()
Prostě podle hesla „nejepší je bejt blbej!“ ![]()
A my půjdeme aspoň na chvíli ven, dokud tam není mínus patnáct ![]()
Asi požádám fenu fousatou, aby mi pomohla s kočárkem do kopce v tom hlubokém sněhu ![]()
Bruni asi tě nepotěším, ale Kikko svrchnáčky jsou nic moc, resp. spíš nic. Protékají, nejsou prostě dobré, já bych je nebrala, být tebou tak celou objednávku u Malvíka zruším a objednám někde jinde.
bruni, nechtěla jsem být první, kdo ti to napíše, ale katy má pravdu. já je teda mám taky - dostala jsem je. ale mám je jen jako záložní, kdyby vše ostatní došlo. jinak já používám thirsties ![]()
Jo jo, přesně tak, jsou použitelné jako záložní, jinak fakt stojí za prd. ![]()
dotaz: mám tu itti bitti a k nim jeden extra vkládací setík. když mi neluš čůrne plínu, ty svrchní gaťky musím nejdřív přeprat, než je zas použiju, nebo je to jako u pulek? ![]()
Zuzi je to jako u PULek, jdou ještě použít, já je jednu dobu používala jako svrchnáčky na čč, ale prala jsem je teda častěji než normální PULky.
holky, bruni - škoda,že už jsem prodala svoje popolinky Ska svrchňáky, bych ti je hned nabídla…teď mi došly Mka pro šimiho - zase budu moci udělat šup šup bambus. čverec narovno
do těch vlňáků to přece jen nejde a blueberry si šetřím ![]()
tak finky se osvědčily takto finka s velkou vkládačkou +bamubsová kikko ![]()
jo a paní mi k popolinkam přidala jako bonus sketch flees -prý jako plínku a né svrchňáky, tak nevím co s tím
vyzkoušet to vyzkouším, za ty peníze ![]()
Achdarku, taky by mě moc zajímalo jak to máš šité.. co máš všechno za vrstvy?
Mám výhodu s rozbitýma mašinama - mám doma opraváře šicích strojů..což se ho neustále ptám - jak se navlíká nit (máme trojnitku).
PULky - dost jsem pročetla než jsem objednala..mám Imse Vimse soft a Baby Lucy fix… s obouma jsem skvěle spokojena ![]()
Já si to myslela - takže vzhledem k tomu že s šicím strojem já kamarád nejsem, tak to bude stát za to, a každá bude originál. Jen doufám, že mi mamka šicí stroj půjčí (páč už jsem jí kdysi za mlada dva zkazila tak že letěli do šrotu - oprava nemožná), a když nepůjčí tak našije hold ona sama