Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
3.12.10 11:31

Já si to myslela - takže vzhledem k tomu že s šicím strojem já kamarád nejsem, tak to bude stát za to, a každá bude originál. Jen doufám, že mi mamka šicí stroj půjčí (páč už jsem jí kdysi za mlada dva zkazila tak že letěli do šrotu - oprava nemožná), a když nepůjčí tak našije hold ona sama :)

• Citovat
  • Upravit
272
3.12.10 11:49

achdarek:-) moc hezké barevné :-) a co jsi dala jako horní vrstvu, nějaká trička? :-) šikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.12.10 11:54

já měla bambusové frote oboustranné.teď z něj má neluš na sobě domácí pastelku :lol:
a vkládačky jsem ušila ze zbytků, takže je každá taky jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.12.10 12:02
petka.konecna píše:
lenholka píše:
ahojky mohli byste mi rict co to je za katata ty PULky??
a jaky byste doporucili jako nocni?? pres den uspesne latkuju ale na noc davam porad jednorazovky ptz si myslim ze by mi v tom mala nevydrzela… mam zatim jenom bum genius, ty jsou ok a pak ma sketch jenze na ne nemam svrchnaky a dost protykaj :nevim:
PUL jsou svrchní kalhotky s pul zátěrem - třeba tady jich je spousta http://www.branakdetem.cz/…kalhotky-pul - dávají se na ty plíny které samy o sobě provlhnou a kdyby jsi neměla PULky tak má mimčo mokré oblečení.

aha no ty znam, jsem nejaka zabrzdena :roll:

a vy je pouzivate na noc?? ja mam nejaky svrchnaky koupeny v chiccu, ale normalne mi protykaj, jak je latka z vnejsi strany tak ji mam totalne mokrou tkz tyhle katata jsou na vyhazov :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.12.10 12:08
lenholka píše:
petka.konecna píše:
lenholka píše:
ahojky mohli byste mi rict co to je za katata ty PULky??
a jaky byste doporucili jako nocni?? pres den uspesne latkuju ale na noc davam porad jednorazovky ptz si myslim ze by mi v tom mala nevydrzela… mam zatim jenom bum genius, ty jsou ok a pak ma sketch jenze na ne nemam svrchnaky a dost protykaj :nevim:
PUL jsou svrchní kalhotky s pul zátěrem - třeba tady jich je spousta http://www.branakdetem.cz/…kalhotky-pul - dávají se na ty plíny které samy o sobě provlhnou a kdyby jsi neměla PULky tak má mimčo mokré oblečení.

aha no ty znam, jsem nejaka zabrzdena :roll:

a vy je pouzivate na noc?? ja mam nejaky svrchnaky koupeny v chiccu, ale normalne mi protykaj, jak je latka z vnejsi strany tak ji mam totalne mokrou tkz tyhle katata jsou na vyhazov :pocitac:

Tak já mám tyto http://www.slune.eu/…owrap-potisk a tyto http://www.slune.eu/…pul-oranzove a nikdy se mi nestalo že by protekli a to malá v noci spí klidně i 7-10h a nikdy neměla mokré oblečení.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
3.12.10 12:28

Já mám objednané dvoje tyhle
Nevydržela jsem s nervama a volala jsem jim, prý se na to podívají, že by mi to teda konečně poslali.....

Takže obecně na delší dobu: novosklad z nějaké čtvercovky (čč nebo bambusová), k tomu nějakou vložnou plenu a na to PULky???

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
3.12.10 12:31

Achdarek: A to šuješ ze zbytků látek „co dům dá“ nebo jsou to nějaké spešl?

petka.konecna píše:
Já si to myslela - takže vzhledem k tomu že s šicím strojem já kamarád nejsem, tak to bude stát za to, a každá bude originál. Jen doufám, že mi mamka šicí stroj půjčí (páč už jsem jí kdysi za mlada dva zkazila tak že letěli do šrotu - oprava nemožná), a když nepůjčí tak našije hold ona sama :)

jo, takhle jsem dala na frak kdysi šicímu stroji taky. Od té doby se tvářím, že bych nikdy nezvládla vyměnit v něm niť (momentálně i mluvím pravdu), takže mě k tomu nikdo nepouští, já se tomu obloukem vyhýbám a zatím jsem vždycky našla dobrou duši, která si k tomu sedla :mrgreen:
Prostě podle hesla „nejepší je bejt blbej!“ :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
3.12.10 12:32

A my půjdeme aspoň na chvíli ven, dokud tam není mínus patnáct :-?
Asi požádám fenu fousatou, aby mi pomohla s kočárkem do kopce v tom hlubokém sněhu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
3.12.10 12:42

Bruni asi tě nepotěším, ale Kikko svrchnáčky jsou nic moc, resp. spíš nic. Protékají, nejsou prostě dobré, já bych je nebrala, být tebou tak celou objednávku u Malvíka zruším a objednám někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.12.10 12:45

bruni, nechtěla jsem být první, kdo ti to napíše, ale katy má pravdu. já je teda mám taky - dostala jsem je. ale mám je jen jako záložní, kdyby vše ostatní došlo. jinak já používám thirsties :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.12.10 13:02

Jo jo, přesně tak, jsou použitelné jako záložní, jinak fakt stojí za prd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.12.10 13:11

dotaz: mám tu itti bitti a k nim jeden extra vkládací setík. když mi neluš čůrne plínu, ty svrchní gaťky musím nejdřív přeprat, než je zas použiju, nebo je to jako u pulek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.12.10 13:14

Zuzi je to jako u PULek, jdou ještě použít, já je jednu dobu používala jako svrchnáčky na čč, ale prala jsem je teda častěji než normální PULky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
3.12.10 13:19

holky, bruni - škoda,že už jsem prodala svoje popolinky Ska svrchňáky, bych ti je hned nabídla…teď mi došly Mka pro šimiho - zase budu moci udělat šup šup bambus. čverec narovno :pankac: do těch vlňáků to přece jen nejde a blueberry si šetřím :lol:

tak finky se osvědčily takto finka s velkou vkládačkou +bamubsová kikko :dance:

jo a paní mi k popolinkam přidala jako bonus sketch flees -prý jako plínku a né svrchňáky, tak nevím co s tím :think: vyzkoušet to vyzkouším, za ty peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
3.12.10 13:28

Achdarku, taky by mě moc zajímalo jak to máš šité.. co máš všechno za vrstvy?

Mám výhodu s rozbitýma mašinama - mám doma opraváře šicích strojů..což se ho neustále ptám - jak se navlíká nit (máme trojnitku).

PULky - dost jsem pročetla než jsem objednala..mám Imse Vimse soft a Baby Lucy fix… s obouma jsem skvěle spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure