Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii, tak já bych si vzala dvoje, když už to budeš posílat takovou dálku ..odkud vůbec?
..napíšu Ti SZ
No..i když přemýšlím, že jedna mi bude stačit
..na vyzkoušení… ..tak kdyžtak radši jen jednu ![]()
miri, budu mít zelenou aio na sucháče, růžovou na druky a kalhotkovky růžové proužky a invierno růžová
budeme sladký až hrůza
jé, koukám, že ty moje vybrané už tam nemají. tak tu jsou k vidění: prní
http://www.anavy.cz/…zove-prouzky
a ta druhá
http://www.anavy.cz/…ierno-ruzova
Tak zrovna po te druhe pokukuju taky
Ale kouam,ze skladem neni…a proc beres na suchace? Ja teda ted na malou mam nejradeji suchace,ale zase u Denci kdyz jsem zacala tak meka nejakych devet kilo a to uz chodila a suchace byly naprd- obcas se ji i nejakej zarezal dombricha
,ale malinka ma ted 6,3 kg a suchace mam teda mic rada…jenze zatim je lezak…
evi., píše:
Mirii, tak já bych si vzala dvoje, když už to budeš posílat takovou dálku ..odkud vůbec?..napíšu Ti SZ
Jsem z CR
,ale ted zijeme na Jersey( ostrov mezi UK a Francii)
teda vy píšete o sto šest
já teď byla dva dny v rajchu ,tak jsem jen chvilku mrkla,ale jinak jsem procvičovala němčinu a holky nechtějte jako děti bydlet ve 2 státech na jednou ,páč pak neumíte pořádně ani jeden jazyk
česky pořádně se nikdy nenaučím a němčinu zas pomalu zapomínám ![]()
já mám zatím vše na patentky, jen pulky na sucháče. tak jsem chtěla vyzkoušet i plínu na sucháče. no uvidím, zatím mám taky ležáka a dlouho mít budu ![]()
Zuzko: Po Invierno jsem koukala taky .-) Nakonec jsem zvolila Suelu
A je dobrá, na doma jí na to nebudu dávat ani svrchňáky.
ahojky,
dneska se chystam dat prckovi poprve latku na noc.
Poradte kolik vrstev davate vy??
A kdyz se mimco pocura vymenite vkladacku nebo jak??
Já dávám nějakou lepší plínku (bambusku, nebo tak něco) Pokud čverce, dala bych tři. Počůranou plínu vymením celou
Holky, nevíte jestli se už v Ikei neprodávají ty ručníky barsling (nebo jak se to píše?). Já jsem dneska prošmejdila celé oddělení ručníku a nenašla jsem je tam. Tak by mě zajímalo jestli je ještě dělají ![]()