Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
4.12.10 18:49
petka.konecna píše:
Holky, nevíte jestli se už v Ikei neprodávají ty ručníky barsling (nebo jak se to píše?). Já jsem dneska prošmejdila celé oddělení ručníku a nenašla jsem je tam. Tak by mě zajímalo jestli je ještě dělají :nevim:

Minulý týden je měli - tedy v Praze na Zličíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.12.10 18:50

Na noc dávám hodně savou plenku, popř přidám prefold od BI. POkud přebaluji, tak měním celou plenku. Ale naštěstí už skoro celou noc spí a tak nepřebaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.12.10 18:51

Ja davam na noc hnusku :oops: , mala hned jak curne,tak je protivna a musim menit,takze bych asi pak celou noc nespala a prebalovala bych jak silena…ale doufam teda,ze to bude jen lepsi a budem casem na noc v latkach.....jinak holky davaji vetsinou nejakou kalhotovou bambusku a do ni jeste bambusovej prefold…a teda vymenuji myslim celou plenu…u me teda kdyz cura,tak je to vzdy az na plinku.....a nahoru vlnaky :-)) ci pulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.12.10 19:37
Mirii píše:
Ja davam na noc hnusku :oops: , mala hned jak curne,tak je protivna a musim menit,takze bych asi pak celou noc nespala a prebalovala bych jak silena…ale doufam teda,ze to bude jen lepsi a budem casem na noc v latkach.....jinak holky davaji vetsinou nejakou kalhotovou bambusku a do ni jeste bambusovej prefold…a teda vymenuji myslim celou plenu…u me teda kdyz cura,tak je to vzdy az na plinku.....a nahoru vlnaky :-)) ci pulky :-)

no prave me taky mala jak se jednou pocura tak chce hned prebalit tak se toho trosku bojim abych zase nevstavala 5× za noc kdyz ted uz vstavame na kojeni jenom jednou :nevim: no zkusim a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.12.10 20:15

latka na noc, davala jsem bumhugger, ma po celem vnitrku fleece, takze dela docela pocit sucha i po pocurani, zkusila bych na noc latku a dat do ni treba fleecovou separacku.
Nicene my ted tez jedem na noc v hnuskach. On mi totiz kadi casto po ranu a tak mocne, ze se mi prosral vzdy az na vlnaky a ja tu vlnu strasne nerada osetruju, hlavne vytahovani z lanolinu je desnej vopruz, vzdycky stokrat vymackat v rucniku, pak mi to schne nekolik dnu, mezitim potento dalsi vlnaky a furt dokola :roll: S disanou by mi je asi nepotento, jenze bych u musela davat silenej balik, kdyz bych nedala kalhotkovou, to so v lete, to v noci skoro necural a stacila kikko bambuska a bambusova vkladacka, ted ma vzdycky plinu durch a to uz vetsinou vecer nepije mliko. A me se zkratka nechce mu davat tech plin hodne, protoze pak ho to tlaci do bricha, jak na nem spi a je vecne vzhuru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
4.12.10 21:22
petka.konecna píše:
Holky, nevíte jestli se už v Ikei neprodávají ty ručníky barsling (nebo jak se to píše?). Já jsem dneska prošmejdila celé oddělení ručníku a nenašla jsem je tam. Tak by mě zajímalo jestli je ještě dělají :nevim:

Oni by to měli mít ale u dětského zboží ne přímo u ručníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.12.10 21:50
Flyingfrog píše:
petka.konecna píše:
Oni by to měli mít ale u dětského zboží ne přímo u ručníků.

Aha, tak tam jsem se nekoukala - takže příště :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
5.12.10 10:47

Co je to prefold??? :oops:

Jinak v pátek mi ségra z Brna přivezla snapky - teda to je vtipná věc :lol:

• Citovat
  • Upravit
5393
5.12.10 12:20

a já vyzkoušela itti bitti a supr! :palec: kaťátka nenamokla, tak jsem je dala s novým vkládacím setem ještě jednou a :palec: a jsem teda naprosto vyřízená z toho flísového povrchu vložky, páč je i mokrý cítit jako suchý 8-o

prefold je nějaká super savá vkládačka. ale znám jí pouze z vyprávění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.12.10 13:17

Zuzi jo jo, v tom je Itti super, většinou když šáhnu jen na vkládačku co je u zadečku, tak nepoznám zda je malá počůraná a nebo ne, až když šáhnu pod ní, tak poznám zda je mokrá.
Ta itti bitti tutto má u těch vkládaček taky stejný materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.12.10 13:45
Brunifid píše:
Co je to prefold??? :oops:Jinak v pátek mi ségra z Brna přivezla snapky - teda to je vtipná věc :lol:

prefold je podle mě vícevrstvá (vv) plena

Konečně mám vyprané nové plenky a tak jsem nabalila jednu itti bitti manželovi do kapsy, kdybychom potřebovali v kostele přebalovat (šli jsme se šátkem) - ale syn naštěstí spal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.12.10 13:50

jo a s tou vícevrstvou plenou jste mi připomněli jednu „postelovou“ historku. Přebaluju na naší posteli a tak se mi stalo, že mi jedna plínka zůstala pod peřinou (samozřejmě čistá) no a zjistila jsem, to, až jsem vlezla večer pod peřinu. Povídám muži:máme po peřinou plínku. Manžel nahmátne nohou a říká: „vícevrstvou, že?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.12.10 13:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.12.10 14:49
Katy2 píše:
tohle je prefold http://www.mamaja.cz/…prefold-2-ks

JJ, to je ono, se mi to nechtělo hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.12.10 15:49
pomeranca píše:
jo a s tou vícevrstvou plenou jste mi připomněli jednu „postelovou“ historku. Přebaluju na naší posteli a tak se mi stalo, že mi jedna plínka zůstala pod peřinou (samozřejmě čistá) no a zjistila jsem, to, až jsem vlezla večer pod peřinu. Povídám muži:máme po peřinou plínku. Manžel nahmátne nohou a říká: „vícevrstvou, že?“ :lol:

Manzel uz je zkusenej :lol: :pankac: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí