Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ha, gladys byla rychlejší ![]()
teď jsem prdla neluš spát pod otevřený okno, tak už jí svlíkat nebudu. ale pak jí zas dám vv do pulek či čč.
ona jak jen leží, tak ta hnuska má to nejtěžší mezi nožkama a na zadku, takže mrskat nohama vcelku může. ty pulky jsou na ní ještě dost tuhý a ona je prostě neuhýbe. ![]()
Takže výsledek měření Mkových setů v Lkových svrchňácích itti bitti je: chybí 6-7 cm na každé strané. Ale je fakt, že já ty Mkový sety mám už sražený praním a úplně se mi nepřekrývaly ani v Mkových kalhotkách
Jinak jsem si dnes pořídila 2* itti bitti a 2* náhradní set, pak jednu pastelku (na zkoušku) a jedny HD svrchňáky… takže mám konečně i reprezentativní plínky k doktorce ![]()
Jo a jinak jsem si koupila ještě šátek a kapsu Mam ![]()
pomeranca píše:
Takže výsledek měření Mkových setů v Lkových svrchňácích itti bitti je: chybí 6-7 cm na každé strané. Ale je fakt, že já ty Mkový sety mám už sražený praním a úplně se mi nepřekrývaly ani v Mkových kalhotkách
hm, tak to je vcelku dost… díky! ![]()
pomeranca píše:
Jinak jsem si dnes pořídila 2* itti bitti a 2* náhradní set, pak jednu pastelku (na zkoušku) a jedny HD svrchňáky… takže mám konečně i reprezentativní plínky k doktorceJo a jinak jsem si koupila ještě šátek a kapsu Mam
Dobrý, ale kdybys vždycky každou položku doplnila obrázkem, tam by to bylo lepší. Takhle je jeden jak detektiv Babočka ![]()
Jinak aktuálně máme taky hnusku (igelitku, píšu si), protože spinkáme po procházce kočárkem. Hned jak se vzbudí, dostane látku, slibuju! A na cestě mám konečně ty snapky, ségra se mi stavila v Brně v Bráně k dětem.
Tu procházku byste měly vidět, akorát abych to ještě fotila nebo filmovala, na to nebyla ruka. Místa, kde jsem včera měla problém kočár v hlubokém sněhu vytlačit, dneska šel místy vzduchem, neb jsem zapřahla psinu a ona neumí povel POMALŮŮŮŮŮ! ![]()
zuzanecka81 píše:pomeranca píše:hm, tak to je vcelku dost… díky!
za málo ![]()
Jo a nemáte někdo fotku, jak se přesně ta snapka instaluje? Abych mohla být za hvězdu ![]()
Bruni fakt bych tu objednávku zrušila, s Malvíkem mám taky špatnou zkušenost. ![]()
Katy2 píše:
Bruni fakt bych tu objednávku zrušila, s Malvíkem mám taky špatnou zkušenost.
Já teda počkám do pondělka a zavolám tam a jestli mi neřeknou, že to odeslali, tak to zruším. Já totiž platila předem, víš? ![]()
bruni, počkej, ty zatím nemáš snappku? a jak zaděláváš ten novosklad? ![]()
zuzanecka81 píše:
bruni, počkej, ty zatím nemáš snappku? a jak zaděláváš ten novosklad?
Nezadělávám, dám mezi nožičky, kolem pasu, na to fleesové gatě, ty se zadělají sucháčem a je to, nehne se to.
Brunifid píše:Katy2 píše:Já teda počkám do pondělka a zavolám tam a jestli mi neřeknou, že to odeslali, tak to zruším. Já totiž platila předem, víš?
Bruni fakt bych tu objednávku zrušila, s Malvíkem mám taky špatnou zkušenost.
No hele každopádně bych to zrušila a nebo když už tak, tak za ty Kikko vybrala něco jiného, ony fakt za to nestojí, budou ti doma jen ležet. ![]()
Katy2 píše:
No hele každopádně bych to zrušila a nebo když už tak, tak za ty Kikko vybrala něco jiného, ony fakt za to nestojí, budou ti doma jen ležet.
Heleď teď mi píšou mejla ohledně přeplatku. Objednávala jsem teda:
2× kalhotky KIKKO (2×129=258,–Kč)
KIKKO pleny - ty se mi měnit nechce
a místo dvou sponek jsem jim dneska napsala, ať pošlou tyhle pleny s kachničkama jakože repre třeba k doktorce (moje čč mám 20 let staré, nic proti nim teda)
Vybrala bys tam teda něco lepšího? V ceně těch dvou kalhotek a může být plus 10,–Kč?