Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
3.12.10 15:20

bruni, igelitka je hnuska :lol: to je termínů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.12.10 15:24

ha, gladys byla rychlejší :mrgreen:
teď jsem prdla neluš spát pod otevřený okno, tak už jí svlíkat nebudu. ale pak jí zas dám vv do pulek či čč. :nevim: ona jak jen leží, tak ta hnuska má to nejtěžší mezi nožkama a na zadku, takže mrskat nohama vcelku může. ty pulky jsou na ní ještě dost tuhý a ona je prostě neuhýbe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.12.10 15:25

Takže výsledek měření Mkových setů v Lkových svrchňácích itti bitti je: chybí 6-7 cm na každé strané. Ale je fakt, že já ty Mkový sety mám už sražený praním a úplně se mi nepřekrývaly ani v Mkových kalhotkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
3.12.10 15:27

Jinak jsem si dnes pořídila 2* itti bitti a 2* náhradní set, pak jednu pastelku (na zkoušku) a jedny HD svrchňáky… takže mám konečně i reprezentativní plínky k doktorce :dance:

Jo a jinak jsem si koupila ještě šátek a kapsu Mam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.12.10 15:35
pomeranca píše:
Takže výsledek měření Mkových setů v Lkových svrchňácích itti bitti je: chybí 6-7 cm na každé strané. Ale je fakt, že já ty Mkový sety mám už sražený praním a úplně se mi nepřekrývaly ani v Mkových kalhotkách

hm, tak to je vcelku dost… díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.10 15:44
pomeranca píše:
Jinak jsem si dnes pořídila 2* itti bitti a 2* náhradní set, pak jednu pastelku (na zkoušku) a jedny HD svrchňáky… takže mám konečně i reprezentativní plínky k doktorce :dance:Jo a jinak jsem si koupila ještě šátek a kapsu Mam :pankac:

Dobrý, ale kdybys vždycky každou položku doplnila obrázkem, tam by to bylo lepší. Takhle je jeden jak detektiv Babočka :nevim:

Jinak aktuálně máme taky hnusku (igelitku, píšu si), protože spinkáme po procházce kočárkem. Hned jak se vzbudí, dostane látku, slibuju! A na cestě mám konečně ty snapky, ségra se mi stavila v Brně v Bráně k dětem.
Tu procházku byste měly vidět, akorát abych to ještě fotila nebo filmovala, na to nebyla ruka. Místa, kde jsem včera měla problém kočár v hlubokém sněhu vytlačit, dneska šel místy vzduchem, neb jsem zapřahla psinu a ona neumí povel POMALŮŮŮŮŮ! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
3.12.10 15:45
zuzanecka81 píše:
pomeranca píše:
hm, tak to je vcelku dost… díky! :kytka:

za málo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.10 15:45

Jo a nemáte někdo fotku, jak se přesně ta snapka instaluje? Abych mohla být za hvězdu :think:

• Citovat
  • Upravit
51750
3.12.10 15:46

Bruni fakt bych tu objednávku zrušila, s Malvíkem mám taky špatnou zkušenost. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.10 15:48
Katy2 píše:
Bruni fakt bych tu objednávku zrušila, s Malvíkem mám taky špatnou zkušenost. :cert:

Já teda počkám do pondělka a zavolám tam a jestli mi neřeknou, že to odeslali, tak to zruším. Já totiž platila předem, víš? :-(

• Citovat
  • Upravit
5393
3.12.10 15:48

bruni, počkej, ty zatím nemáš snappku? a jak zaděláváš ten novosklad? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.10 15:50
zuzanecka81 píše:
bruni, počkej, ty zatím nemáš snappku? a jak zaděláváš ten novosklad? :think:

Nezadělávám, dám mezi nožičky, kolem pasu, na to fleesové gatě, ty se zadělají sucháčem a je to, nehne se to.

• Citovat
  • Upravit
51750
3.12.10 15:52
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Bruni fakt bych tu objednávku zrušila, s Malvíkem mám taky špatnou zkušenost. :cert:
Já teda počkám do pondělka a zavolám tam a jestli mi neřeknou, že to odeslali, tak to zruším. Já totiž platila předem, víš? :-(

No hele každopádně bych to zrušila a nebo když už tak, tak za ty Kikko vybrala něco jiného, ony fakt za to nestojí, budou ti doma jen ležet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.12.10 15:57

Bruni a jaké máš flisáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.12.10 15:59
Katy2 píše:
No hele každopádně bych to zrušila a nebo když už tak, tak za ty Kikko vybrala něco jiného, ony fakt za to nestojí, budou ti doma jen ležet. :roll:

Heleď teď mi píšou mejla ohledně přeplatku. Objednávala jsem teda:
kalhotky KIKKO (2×129=258,–Kč)
KIKKO pleny - ty se mi měnit nechce
a místo dvou sponek jsem jim dneska napsala, ať pošlou tyhle pleny s kachničkama jakože repre třeba k doktorce (moje čč mám 20 let staré, nic proti nim teda)
Vybrala bys tam teda něco lepšího? V ceně těch dvou kalhotek a může být plus 10,–Kč?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí