Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:čč mám takyAchdarek píše:Aha… Ale zas nemáš takovej komín čč jako já
Na jednoAle něco už jsem prodala. Takže toho tolik nemám.
Achdarek píše: čč mám taky
Tohle jsou čč??? ![]()
Mám víííííc, ale celý bílý. ![]()
Brunifid píše:Achdarek píše: čč mám takyTohle jsou čč???
Mám víííííc, ale celý bílý.
Já ráda barvičky ![]()
Teda když koukám na tu cudnou čč hromádku od Achdárka, tak bych se měla zamyslet. Mám takové poličky dvě, narvané k prasknutí a pak jednu ve které mám jen kikko. a pak jednu narvanou vícevrstvýma ![]()
Gladys píše:
Teda když koukám na tu cudnou čč hromádku od Achdárka, tak bych se měla zamyslet. Mám takové poličky dvě, narvané k prasknutí a pak jednu ve které mám jen kikko. a pak jednu narvanou vícevrstvýma
No, jo, ale když já žádné nepodědila. Ale zas nemáš tolik kalhotovek, ne?
Tak holky dík za odpovědi
horší je , že teď mám v tom ještě větší guláš ![]()
ankasz píše:
horší je , že teď mám v tom ještě větší guláš
Neboj, za chvili to bude jasné.
Co se týče PUL svrchňáků já mám ráda thirsties.
Záleží zda chceš svrchňáky na čč na rovno nebo na kalhotové plenky?
ahoj!
tak mě včera neluš thirstiesky totálně prosrajdila. jsem je chtěla vydrbat, jenže ty bílé obruby zůstaly nažloutlé i po žlučáku. tak je dneska proženu pračkou. jak to máte vy, pustí to? ![]()
Achdarek: No to nemám, jenže já látkuju 14 dní i s cestou
Jestliže je kalhotkovka to, na co už se nic nedává navrch, tak ještě jednu a budu mít první…
ankasz píše:
horší je , že teď mám v tom ještě větší guláš
Achdarek píše:
Záleží zda chceš svrchňáky na čč na rovno nebo na kalhotové plenky?
A jaký je v tom rozdíl???
zuzanecka: Když posranou namydlím čč žlučákem, zůstane žlutá. Ale po vyprání to zmizí, z toho soudím, že není nutné, abych to v ruce vydrbala úplně do běla.
achdarku, kalhotkovek nemám tolik,i když… anavy, sijemdetem, 2×kissaluvs, 2×airhour, ellas house, 2×babylucy, 3×bumhugger, 2×bamboo extra…
Plus ještě 4× IV biofroté a 4×kissaluvs tvarované, ale to už je jen taková záložní varianta ![]()
Zuzanecko, mě u thirsties ty fleky zmizeli, když byli celou dobu namydlené a vlhké. Jakmile to jednou zaschne, tak mi už nějaký flíček zůstal.
Brunifid píše:
Jestliže je kalhotkovka to, na co už se nic nedává navrch, tak ještě jednu a budu mít první…
Podle mne na kalhotkovku přijdou ještě svrchňáky… je to tak?
Brunifid: super
, myslela jsem, že tu jsou samé zkušené látkařky a vida ![]()
Achdarek: Přes den bych chtěla dávat klasické čtverce a na noc nějakou kvalitní kalhotkovou plenku. Tak jsem myslela, že přes den bych koupila nějaké pul svrchňaky a na noc fleese ![]()
Gladys píše:
Zuzanecko, mě u thirsties ty fleky zmizeli, když byli celou dobu namydlené a vlhké. Jakmile to jednou zaschne, tak mi už nějaký flíček zůstal.
Mě to teda taky pustilo, pořádně jsem je osprchovala, pak namydlila žlučákem a hodila do kyble, pak vyprala a v pohodě jsou zase bílé.