Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
6.12.10 10:11

A tak holky-co byste mi doporučily na noc- když už se tak pořád ptám? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.12.10 10:13

Ankasz - já dávám flísové svrchňáky i na noc, ale já mám malé dítko, takže nemám zatím problém s tím že by navlhli. Měla jsem malou i ve flísákách 4 hodiny v autosedačce, a v pohodě, nic nebylo vlhké.

• Citovat
  • Upravit
10170
6.12.10 10:14

Bruni - na kalhotovou plenku jsou potřeba svrchňáky

Mně osobně některé svrchňáky přijdou třeba na čč narovnou lepší než jiné. Třeba thirsties jsou super najakýkoliv typ plen. Jedny svrchňáky ,co mám z etsy, mně na čč narovno vůbec nevyhovují,ale na kalhotovku jsou skvělé.

NA thirsties žádné fleky nemám, vždy se vypraly.

Tak jsem si aktualizovala článek na svém blogu. Tak to je moje aktuální výbava .

Jdu vařit oběd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.12.10 10:15
ankasz píše:
A tak holky-co byste mi doporučily na noc- když už se tak pořád ptám? :think:

Já na noc dávám plenku ze šijemdětem a na to dlouhé doma pletené vlňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.12.10 10:15
ankasz píše:
A tak holky-co byste mi doporučily na noc- když už se tak pořád ptám? :think:

Na noc něco z bambusu, nebo kikko bambusový čtverec na rovno, na to třeba dávám ještě čč na novosklad a svrchňáky. Záleží na tom jak často přebaluješ, mě se stane že spí i 9 hodin, ale ty kikko čč to vydrží. Anebo prefold od BabyIdea a na to vazavačku HHS nebo Disanu + svrchňáky.

• Citovat
  • Upravit
10170
6.12.10 10:17

To je děsný. Než člověk napíše jednu odpověd, tak takových příspěvků. Dětí spí, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.12.10 10:17

Holky, ty plenky ze šijemedětem jsou strašně podobný těm z anavy, že?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
6.12.10 10:18
Achdarek píše:
To je děsný. Než člověk napíše jednu odpověd, tak takových příspěvků. Dětí spí, co :mrgreen:

Nespí, leží vedle mě na hrací dece a povídáme si :)

• Citovat
  • Upravit
31594

Za mě na noc bamboo extra, dovnitř nějakou tlustou bambusovou vkládačku a navrch vlňáky, třeba disana, v přírodní barvě mi přijdou državější jak barvené. Dítě se vnoci napájelo mnohokrát, tudíž to chtělo něco fakt pořádného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
Achdarek píše:
To je děsný. Než člověk napíše jednu odpověd, tak takových příspěvků. Dětí spí, co :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.12.10 10:19
Achdarek píše:

Ne, loví ryby umělohmotným prutem.Až nabere kočku, budu muset zasáhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.12.10 10:20
petka.konecna píše:
Holky, ty plenky ze šijemedětem jsou strašně podobný těm z anavy, že?

Tak trochu. Anavy jsou obšívané, ŠD jsou obracené,mají švy schované. Ivuška ti to vysvětlí lépe.

Já osobně je mám nějak radši ŠD. JE to čistě subjektivní. Anavy POlince seděla dobře. A vydžela celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
6.12.10 10:21
Gladys píše:
Achdarek píše:
Ne, loví ryby umělohmotným prutem.Až nabere kočku, budu muset zasáhnout :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.12.10 10:22

Já myslela, že na noc ideálně PULky, protože ty jediné neprosáknou???

achdarek: Ad výbava - pak kdo je blázen :mrgreen:

Jestli se počítalo to, na co ještě přijdou kaťata, tak pár takových kousků už doma náhodou taky mám! :palec: :lol:

A my jdeme vstávat a pojedeme na plavání. :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
6.12.10 10:39

Bruni, na noc jsou lepší vlňáky, pokud je dítě celou noc v jedné plíně, tak se moč rozkládá. Mmch, ona se začne rozkládat už po 2h. No a odpařují se z ní různé látky, například amoniak, což člověk zjistí experimentálně, když po 2dnech strká plíny do pračky, tak je to síla :poblion: No a i když by pul měl propouštět páry, tak vpraxi to takne vždy je a ty látky se odpařují zpět na dětskou kůži, kdežto vlna umožňuje odpařování mimo plínu a pryč od těla.Plus to odpařování taky zajistí, že plína není na konci tolik mokrá,jako by byla v pul.
Měla jsem dítě přes noci v pul, když zrovna vlňáky byly v údržbě, ale jinak vždycky vlna. a po těch pul to zkrátka nebylo ideální.Sice přes den jedem převážně v pul, protože údržbu vlny já nerada,ale přes noc jenahraditelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure