Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No já když jdu s malou k dr., tak sestra i dr. nejdříve obdivují látkovky a pak její velké kukadla. ![]()
Mabit zajimave postrehy doktorky…ja mam taky malounna nocnv hnusce…si porad rikam co vyjde za par let najevo( z hnusek)… No doufam tedy,ze nic…ale nevim,nevim ![]()
Katy
a nestve te trochu ze oci az na druhym miste
![]()
bramburka81 píše:
Já jsem práskač, Halucinka má holčičku Marianu
.
Jé, supér.
Brambůrko, podrobnosti nějaké by nebyli?
K nám do Dubna se to ještě nějak nedoneslo . Sím, sím.
Gladys píše:
Brambůrko, podrobnosti nějaké by nebyli?K nám do Dubna se to ještě nějak nedoneslo . Sím, sím.
Na to samé jsem se chtěla teď zeptat, zda by nebyly podrobnosti. ALe byla to asi rychlost, když včera večer si ještě se mnou psala, že se pořád nic neděje, že u malého to aspoň nějak postupovalo a teď nic. Ještě jsem jí napsala, že každé těhotenství je jiné. ![]()
Maminy, jaké by jste doporučily vlněné svrchňáky na čč na rovno, nejlépe, aby měly nějaké gumičky kolem nožiček? Na použití přes den? Nějaké tipy?
Předem dík.
Mahja píše:
Maminy, jaké by jste doporučily vlněné svrchňáky na čč na rovno, nejlépe, aby měly nějaké gumičky kolem nožiček? Na použití přes den? Nějaké tipy?Předem dík.
No záleží jak myslíš gumičky kolem nožiček? Ono téměř všechny vlňáčky na zapínání mají gumičky. Pokud myslíš gumičky jako jsou třeba u PUL svrchník kalhotek, jako ty dvojté, tak to u vňáčků asi nenajdeš. ![]()
vlňáky s gumičkami, baby idea wool cover mají jakoby dvojité gumičky, ale pozor, jsou na patentky a ty se vytrhávají
Na plíny ny rovno by asi šli. Ale teda stačí jeden boban a s těma vlňákama je ta likvidace na dlouho ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:No záleží jak myslíš gumičky kolem nožiček? Ono téměř všechny vlňáčky na zapínání mají gumičky. Pokud myslíš gumičky jako jsou třeba u PUL svrchník kalhotek, jako ty dvojté, tak to u vňáčků asi nenajdeš.
Maminy, jaké by jste doporučily vlněné svrchňáky na čč na rovno, nejlépe, aby měly nějaké gumičky kolem nožiček? Na použití přes den? Nějaké tipy?Předem dík.
A co tyto?
vlňáky
Suché zipy - nemá ráda. Má už jen thirsties, ale tam jsou v pohodě. A pak ještě na vlńácích SWD a tak furt uvažuji nad tím, zda je odpárat a nacvakat tam patentky.
NA čč na rovno používám vlňáky SWD. S jiným zkušenost nemám.
Mahjo prostě musíš vychytat až se malý vykadí, pak mu ty vlňáčky s plínou na rovno dát, jinak je to fakt pak pracné. Ty od BI vlňáčky jsem neměla, ale viděla jsem je, no a pocitovně jsou na mě dost nepoddajné, určitě nejsou to co Anavy vlňáčky, ty jsou krásně jemňoučké, ale tak to ty už víš, když se ti zrovna suší. ![]()
Gladys píše:
vlňáky s gumičkami, baby idea wool cover mají jakoby dvojité gumičky, ale pozor, jsou na patentky a ty se vytrhávajíNa plíny ny rovno by asi šli. Ale teda stačí jeden boban a s těma vlňákama je ta likvidace na dlouho
[/citac
Gladys píše:
vlňáky s gumičkami, baby idea wool cover mají jakoby dvojité gumičky, ale pozor, jsou na patentky a ty se vytrhávajíNa plíny ny rovno by asi šli. Ale teda stačí jeden boban a s těma vlňákama je ta likvidace na dlouho
Ráno, než se vykadí, tak mu dávám PULky, ale potřebuji pak něco přes den, protože ty PUL kalhotky jsou teď pro něj kolem nožek agresivní. Zrovna má na sobě Anavy, ale chce to ještě jedny…
Katy2 píše:
Mahjo prostě musíš vychytat až se malý vykadí, pak mu ty vlňáčky s plínou na rovno dát, jinak je to fakt pak pracné. Ty od BI vlňáčky jsem neměla, ale viděla jsem je, no a pocitovně jsou na mě dost nepoddajné, určitě nejsou to co Anavy vlňáčky, ty jsou krásně jemňoučké, ale tak to ty už víš, když se ti zrovna suší.
už je máme na prdelce, to víš, kamínka krásně hřejou… a schlo to docela rychle, dala jsem pak do lanolinu i ty shortiesky, tak ty budou trochu trvat, než proschnou.....
Mahja píše:Katy2 píše:už je máme na prdelce, to víš, kamínka krásně hřejou… a schlo to docela rychle, dala jsem pak do lanolinu i ty shortiesky, tak ty budou trochu trvat, než proschnou.....
Mahjo prostě musíš vychytat až se malý vykadí, pak mu ty vlňáčky s plínou na rovno dát, jinak je to fakt pak pracné. Ty od BI vlňáčky jsem neměla, ale viděla jsem je, no a pocitovně jsou na mě dost nepoddajné, určitě nejsou to co Anavy vlňáčky, ty jsou krásně jemňoučké, ale tak to ty už víš, když se ti zrovna suší.
A kde je foto? Hele jsem teda zvědavá jak budou po jedné lázni držet, ale myslím že budou potřebovat ještě aspoň jednu, ale tak to zjistíš. JO a kdyby jsi objednávala další Anavy tak dej vědět, bych to zfoukla s tebou. ![]()