Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
7.12.10 15:55
Gladys píše:
mabit, to je otazka, cim krmit. No a ten nutrilon cesky, to jsi psala, ze jste meli vejce, ten jsi nezkousela znovu dat? Zrejme mu vyhovoval, chapu, ze je to palka, ale treba je fakt v necem jiny. Na netu urcite bude slozeni toho ceskeho, tak porovnej. Podle me ten polsky byt jiny muze.
Pak samozrejme zalezi, jak moc je to s temi alergiemi vazne, na co ty alergie jsou, asi je rozdil alergie na orechy a nebo pokud mas primo ABKM. Mozna by nebylo spatne se poradit primo s nejakym alergologem zamerenym na deti, odbornikem, vsisnout se do nejake vyhlasene poradny a zeptat se, zda to HA je u vas fakt nutny

Gladys - já jsem to porovnávala - měla jsem vedle sebe krabici českého nutrilonu a krabici bebilonu a rozdíl tam teda není - ale já porovnávala ty obyčejné a AR, a mabit má to HA a to nevím, ale bylo by divné kdyby tam byl rozdíl, když v těch dvou není.

Já jsem taky alrgik, manžel není a po poradě s mým alergologem a dětským alergologem nedávám HA - není to nutné, prý jí to stejně tolik nepomůže a jestli zdědila geny a má to někde v sobě tak se jí ta alergie stejně jednou rozjede, je to jen otázka času a účinnost UM HA není prý až tak prokázana. Jediné co je prokázané je účinnost MM. Tohle mi řekli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5173
7.12.10 15:57

no holky tak jsme ještě zkoušeli sunar ha,hami a to byl břichabol a hipp je od ukončeného 4 měsíce to ještě nemůžeme :roll: malej spí náááádherně od porodnice celou noc v tahu :wink: ,ale jde hlavně o barvu tý stolice u beby-od kamarádky vím ( studuje medicínu),že když u miminka není stolice žlutá popř. světle zelená u dětí na UM tak ta um nesedí a dělá neplechu ve střevech,což se neprojeví hned,ale klíďo za pár let různými poruchy zažívání :think: takže bebu proto nechci dávat.Ha dávám kvůli mě jsem alergická prach ,pyl,roztoči a včelí píchnutí. Tak aby malej alegii neměl nebo ne tak velkou. Takže se HA vzdát nechci…dneska jsem koupila český nutrilon tak vyzkouším a uvidím a když bude vyhovovat tak zůstanem u něj.Ono se říká,že když se začne s příkrmy tak pak děti tu UM snáší líp,tak jí můžu změnit pak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
7.12.10 15:58
petka.konecna píše:
Gladys píše:
mabit, to je otazka, cim krmit. No a ten nutrilon cesky, to jsi psala, ze jste meli vejce, ten jsi nezkousela znovu dat? Zrejme mu vyhovoval, chapu, ze je to palka, ale treba je fakt v necem jiny. Na netu urcite bude slozeni toho ceskeho, tak porovnej. Podle me ten polsky byt jiny muze.
Pak samozrejme zalezi, jak moc je to s temi alergiemi vazne, na co ty alergie jsou, asi je rozdil alergie na orechy a nebo pokud mas primo ABKM. Mozna by nebylo spatne se poradit primo s nejakym alergologem zamerenym na deti, odbornikem, vsisnout se do nejake vyhlasene poradny a zeptat se, zda to HA je u vas fakt nutny

Gladys - já jsem to porovnávala - měla jsem vedle sebe krabici českého nutrilonu a krabici bebilonu a rozdíl tam teda není - ale já porovnávala ty obyčejné a AR, a mabit má to HA a to nevím, ale bylo by divné kdyby tam byl rozdíl, když v těch dvou není.

Já jsem taky alrgik, manžel není a po poradě s mým alergologem a dětským alergologem nedávám HA - není to nutné, prý jí to stejně tolik nepomůže a jestli zdědila geny a má to někde v sobě tak se jí ta alergie stejně jednou rozjede, je to jen otázka času a účinnost UM HA není prý až tak prokázana. Jediné co je prokázané je účinnost MM. Tohle mi řekli :nevim:

ty jo hele asi si zavolám na alergologii,abych sebe a malýho netrápila a nebyloto k ho.nu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.12.10 16:05

Tak jsem koukala na stránky brány k dětem a prý při koupi šátku babylonia zdarma jedna HD pastelka… (dneska, zítra a pozítří) Hádejte, co jsem si koupila v pátek? Jo, šátek babylonia mj. jednu pastelku :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.12.10 16:14
mabit píše:
petka.konecna píše:
Gladys píše:

Já jsem taky alrgik, manžel není a po poradě s mým alergologem a dětským alergologem nedávám HA - není to nutné, prý jí to stejně tolik nepomůže a jestli zdědila geny a má to někde v sobě tak se jí ta alergie stejně jednou rozjede, je to jen otázka času a účinnost UM HA není prý až tak prokázana. Jediné co je prokázané je účinnost MM. Tohle mi řekli :nevim:
ty jo hele asi si zavolám na alergologii,abych sebe a malýho netrápila a nebyloto k ho.nu

Zkus zavolat, jsem zvědavá na každý názor, já se ptala dvou alergologů a v podstatě se shodli na tom, že účinnost není prokázaná. Jsem alergická v podstatě na totéž co ty - pyly, roztoče. Ptali se mě oba jestli jsem alergik na nějaké jídlo, mlíko atd, a to nejsem, takže říkali že nemusíme dávat HA. Já tomu prdku rozumím - říkám jen to co jsem zjsitila od nich.

• Citovat
  • Upravit
31594
7.12.10 16:20

mabit, ja tomu zas az tak nerozumim, ale podle me, pokud nejsi alergik vyslovene na nejakou potravinu, tak mi prijde HA zcestne. Fakt bych to resila s alergoogem a asi teda ne s doktorkou, kteoru ocividne sponzoruje Beba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.12.10 17:42

Pomeranca to je dobra smula…a nemuzes to jeste nejak zrusit a objednat znovu?

Mabit ja bych to taky projednala s alergologem…alergii na pyl a prach ma 90% populace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.12.10 17:48

zdravím holky
tak k nutrilonu -bebilonu- my dáváme taky již bebilon, neb nám ho vozí paní z OV - minule až domů :dance: složení je totožné

ad HA -já jsem alergil - pyly, ovečky, pejsi, roztoče, prach -a ze začátku jak byli malí jsme HA kupovali(stejně jako UM pro nedonošence taky není HA a ten jedli ze začátku, resp. pak jenom malá do nějakého 2. měsíce), pak jsem se na to vyprdli, i když naše pediatrička byla pro HA - ještě doteď kojím, sice už to není moc,ale furt dostávají ještě moje mlíko a k tomu ten bebilon a mám stejný názor na to, nějaké UM nemůže nahradit MM -toť můj názor, alergie na potraviny taky nemáme ani jeden, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.12.10 18:52
Mirii píše:
alergii na pyl a prach ma 90% populace :lol:

Já ne!!!
Ale to se vlastně nepočítá, neb nejsem normální. :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.12.10 18:54

Jinak jak jste tu řešily pití MM - já dopíjela, když zbylo, proč ne. A proč by to nemohl pes, to mi není jasný. Když může žrát chemlonový bobule.....

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.12.10 19:29

Zkušené látkařky - zkoušeli jste někdy toto:

Dekalcifikační kůra na tvrdé pleny
Rozpusťte 1-2 sáčky (á 100g) kyseliny citrónové v horké vodě (2-3 l) a vyprané pleny ponořte do roztoku na delší dobu, poté vymáchejte jako obvykle. (http://www.latkovepleny.info/index.php?…)

• Citovat
  • Upravit
5173
7.12.10 21:16

tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení taky 8-o tak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku :dance: páč jí Honzík strašně potřeboval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.12.10 21:19
mabit píše:
tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení taky 8-o tak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku :dance: páč jí Honzík strašně potřeboval :mrgreen:

haha tak to je mazec, manžel jim tehdy kvůli toho volal, hovořil s tou jejich nutriční poradkyní a ta říkala, že jedině HA, že na to opravdu mají studie, mám pocit, že mu snad posílala i odkaz… my jsme to vyhodnotili tak, že chtějí draze prodat a vyprdli jsme se na to a teď čtu toto :roll: :mrgreen: ještě že tak já bych se ne HA nebála

jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí :roll: , tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.12.10 21:21
Boriska píše:
mabit píše:
tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení taky 8-o tak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku :dance: páč jí Honzík strašně potřeboval :mrgreen:

haha tak to je mazec, manžel jim tehdy kvůli toho volal, hovořil s tou jejich nutriční poradkyní a ta říkala, že jedině HA, že na to opravdu mají studie, mám pocit, že mu snad posílala i odkaz… my jsme to vyhodnotili tak, že chtějí draze prodat a vyprdli jsme se na to a teď čtu toto :roll: :mrgreen: ještě že tak já bych se ne HA nebála

jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí :roll: , tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000 :mrgreen:

Boris neeeeeeeeeeeeee, stačila by sušička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.12.10 21:23
Katy2 píše:
Boriska píše:
mabit píše:

jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí :roll: , tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000 :mrgreen:
Boris neeeeeeeeeeeeee, stačila by sušička. :lol:

jj ta sušička vyjde o trochu levněji :think:
no a co bych ještě měla kvůli plín pořizovat, ať mě manžel rovnou střelí někomu jinému? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure