Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
7.12.10 21:29
Boriska píše:
Katy2 píše:
Boriska píše:
mabit píše:
tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení taky 8-o tak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku :dance: páč jí Honzík strašně potřeboval :mrgreen:

haha tak to je mazec, manžel jim tehdy kvůli toho volal, hovořil s tou jejich nutriční poradkyní a ta říkala, že jedině HA, že na to opravdu mají studie, mám pocit, že mu snad posílala i odkaz… my jsme to vyhodnotili tak, že chtějí draze prodat a vyprdli jsme se na to a teď čtu toto :roll: :mrgreen: ještě že tak já bych se ne HA nebála

jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí :roll: , tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000 :mrgreen:
Boris neeeeeeeeeeeeee, stačila by sušička. :lol:
jj ta sušička vyjde o trochu levněji :think:
no a co bych ještě měla kvůli plín pořizovat, ať mě manžel rovnou střelí někomu jinému? :lol:

Hmmm, myslím že sušička už bude stačit. No ale aby jsi jí patřině využila i do budoucna, tak by to chtělo ještě asi jedny dvojčátka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.12.10 21:39
Katy2 píše:
Boriska píše:
Katy2 píše:
Boriska píše:
mabit píše:
tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení taky 8-o tak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku :dance: páč jí Honzík strašně potřeboval :mrgreen:

haha tak to je mazec, manžel jim tehdy kvůli toho volal, hovořil s tou jejich nutriční poradkyní a ta říkala, že jedině HA, že na to opravdu mají studie, mám pocit, že mu snad posílala i odkaz… my jsme to vyhodnotili tak, že chtějí draze prodat a vyprdli jsme se na to a teď čtu toto :roll: :mrgreen: ještě že tak já bych se ne HA nebála

jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí :roll: , tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000 :mrgreen:
Boris neeeeeeeeeeeeee, stačila by sušička. :lol:
jj ta sušička vyjde o trochu levněji :think:
no a co bych ještě měla kvůli plín pořizovat, ať mě manžel rovnou střelí někomu jinému? :lol:
Hmmm, myslím že sušička už bude stačit. No ale aby jsi jí patřině využila i do budoucna, tak by to chtělo ještě asi jedny dvojčátka. :mrgreen:

katy - tak to jo, a živit nás bude kdo? české školství? a neodstěhovala ses náhodou někde do zahraničí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.12.10 07:33

To je fakt s tím schnutím. Když večer pověsím prádlo, tak jediné, na co se můžu skutečnou spolehnout, že bude ráno suché, jsou čtverce. Po sušičce jsem ani nikdy netoužila, když z visaček vidím, že půlku prádla bych tam stejně dát nesměla. A věšení mi nevadí.
Jo ty bambusové Kikka čtverce jsou úúúúžasné, jsem zvědavá, jak dlouho vydrží.

• Citovat
  • Upravit
5393
8.12.10 08:43

ahoj!
mabit, já nutně potřebovala ty anavy čtyři :mrgreen: už se na ně těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.12.10 08:52

MABIT - už jsem si myslela že sis založila novou diskuzi ohledně toho HA mlíka, ale koukám že ne - tak se tam koukní třeba něco nového zjistíš https://www.emimino.cz/…mleko-56876/

• Citovat
  • Upravit
3929
8.12.10 09:00
ankasz píše:
Mám vybrané dvoje vlńáčky- jednovelikostní Anavy a pak natahovací popoliny - a na ty se chci zeptat- máte je někdo , netáhnou mimča v pase- ta moja kočanka má totiž solidní břušek tak nevím no- děkuju moc za odpovědi :mavam:

Anko, já popoliny natahovací mám (proužkaté)…eMka (od 5ti kg) Malá má něco maličko přes 5kg..taky jsem se bála, jestli jí to nebude tlačit na bříšku, ale myslím, že úplně v poho (a to po papání má bříško velké jako hrošík). Hezky se roztáhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.12.10 09:09
zuzanecka81 píše:
ahoj!
mabit, já nutně potřebovala ty anavy čtyři :mrgreen: už se na ně těším!

Které že konkrétně? Ne že bych něco potřebovala, já jen aby řeč nestála 8-)

• Citovat
  • Upravit
5393
8.12.10 09:59

bruni, dvě aio - zelenou a růžovou a pak jednovelikostní na patentky: http://www.anavy.cz/…zove-prouzky
a druhá růžovka
 http://www.anavy.cz/…ierno-ruzova

a včera mi anavy plenku ukazovala kamarádka. já je zatím naživo neviděla. a jsou fakt suprovní! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.12.10 10:17

zuzanecka: Tak ty jsou krásný :palec: Ale těch peněz..... :roll:
Mně se líbilo tohle http://www.anavy.cz/…plenka-vel-S

A dneska jsem ji nechala v hnusce, páč ráno vždycky kadí, tak aby jí to zas někde neproteklo a že ji pak dám do něčeho hezčího. A ano, uhodly jste, ještě nekadila :lol:

• Citovat
  • Upravit
4742
8.12.10 10:28

Katy
Hádej co mám??? Kdy přijedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.12.10 10:28

Zas se budu mazlinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.12.10 10:56

Mahja: Jééé co to je? To vypadá hebounce :-)

• Citovat
  • Upravit
4742
8.12.10 11:12
Brunifid píše:
Mahja: Jééé co to je? To vypadá hebounce :-)

Brunifid
Nová Anavy AIO :-) A heboučká opravdu je.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.12.10 11:16
Mahja píše:
Brunifid
Nová Anavy AIO :-) A heboučká opravdu je.....

Tuhle barvu na webu Anavy nevidím, mají tam tři jiné. Ale vypadá nádherně, to jo :palec:

• Citovat
  • Upravit
4742
8.12.10 11:20

Brunifid
Tak už asi není, původně byl u ní napsán 1 ks…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure