Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Boriska píše:Katy2 píše:jj ta sušička vyjde o trochu levnějiBoriska píše:Boris neeeeeeeeeeeeee, stačila by sušička.mabit píše:
tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení takytak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku
páč jí Honzík strašně potřeboval
haha tak to je mazec, manžel jim tehdy kvůli toho volal, hovořil s tou jejich nutriční poradkyní a ta říkala, že jedině HA, že na to opravdu mají studie, mám pocit, že mu snad posílala i odkaz… my jsme to vyhodnotili tak, že chtějí draze prodat a vyprdli jsme se na to a teď čtu toto
jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí![]()
ještě že tak já bych se ne HA nebála
, tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000
no a co bych ještě měla kvůli plín pořizovat, ať mě manžel rovnou střelí někomu jinému?
Hmmm, myslím že sušička už bude stačit. No ale aby jsi jí patřině využila i do budoucna, tak by to chtělo ještě asi jedny dvojčátka. ![]()
Katy2 píše:Boriska píše:Hmmm, myslím že sušička už bude stačit. No ale aby jsi jí patřině využila i do budoucna, tak by to chtělo ještě asi jedny dvojčátka.Katy2 píše:jj ta sušička vyjde o trochu levnějiBoriska píše:Boris neeeeeeeeeeeeee, stačila by sušička.mabit píše:
tak jsem psala dotaz na nutricia.cz a oni mi odepsali,že comfort to má taky štěpený a že můžu dávat taky ten,že je hypoalergení takytak teď v tom mám teda ordel tuplem..jo koupila jsem si na anavy.cz novou plínku
páč jí Honzík strašně potřeboval
haha tak to je mazec, manžel jim tehdy kvůli toho volal, hovořil s tou jejich nutriční poradkyní a ta říkala, že jedině HA, že na to opravdu mají studie, mám pocit, že mu snad posílala i odkaz… my jsme to vyhodnotili tak, že chtějí draze prodat a vyprdli jsme se na to a teď čtu toto
jsem si vždycky přála hodně kapsovek a kalhotovek a když teď vidím to schnutí![]()
ještě že tak já bych se ne HA nebála
, tak jsem ráda za disany a bambusové kika… bych potřebovala další šňůry a plíny k tomu za 20.000
no a co bych ještě měla kvůli plín pořizovat, ať mě manžel rovnou střelí někomu jinému?
katy - tak to jo, a živit nás bude kdo? české školství? a neodstěhovala ses náhodou někde do zahraničí ![]()
To je fakt s tím schnutím. Když večer pověsím prádlo, tak jediné, na co se můžu skutečnou spolehnout, že bude ráno suché, jsou čtverce. Po sušičce jsem ani nikdy netoužila, když z visaček vidím, že půlku prádla bych tam stejně dát nesměla. A věšení mi nevadí.
Jo ty bambusové Kikka čtverce jsou úúúúžasné, jsem zvědavá, jak dlouho vydrží.
ahoj!
mabit, já nutně potřebovala ty anavy čtyři
už se na ně těším!
MABIT - už jsem si myslela že sis založila novou diskuzi ohledně toho HA mlíka, ale koukám že ne - tak se tam koukní třeba něco nového zjistíš https://www.emimino.cz/…mleko-56876/
ankasz píše:
Mám vybrané dvoje vlńáčky- jednovelikostní Anavy a pak natahovací popoliny - a na ty se chci zeptat- máte je někdo , netáhnou mimča v pase- ta moja kočanka má totiž solidní břušek tak nevím no- děkuju moc za odpovědi
Anko, já popoliny natahovací mám (proužkaté)…eMka (od 5ti kg) Malá má něco maličko přes 5kg..taky jsem se bála, jestli jí to nebude tlačit na bříšku, ale myslím, že úplně v poho (a to po papání má bříško velké jako hrošík). Hezky se roztáhnou.
zuzanecka81 píše:
ahoj!
mabit, já nutně potřebovala ty anavy čtyřiuž se na ně těším!
Které že konkrétně? Ne že bych něco potřebovala, já jen aby řeč nestála ![]()
bruni, dvě aio - zelenou a růžovou a pak jednovelikostní na patentky: http://www.anavy.cz/…zove-prouzky
a druhá růžovka
http://www.anavy.cz/…ierno-ruzova
a včera mi anavy plenku ukazovala kamarádka. já je zatím naživo neviděla. a jsou fakt suprovní! ![]()
zuzanecka: Tak ty jsou krásný
Ale těch peněz..... ![]()
Mně se líbilo tohle http://www.anavy.cz/…plenka-vel-S
A dneska jsem ji nechala v hnusce, páč ráno vždycky kadí, tak aby jí to zas někde neproteklo a že ji pak dám do něčeho hezčího. A ano, uhodly jste, ještě nekadila ![]()
Brunifid píše:
Mahja: Jééé co to je? To vypadá hebounce
Brunifid
Nová Anavy AIO
A heboučká opravdu je.....
Mahja píše:
Brunifid
Nová Anavy AIOA heboučká opravdu je.....
Tuhle barvu na webu Anavy nevidím, mají tam tři jiné. Ale vypadá nádherně, to jo ![]()