Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
9.12.10 13:06

Jinak my máme dva roky a tak deset kilo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 13:09
Mahja píše:

Až ve dvou letech? Tak to je dobrý, koukala jsem na zásobu jednorázovek a nevím, kolik mám času na to je sdělat. Tak to je v pohodě, mám tam několik balíků 4-9kg.

• Citovat
  • Upravit
4742
9.12.10 13:19
Brunifid píše:
Mahja píše:
Až ve dvou letech? Tak to je dobrý, koukala jsem na zásobu jednorázovek a nevím, kolik mám času na to je sdělat. Tak to je v pohodě, mám tam několik balíků 4-9kg.

Podle toho jakého máš jedlíka…
My jsme frfňáci od mala…,ale má to mít po kom já měla 11 kilo ve třech letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.12.10 13:26

My jsme měli 10kg někdy v 9m, ale to už mu hnusky 4-9kg byli malý a nedostačující.

dudlík, nikdy ho nechtěl a před pár dny ho sebral nějakému chlapečkovi v Človíčkově, strčil do pusy a nechtěl vydat. Taky má poslední dobou tendence ocucávat různé oblé předměty.
No ale přece mu ho nedám ve 20m :zed: (manžel by dal :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 13:38

Ona přibírá 20dkg týdně, ale ono se to časem zpomalí, že jo. Tak to je nějak snad sděláme, budu to dávat přes noc a je to. A třeba i na ven a tak, přece je nevyhodím.
Počítám s tím, že jestli bude akční, tak to všechno vyběhá a ta váha tak nahoru nepůjde. Baculka nemá být po kom :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.12.10 13:42
Gladys píše:
No ale přece mu ho nedám ve 20m :zed: (

A prooooooč? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
9.12.10 13:52

Mahjo, malej je profík, jak sladil barvu dudlíku k plínce! A to bodýčko, to je z těch nových barev od ManyMonths?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.12.10 13:54
Brunifid píše:
Gladys píše:
No ale přece mu ho nedám ve 20m :zed: (
A prooooooč? :mrgreen:

No, musím říct, že sousedka od naproti má holčičku starší, než tři roky a ta s dudlíkem chodí po cestě, do obchodu (pokud vylezou z baráku, jsou věčně zavření…), což se mi už fakt nelíbí…

No, s tím přibíráním později už to jde víc pomalu…I to co nesní, tak vyběhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.12.10 13:57
Brunifid píše:
Mahja píše:
Až ve dvou letech? Tak to je dobrý, koukala jsem na zásobu jednorázovek a nevím, kolik mám času na to je sdělat. Tak to je v pohodě, mám tam několik balíků 4-9kg.

Ondra měl 9 kg v necelých 9 měsících :lol: To je fakt horozně individuální, ale myslím, že hnusky do 9 kg byly Klárce ještě někdy v roce, to měla 12 kg.

Jinak my už jsme asi týden na noc bez plínek (u Klárky samozřejmě :lol: ) a dobrý. Zato Ondra ještě nočník nepoznal, Klárka už v jeho věku měla skoro všechno kadění do nočníku, jenže ona už seděla, on ještě ani omylem nevydrží sedět, natož aby se sám posadil :think: Tak jsem zvědavá, jak to bude u něj s odpleněním. Navíc kadí úplně nevyspytatelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 14:02
ivuska.h píše:
on ještě ani omylem nevydrží sedět, natož aby se sám posadil :think:

To je mu cca 10 měsíců? To jsem asi spadla z višně, když čekám, kdy už beruška (2,5 měsíce) poleze, že? :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
9.12.10 14:15

Brunifid - malá má 6,75 a dobíráme ještě hnusky číslo 1, které jsou tuším do pěti kil - ve dvojce mi dítě plave a hovňouse tečou až k uším :) :)

• Citovat
  • Upravit
10713
9.12.10 14:45

Nooo tak Šimon asi bude mít těch 9 kilo teď, nebo velmi brzy :-D každé dítě je jiné, ale zase holky tak rychle nerostou, takže klíííd :-)
A co se plínek týče, taky jsem na něj dala plínky do 6 kil, i když už měl víc (mamka mi v dobré víře koupila balík pamprsek, prý abych se po SC tak nenamáhala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.12.10 15:00
Brunifid píše:
ivuska.h píše:
on ještě ani omylem nevydrží sedět, natož aby se sám posadil :think:
To je mu cca 10 měsíců? To jsem asi spadla z višně, když čekám, kdy už beruška (2,5 měsíce) poleze, že? :oops:

Včera mu bylo 10 měsíců. Jasně, jsou děti, co lezou už v půl roce, ale to je spíš výjimka, standard je myslím tak v těch 8-9 měsích. O. se zatím jen plazí, přitahuje se rukama a nohama se trošku odráží. Ale vleze už tímto stylem všude, po bytě se už perfektně orientuje, ví, kde jsou hračky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 15:01

Mně teda jediné, z čeho hovňousy fakt netečou, jsou hnusky. Jsme možná levá, ale v látce to teče daleko víc. Na záda teda až úplně ne, spíš to projde kolem nožičky - no stalo se tak 3×, abych zas nepřeháněla, ale ten „pocit jistoty a bezpečí“ v té látce holt takový nemám :mrgreen:

A zdál se mi sen, až jsem se vzbudila: Jela jsem k doktorce jako frajerka s tím, že dám látku. S sebou samozřejmě rezervní látkovky. U doktorky rozbalím - a hovna a všude, až na zádech a v botičkách, jak byla malá zmačklá v autosedačce, teď mi to ničím nešlo otřít, oblečění náhradní jsem si nevzala. Fakt jsem se z toho probudila s tím, že jsem si měla vzít i náhradní oblečení… :oops:
No nic, jdeme ven, když tam padají tak krásný bílý sr…y :-? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.12.10 15:02
ivuska.h píše:
Včera mu bylo 10 měsíců. Jasně, jsou děti, co lezou už v půl roce, ale to je spíš výjimka, standard je myslím tak v těch 8-9 měsích. O. se zatím jen plazí, přitahuje se rukama a nohama se trošku odráží. Ale vleze už tímto stylem všude, po bytě se už perfektně orientuje, ví, kde jsou hračky a tak.

Přeměna ze savce na plaza? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure