Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
8.12.10 23:20

Achdarku ty fleecaky jsou kraaaaaasny! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
9.12.10 09:17

Achdarku, fakt moc hezký :) .. pochopila jsem to správně, že jsi je šila sama? .. nebo co to je Irma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.12.10 09:21

Prosím o radu
Koupila jsem si Bambusovo-konopný flís z kolika vrstev mám našít ty vkládačky?
A pak mám ještě ten Bambusový aksamit a taky by mě zajímalo jak vrstevné to mám našít. Díky.

• Citovat
  • Upravit
10713
9.12.10 10:13
evi., píše:
Achdarku, fakt moc hezký :) .. pochopila jsem to správně, že jsi je šila sama? .. nebo co to je Irma?

Irma je flísová deka z Ikey za 29 korun ;-) Já si z ní našmikala separačky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.12.10 10:20

Achdarku ses sikula! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
9.12.10 10:38

Aha, no super :)

Achdarku, to máš vlastní sřih nebo někde z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.12.10 11:06
evi., píše:
Aha, no super :)Achdarku, to máš vlastní sřih nebo někde z netu?

flísáčky suprovní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.12.10 11:10
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 11:22

Mahja: Takové velké dítě s dudákem??? To už mluví, ne? Ta naše beruška dudáka nechce. Když byla úplně malinká (do měsíce), povedlo se jí ho chvilkama dudat, ne že by o něj nějak extra stála. A teď ho už nechce vůbec, to ho ani nevezme do pusinky a když omylem jo, tak ho umí vyflusnout veeeelkým obloukem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Achdareka
9.12.10 11:30
evi., píše:
Aha, no super :)Achdarku, to máš vlastní sřih nebo někde z netu?

Obkreslila jsem si kapsovku od SWD. Ale vzhledem k tomu, jak šiji křivě, tak je stejně trochu jinak.

Jinak děkuji za pochvaly. :dance: Fakt z toho mám radost, jak pěkně to šití jde. Už se těším až se zlepším a nakoupím nějkaé látky na šijem dětem.

PEtko - já si šila vkládačky jen ze dvou vrtev. Ale mám různě široké a různě je překládám. takže mám něco jako nudli , twofold a prefold od BI. Nechtělo se mi sešít víc vrtev dohromady kvůli schnutí. Takhle schnou docela rychle.

Mahja - ta plneka vypadá fakt pěkně. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4742
9.12.10 11:45
Brunifid píše:
Mahja: Takové velké dítě s dudákem??? To už mluví, ne? Ta naše beruška dudáka nechce. Když byla úplně malinká (do měsíce), povedlo se jí ho chvilkama dudat, ne že by o něj nějak extra stála. A teď ho už nechce vůbec, to ho ani nevezme do pusinky a když omylem jo, tak ho umí vyflusnout veeeelkým obloukem :mrgreen:

On právě, jak byl mimino, tak dudlík nechtěl vůbec, naučil se to, až byl starší, přes den ho nemá vůbec, ale vždycky se mu podaří nějaký a odněkud vyhrabat, malý Coperfield. A zrovna si jeden na té posteli vyhrabal, idkyž to vypadá blbě, tak jsem mu ho nechala, on by totiž tak v klidu při tom přebalování neležel, natož se nechat vyfotit..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.12.10 12:31

jj díkuž tu diskuzi čtu :-) holky včera mi přišla plínka z abavy a dneska na rehebilitaci byla cvičitělka úplně nadšená co to má Honzík na prdeli(y) :oops: :mrgreen: prej jí volala moje dětská mudra ,že jí tam posílá maminku látkařku,tak ať se pokochá :mrgreen: prej jsem zase jediná,která tam chodí s dětskem v látce … :nevim: já jsem fakt tady v jh asi jedinej exot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 12:39

Kdy tak asi bude mít to moje dítě 9kg? Když teď má tak těch pět?

Mahja: A jak se učí větší dítě na dudák? To by mě už asi nenapadlo mu ho nabízet :think:

mabit: Jenže na Tebe koukaj jako na HEZKÝHO exota!!! :roll: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
31594
9.12.10 12:41

vkládačky, dala bych maximálně 3vrstvy a možná spíš radši 2, ono to pak pekelně dlouho schne. Radši našij dlouhé a můžeš je překládat. Akorát ty dlouhé je dobré prošít ještě středem, mají občas tendence se kroutit.
A nebo teda něco jako vícevrstvou ze 2vrstev a na ni jde ještě přišít „chobot“, kdybys ještě chtěla zvýšit savost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.12.10 13:04
Brunifid píše:
Kdy tak asi bude mít to moje dítě 9kg? Když teď má tak těch pět?

Mahja: A jak se učí větší dítě na dudák? To by mě už asi nenapadlo mu ho nabízet :think:

mabit: Jenže na Tebe koukaj jako na HEZKÝHO exota!!! :roll: :twisted:

Začal, kolem roku, když začaly rašit zuby, to je začal kousat a byla jsem radši, než, když si žužlal prsty.
Ale on ho nenosí :-) není na něm závislák, jen když ho vidí, nebo odněkud vyštrachá, tak si ho tam strčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure