Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivus, robě to neumí a já mám exém na bradavkách a šííííleně mě bolí. oni mi mimi nacpávali už první den po císaři um, takže se prostě nenaučila pořádně sát, i z flašky to děsně fláká… ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:Myslíš Haipa Daipa vak?
Katy
Zrovna jsem narazila na tvou diskuzi…ty jsi měla tu haipu-daipu nosítko? Jaké to je?
jj, ten.
Katy2 píše:
Zuzi jasně, teď bych ještě odstříkávala častěji, to až později můžeš stáhnout na míň krát za den.
Jo hele a co s tím vytaženým MM v lednu budeš dělat?
krmit psa ![]()
zuzanecka81 píše:Katy2 píše:krmit psa
Zuzi jasně, teď bych ještě odstříkávala častěji, to až později můžeš stáhnout na míň krát za den.
Myslíš že to bude chtít?
No jestli je to taková pažravka jak naši novofundlanďani, tak mu to bude určitě chutnat. ![]()
Mahja píše:Katy2 píše:jj, ten.Mahja píše:Myslíš Haipa Daipa vak?
Katy
Zrovna jsem narazila na tvou diskuzi…ty jsi měla tu haipu-daipu nosítko? Jaké to je?
No je teda fajn, ale my ho měli krátce, Eli byla dlouhá a ve třech měsících už jsem jí tam rvala horko těžko, tak jsem koupila manducu, pak šátek, manducu nedávno prodala a koupila Skaldino. ![]()
no mamka psům vždycky vylívá zbytek z flašky, co neluš nevysosne a můžou se po tom utlouct ![]()
nene, já chci v lednu právě zkusit odsávat jen párkrát za den, tak když produkce klesne, bude čím krmit ![]()
zuzanecka81 píše:Katy2 píše:krmit psa
No se psem jsi mi připomněla jeden můj zážitek… Byli jsme u tchánovců a Klárka se nějak nevzbudila na kojení, tak jsem odstříkala, schovávat to nemělo cenu, flašku nikdy neměla, byla ještě plně kojená. Tak říkám tchýni, že to dám psovi, ať to jen tak nevyleju. No to jste měli vidět tu reakci, že prý to je teda dost nechutné, dávat něco takového psovi a že teda v žádným případě
Tak nevím, co si myslela o tom, že její nebohá vnučka to pít musí (a dokonce ráda) ![]()
zuzanecka81 píše:
no mamka psům vždycky vylívá zbytek z flašky, co neluš nevysosne a můžou se po tom utlouct
nene, já chci v lednu právě zkusit odsávat jen párkrát za den, tak když produkce klesne, bude čím krmit
no jen aby ti to zmražené pila, je pěkně nechutné. ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:No je teda fajn, ale my ho měli krátce, Eli byla dlouhá a ve třech měsících už jsem jí tam rvala horko těžko, tak jsem koupila manducu, pak šátek, manducu nedávno prodala a koupila Skaldino.Katy2 píše:jj, ten.Mahja píše:Myslíš Haipa Daipa vak?
Katy
A tak na mimino ideální? Lepší než babyvak od Pecha?
Zuzanecko mne tedy mala mrazakove mlicko ani omylem… radsi by umrela hlady…
Mahja píše:Katy2 píše:A tak na mimino ideální? Lepší než babyvak od Pecha?Mahja píše:No je teda fajn, ale my ho měli krátce, Eli byla dlouhá a ve třech měsících už jsem jí tam rvala horko těžko, tak jsem koupila manducu, pak šátek, manducu nedávno prodala a koupila Skaldino.Katy2 píše:jj, ten.Mahja píše:Myslíš Haipa Daipa vak?
Katy
No tak to stoprocentně. Už snad plánuješ na druhé?
Katy2 píše:Mahja píše:No tak to stoprocentně. Už snad plánuješ na druhé?Katy2 píše:A tak na mimino ideální? Lepší než babyvak od Pecha?Mahja píše:No je teda fajn, ale my ho měli krátce, Eli byla dlouhá a ve třech měsících už jsem jí tam rvala horko těžko, tak jsem koupila manducu, pak šátek, manducu nedávno prodala a koupila Skaldino.Katy2 píše:jj, ten.Mahja píše:Myslíš Haipa Daipa vak?
Katy
Haha, akorát, jak jsem začla chodit do Bavlnky, tak jsem si ho na té figuríně všimla, docela mě zaujal. Když jsem si vzpoměla, jak jsem Aďu mohla mít zpočátku akorát v tom vaku, a on byl dost objemný a takový neforemný…Nebolela tě z něho ramena? Zdá se mi takový fajn - rychle nandat, vyndat…
fakt jo? to jsem nevěděla, že to mražený chutná jinak
já už jí asi před měsícem pár pytlíčků dala a schramstla to. no když pozřela bebu ha - prý je hořká - tak asi i mražený je lepší ![]()
katy, a od kdy do kdy jsi takhle odsávala?
Tak podrobnosti o Halucince už napsala Ravena
, více toho zatím nevím…
Holky, jaké vlňáky byste pořídily na novorozence? Nebo raději fleesové na noc? Zatím mám jen dvoje PUL, ale to je asi málo…
Holky nechce se mi zakládat nový téma,tak se prvně ptám vás většina z vás má už více dětí taj třeba budete vědět:
takže od začátku,malej je od porodky na UM ze zdravotních důvodů jsme nemohla kojit,takže nebyl přiložen ani k prsu. To jsem věděla už před porodem,že se tak stane. Začínali jsme na nutrilo Ha1 po čase asi ve 3 týdnu měl zácpu tak jsme přešli na Bebu Ha1,jenže po ní kakal šedý smradlavý hovínka,byli jsme na hodně vyšetření ,ale nic nezjistili,takže jíme každý den laktobacílky,cca v 10 týdnu začal mi po bebě problémy s kakanám,prostě to nešlo a tak jsem mu ee dolovala ektálrní rourkou ani projímadlo nezabralo.. pak jsme zaše přešli na nutrilon koupený zde v čr a stolice míchaná vajíčka a v pohodě,teď kupuju nutrilon z mmb z polska a normáně to z něj zase doloju rourkou a jsou fakt hovínka který drží tvar,vzhledem tomu,že je to od stejný firmy tak jsem český už nekupovala páč by to mělo být stejný,nechci každý den používat rourku,není to nic zdravího z HA nesmí malej přejít,je to kvůli mým alergiím aby je neměl taky,no akamarádka mi poradila abych dala jednu odměrku nutrilonu confort a zbytek nutrilon Ha,ale já nevím jestli ty dvě UM můžu míchat,abych malýmu neublížila,ale zase když mi po ničem nekaká
co myslíte,!