Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
8.12.10 11:21

A jak koukám, tak ty patentkové jsou už všechny fuč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.12.10 11:40

ahojky,
tak jsem udelala druhou objednavku za 1500 u anavy, to jsem zvedava co na to manza :lol: bude cucet… hlavne jsem zvedava kam je vsechny dam, my ve 2kk uz se takhle mackame :o) ale doufam, ze diky tomu budu moct zastrcit nekam do kouta ty sketchky :roll:
a fakt jim to na tech strankach mizi, bodejt ne ze jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.12.10 13:57
lenholka píše:
ahojky,
tak jsem udelala druhou objednavku za 1500 u anavy, to jsem zvedava co na to manza :lol: bude cucet… hlavne jsem zvedava kam je vsechny dam, my ve 2kk uz se takhle mackame :o) ale doufam, ze diky tomu budu moct zastrcit nekam do kouta ty sketchky :roll:
a fakt jim to na tech strankach mizi, bodejt ne ze jo :-D

Fíha :-) Vždyť jsou bomba :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.12.10 14:14

Bětka teda taky AIO Anavy strašně potřebuje, ale zatím odoláváme, protože jinak by nás manžel asi zabil :)

• Citovat
  • Upravit
10713
8.12.10 14:20

Šimon žádný nový plínky nepotřebuje ale já JO :-D budou Vánoce, že bych si nadělila pod stromeček :lol:
A pak budu všem vysvětlovat, že jsem si koupila plínky. No nic, radši jdu vybírat kočár, nebo mě z toho marastu venku šlehne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.12.10 14:22

Tady je to sama provokace s novyma plinama :cert: jeste se jsem mimo CR,jinak bych uz taky mel dalsi na ceste :lol:
Borisko ja bych si taky asi susicku kvuli plinam nekoupila, my ji mame v najmu a jsem za ni rada,ake jen kvuli pinam,jinak v i nesusim :lol: ,nejak me vadi jak je to oradlo presusene a blbe se zehli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.12.10 14:23

Jo a Borisko, ty finky uschnou za cca 24 hodin,ale tak nejak mi schnou vsechny kalhotovky,takze zadne prekvapko pro me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.12.10 15:54
Mahja píše:
Brunifid píše:
Mahja: Jééé co to je? To vypadá hebounce :-)
Brunifid
Nová Anavy AIO :-) A heboučká opravdu je.....

Si děláš prdel ne? Kua jak to že jsi neřekla že objednáváš? Sakra ty už mě fakt štveš. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.12.10 15:56

Zuzi plínka odeslána, snad brzy dorazí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
8.12.10 16:30

Katy, supr, díky!
přemýšlím, že bych těch plínek od anavy potřebovala víc…flísáčky a ještě aspoň 2, 3 kalhotkovky. prý jsou suprovní na noc. tak uvidím, že bych hnusky vysadila úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
8.12.10 19:04

Tak výtvor ze včerejšího večera - další flísáčky, tentokrát se zapínáním na boku, střih podle kapsovky SWD.

Dnes k ránu hrozně smrděla plenka. SKoro jsem u toho nemohla spát. POli spala hrozně neklidně, měla jsem chuť jí přebalit,a le to už by asi nespala vůbec. Rostou jí zuby a má pěknou rýmu, tak asi ta moč bude trochu víc agresivnější. Přemýšlím, co ji dát dnes - látkovku nebo jednorázovku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.12.10 19:36

Achdarku, fleecaky krasny, jsi sikula.
Zmitanim se nad smrdici nacuclou plinou jsem rpozila tez, tez jsem to nechala, protoze kdybych ho prebalovala v noci, tak by byl takovy rev, ze by to bylo slyset az u sousedu. Ted jsem nejakou dobu davala na noc hnusky a je fakt, ze ted, co a zase latku, tak ta smrdi silene a hnuska nesmrdela :think:
A kdyz rano rozdelavam nocni plinu, tak i ty vypary jsou fakt silene, az me to praskne do oci, to se mi u hnusky nestava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.12.10 19:54

Achdárku jůůůůůůůůů, ty jsou krááásnééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
8.12.10 21:35

Achdárku z čeho máš ty fleecky? je to Irma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
8.12.10 21:46
Dajma píše:
Achdárku z čeho máš ty fleecky? je to Irma??

Irma - zatím se mi do ničeho jinýho nechce investovat

Tak má moc látkovku a spí s ní manžel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure