Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahojky,
tak jsem udelala druhou objednavku za 1500 u anavy, to jsem zvedava co na to manza
bude cucet… hlavne jsem zvedava kam je vsechny dam, my ve 2kk uz se takhle mackame
) ale doufam, ze diky tomu budu moct zastrcit nekam do kouta ty sketchky ![]()
a fakt jim to na tech strankach mizi, bodejt ne ze jo ![]()
lenholka píše:
ahojky,
tak jsem udelala druhou objednavku za 1500 u anavy, to jsem zvedava co na to manzabude cucet… hlavne jsem zvedava kam je vsechny dam, my ve 2kk uz se takhle mackame
) ale doufam, ze diky tomu budu moct zastrcit nekam do kouta ty sketchky
a fakt jim to na tech strankach mizi, bodejt ne ze jo
Fíha
Vždyť jsou bomba
![]()
Bětka teda taky AIO Anavy strašně potřebuje, ale zatím odoláváme, protože jinak by nás manžel asi zabil ![]()
Šimon žádný nový plínky nepotřebuje ale já JO
budou Vánoce, že bych si nadělila pod stromeček ![]()
A pak budu všem vysvětlovat, že jsem si koupila plínky. No nic, radši jdu vybírat kočár, nebo mě z toho marastu venku šlehne ![]()
Tady je to sama provokace s novyma plinama
jeste se jsem mimo CR,jinak bych uz taky mel dalsi na ceste ![]()
Borisko ja bych si taky asi susicku kvuli plinam nekoupila, my ji mame v najmu a jsem za ni rada,ake jen kvuli pinam,jinak v i nesusim
,nejak me vadi jak je to oradlo presusene a blbe se zehli ![]()
Jo a Borisko, ty finky uschnou za cca 24 hodin,ale tak nejak mi schnou vsechny kalhotovky,takze zadne prekvapko pro me ![]()
Mahja píše:Brunifid píše:Brunifid
Mahja: Jééé co to je? To vypadá hebounce
Nová Anavy AIOA heboučká opravdu je.....
Si děláš prdel ne? Kua jak to že jsi neřekla že objednáváš? Sakra ty už mě fakt štveš.
![]()
Katy, supr, díky!
přemýšlím, že bych těch plínek od anavy potřebovala víc…flísáčky a ještě aspoň 2, 3 kalhotkovky. prý jsou suprovní na noc. tak uvidím, že bych hnusky vysadila úplně ![]()
Tak výtvor ze včerejšího večera - další flísáčky, tentokrát se zapínáním na boku, střih podle kapsovky SWD.
Dnes k ránu hrozně smrděla plenka. SKoro jsem u toho nemohla spát. POli spala hrozně neklidně, měla jsem chuť jí přebalit,a le to už by asi nespala vůbec. Rostou jí zuby a má pěknou rýmu, tak asi ta moč bude trochu víc agresivnější. Přemýšlím, co ji dát dnes - látkovku nebo jednorázovku. ![]()
Achdarku, fleecaky krasny, jsi sikula.
Zmitanim se nad smrdici nacuclou plinou jsem rpozila tez, tez jsem to nechala, protoze kdybych ho prebalovala v noci, tak by byl takovy rev, ze by to bylo slyset az u sousedu. Ted jsem nejakou dobu davala na noc hnusky a je fakt, ze ted, co a zase latku, tak ta smrdi silene a hnuska nesmrdela ![]()
A kdyz rano rozdelavam nocni plinu, tak i ty vypary jsou fakt silene, az me to praskne do oci, to se mi u hnusky nestava ![]()
Dajma píše:
Achdárku z čeho máš ty fleecky? je to Irma??
Irma - zatím se mi do ničeho jinýho nechce investovat
Tak má moc látkovku a spí s ní manžel:-)