Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
9.12.10 15:07

peti, 8-o to máš nějakýho hubenýho dlouhána, ne? neluš má asi 5 kil a hnuskuju jak o život, abych stihla vyplácat plíny do 6ti kil (mám jich ještě asi 150) :zed:
jsem zjistila, že NUTNĚ potřebuju anavy flísáky :zed: jenže dělat další objednávku kvůli jedněm gaťkám :zed: musím to vydržet až po vánocích :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.12.10 15:21
zuzanecka81 píše:
peti, 8-o to máš nějakýho hubenýho dlouhána, ne? neluš má asi 5 kil a hnuskuju jak o život, abych stihla vyplácat plíny do 6ti kil (mám jich ještě asi 150) :zed:
jsem zjistila, že NUTNĚ potřebuju anavy flísáky :zed: jenže dělat další objednávku kvůli jedněm gaťkám :zed: musím to vydržet až po vánocích :zed:

No dlouhá je, ve třech měsících měla 63cm (narodila se měla 50), teď jsme byli v pondělí u Dr, ale jen vážila a to má těch 6,75kg ale neměřila jí tak nevím, ale dle oblečení se mi zdá že už tak rychle neroste. O víkendu jsme byli u tchánu a jela jsem v pamperskách č. 1, happy bella nebo ty eko z DM (nevím jméno), mám už dvojky a kolem nožiček mi hovňousy protíkají více než v látce :) - jedničky jsem už teda dobrala, a nebudu už ani kupovat, to už smysl nemá. Plenek dvojek tu mám asi tři pytle a asi mi to vydrží hodně dlouho :) :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.12.10 16:17
zuzanecka81 píše:
jsem zjistila, že NUTNĚ potřebuju anavy flísáky :zed: jenže dělat další objednávku kvůli jedněm gaťkám :zed: musím to vydržet až po vánocích :zed:

Koukám na web, abych zjistila, co to potřebuješ. A heleďte:
http://www.anavy.cz/…di-modri.JPG
Jmenuje se to „modří medvídci“. Já vám nevím, ale podle mne je to pes a ne medvěd!

• Citovat
  • Upravit
22590
9.12.10 16:20

Ma to tam rybu a ocasbjako medved,tak to bude medved :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 16:21
petka.konecna píše:
No dlouhá je, ve třech měsících měla 63cm (narodila se měla 50), teď jsme byli v pondělí u Dr, ale jen vážila a to má těch 6,75kg ale neměřila jí tak nevím, ale dle oblečení se mi zdá že už tak rychle neroste.

No jo, jenže podle toho, co máš v podpisu, měla při narození sice 50cm, ale 3720g. Ta moje měla 2790g a 49cm :mrgreen:
Před 14 dny na dvou měsících na kontrole 4500g a 58cm. 8-)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.12.10 16:23
Mirii píše:
Ma to tam rybu a ocasbjako medved,tak to bude medved :lol:

Ryby jsem si nevšimla, ale i kupírovaní psi žerou ryby! :mrgreen:
Hlavu a hlavně hubu to má prostě psí. Medvěd je tohle (ačkoliv se to jmenuje „písmenka“):
 http://www.anavy.cz/…ka-modra.JPG

• Citovat
  • Upravit
22590
9.12.10 16:30

Bruni ale u pismenek je to medved lesni a s rybama je medved ledni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 16:32
Mirii píše:
Bruni ale u pismenek je to medved lesni a s rybama je medved ledni :lol:

Lesní i lední medvěd maj mít skoro stejnou hlavu :twisted:
Prostě já mít tyhle kalhotky, tak dítě učím, že je to pes. Nebo jinak - koupila bych nějaké s méně kontroverzním obrázkem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
9.12.10 16:38
Brunifid píše:
Mirii píše:
Ma to tam rybu a ocasbjako medved,tak to bude medved :lol:
Ryby jsem si nevšimla, ale i kupírovaní psi žerou ryby! :mrgreen:
Hlavu a hlavně hubu to má prostě psí. Medvěd je tohle (ačkoliv se to jmenuje „písmenka“):
http://www.anavy.cz/…ka-modra.JPG

Hele, nekritizuj názvy, víš, jak se to blbě vymýšlí , když je toho tolik? :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.12.10 16:43

no já bych teda medvěda nedovedla nakreslit ani takto popsovsku :lol: ale jo, jo, to jsou ty, co nutněěě potřebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.12.10 16:46

zrovna jsme vznesly dotaz, zda nepůjdou ještě gaťky přibalit k objednávce, co jsme s kamarádkou už odeslaly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 16:47
zuzanecka81 píše:
no já bych teda medvěda nedovedla nakreslit ani takto popsovsku :lol: ale jo, jo, to jsou ty, co nutněěě potřebuju :mrgreen:

Tak aspoň vezmi nějaké s rozeznatelným zvířetem, ať to dítě od malička nepleteš. :mrgreen:

ivushka: nevííííím :mrgreen:

Holky, co mi povíte na značku Baby lucy?

Příspěvek upraven 09.12.10 v 16:51

• Citovat
  • Upravit
31594
9.12.10 16:49

Bruni, baby lucy, bavlna naprosto nesava, bez bambusove vkladacky naprd, davam na doma. Bambuska trochu lepsi, ale teda taky tak na pomezi. Na svrchnaky jsem cetla chvalu, ale nevlastnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.12.10 16:49

já bych brala ty růžové s medvědem (alias písmenka :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.12.10 16:53
Gladys píše:
Bruni, baby lucy, bavlna naprosto nesava, bez bambusove vkladacky naprd, davam na doma. Bambuska trochu lepsi, ale teda taky tak na pomezi. Na svrchnaky jsem cetla chvalu, ale nevlastnim.

A ty Organic?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure