Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
peti,
to máš nějakýho hubenýho dlouhána, ne? neluš má asi 5 kil a hnuskuju jak o život, abych stihla vyplácat plíny do 6ti kil (mám jich ještě asi 150) ![]()
jsem zjistila, že NUTNĚ potřebuju anavy flísáky
jenže dělat další objednávku kvůli jedněm gaťkám
musím to vydržet až po vánocích ![]()
zuzanecka81 píše:
peti,to máš nějakýho hubenýho dlouhána, ne? neluš má asi 5 kil a hnuskuju jak o život, abych stihla vyplácat plíny do 6ti kil (mám jich ještě asi 150)
jsem zjistila, že NUTNĚ potřebuju anavy flísákyjenže dělat další objednávku kvůli jedněm gaťkám
musím to vydržet až po vánocích
No dlouhá je, ve třech měsících měla 63cm (narodila se měla 50), teď jsme byli v pondělí u Dr, ale jen vážila a to má těch 6,75kg ale neměřila jí tak nevím, ale dle oblečení se mi zdá že už tak rychle neroste. O víkendu jsme byli u tchánu a jela jsem v pamperskách č. 1, happy bella nebo ty eko z DM (nevím jméno), mám už dvojky a kolem nožiček mi hovňousy protíkají více než v látce
- jedničky jsem už teda dobrala, a nebudu už ani kupovat, to už smysl nemá. Plenek dvojek tu mám asi tři pytle a asi mi to vydrží hodně dlouho
![]()
zuzanecka81 píše:
jsem zjistila, že NUTNĚ potřebuju anavy flísákyjenže dělat další objednávku kvůli jedněm gaťkám
musím to vydržet až po vánocích
Koukám na web, abych zjistila, co to potřebuješ. A heleďte:
http://www.anavy.cz/…di-modri.JPG
Jmenuje se to „modří medvídci“. Já vám nevím, ale podle mne je to pes a ne medvěd!
petka.konecna píše:
No dlouhá je, ve třech měsících měla 63cm (narodila se měla 50), teď jsme byli v pondělí u Dr, ale jen vážila a to má těch 6,75kg ale neměřila jí tak nevím, ale dle oblečení se mi zdá že už tak rychle neroste.
No jo, jenže podle toho, co máš v podpisu, měla při narození sice 50cm, ale 3720g. Ta moje měla 2790g a 49cm ![]()
Před 14 dny na dvou měsících na kontrole 4500g a 58cm. ![]()
Mirii píše:
Ma to tam rybu a ocasbjako medved,tak to bude medved
Ryby jsem si nevšimla, ale i kupírovaní psi žerou ryby! ![]()
Hlavu a hlavně hubu to má prostě psí. Medvěd je tohle (ačkoliv se to jmenuje „písmenka“):
http://www.anavy.cz/…ka-modra.JPG
Bruni ale u pismenek je to medved lesni a s rybama je medved ledni ![]()
Mirii píše:
Bruni ale u pismenek je to medved lesni a s rybama je medved ledni
Lesní i lední medvěd maj mít skoro stejnou hlavu ![]()
Prostě já mít tyhle kalhotky, tak dítě učím, že je to pes. Nebo jinak - koupila bych nějaké s méně kontroverzním obrázkem ![]()
Brunifid píše:Mirii píše:Ryby jsem si nevšimla, ale i kupírovaní psi žerou ryby!
Ma to tam rybu a ocasbjako medved,tak to bude medved
Hlavu a hlavně hubu to má prostě psí. Medvěd je tohle (ačkoliv se to jmenuje „písmenka“):
http://www.anavy.cz/…ka-modra.JPG
Hele, nekritizuj názvy, víš, jak se to blbě vymýšlí , když je toho tolik?
![]()
no já bych teda medvěda nedovedla nakreslit ani takto popsovsku
ale jo, jo, to jsou ty, co nutněěě potřebuju ![]()
zrovna jsme vznesly dotaz, zda nepůjdou ještě gaťky přibalit k objednávce, co jsme s kamarádkou už odeslaly. ![]()
zuzanecka81 píše:
no já bych teda medvěda nedovedla nakreslit ani takto popsovskuale jo, jo, to jsou ty, co nutněěě potřebuju
Tak aspoň vezmi nějaké s rozeznatelným zvířetem, ať to dítě od malička nepleteš. ![]()
ivushka: nevííííím ![]()
Holky, co mi povíte na značku Baby lucy?
Příspěvek upraven 09.12.10 v 16:51
Bruni, baby lucy, bavlna naprosto nesava, bez bambusove vkladacky naprd, davam na doma. Bambuska trochu lepsi, ale teda taky tak na pomezi. Na svrchnaky jsem cetla chvalu, ale nevlastnim.
Gladys píše:
Bruni, baby lucy, bavlna naprosto nesava, bez bambusove vkladacky naprd, davam na doma. Bambuska trochu lepsi, ale teda taky tak na pomezi. Na svrchnaky jsem cetla chvalu, ale nevlastnim.
A ty Organic?